Merhaba ben diş hekimliği okumak istiyorum ama ailemin tek gelir kaynağı babam babam da asgari ücret ile çalışıyor diş hekimliği bölümünün de çok masraflı olduğu söyleniliyor bilmiyorum kaldırabilir miyiz kaldıramaz mıyız eğitimimi ilerletirken fakülteyi bırakmak istemiyorum bu yüzden aramızda diş doktorluğu hakkında bilgi sahibi olan var mı eğer kaldıramazsak hemşirelik ya da anestezi seçmek zorundayım lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMasraflı diyorlar. Benim arkadaşım okuyor ve daha 1. Sınıfta bile çok masraf yaptığını anlattı. Diş falan yapıyorlar ya gerçi sabun alıp yaptılar onu ama malzemeler pahalı. Okul onlara aldırttığı için herşeyi çok para harcamıştı, belki senin gideceğin okulda siz alamıyorsunuzdur, okul karşılıyordur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım neden karşılayamayacağını düşünüyorsun özel üniversitede ücretli diş hekimliği falan mı düşünüyorsun eğer devlet üniversitesinde düşünüyorsan o kadar zorlamaz yazın bir işte çalış para biriktir zaten diş hekimliğine kazanacak kadar puan alıyorsan karşılıksız burs veren yerler bile var bir sürü hemde burs alma ihtimalin çok fazla , bizim bir yakınımız da diş hekimliğinde okumuştu illa ki karşılanıyor maddiyatlarida yoktu pek , ben mesela özel bir üniversite %25 burslu iç mimarlık okuyorum evde tek babam çalışıyor asgari ücretle ona rağmen ödüyoruz bir şekilde sen devlet üniversitesinde bahsediyorsun zorlamaz emin ol
51 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlattı teşekkürler hayır devlet istiyorum
+1 yılTabii ki çok masraflı yurttalı arkadaşım okuyordu sütekli diş yapıyorlar falan e malzeme de gerekiyor başka şeyler falan ama sonuçta işe girince halledersin gerçi onunda ataması azaldı ama
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
benim yeğenimde geçen hafta girdi bakalım sonuç ne olucak bende teyzesi olarak diş hekimliği oku diyorum ama masraflı olur diye de pek yanaşmak istemiyor. İyi de bir masraf içinde başka bölüm ne bileyim diğer bölümlerde de aynı şekil az çok masrafı oluyor. Burslu kazanmaya bak bir yandan da part time iş bakabilirsin
20 YorumlaBiraz masraflı bende bir diş hekimiyim ama meyvesini alırkende güzel
30 Yorumla
+1 yılDevletten burs desteği alabilirsin fazla sıkmaz seni ama. Sonrasında bu mesleğin çok güzel kazançlarını elde edeceksin buna değer bence:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIllaki masraf olur okuluna devam ederken burs almaya çalış part time iş bak.
20 Yorumla
+1 yılDis teknisyeni bir bayan tanımıştım iyi maası oldugunu söylüyodu.. ama tabi detay cok bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSen yeterki gir de gerisini part time iş ya da devlet bursu başvurusu yaparsın.
00 Yorumlabir sürü burs alırsın tıp fakültesine çok yüksek burslar çıkıyor
00 YorumlaBunun cevabını burda bulamazsın, hiç bir şeyden anlamayanlar yazıyor zaten, zaten bunun gerçek cevabını bilmek istiyorsan bu işi yapana sor
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Ama sermaye gerekli tabi ki.
10 Yorumla Özele gitmeyeceksen okursun
10 Yorumla
+1 yılOldukça masraflı diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılOldukça
00 YorumlaBurs bulman lazım
00 Yorumlabunu bilen birine sor okuyan bilir
00 Yorumla
+1 yılçok masraflı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO bölüm de bitti
02 Yorumla