Arkadaşlar önlisans mezunuyum. Hangisine yönelmem gerekiyor yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPmyo eğitim süresi uzundur ama daha nitelikli eğitim alırsın fakat yükselme şansın olmaz. Pomem eğitimi daha kısa ama yarın bir gün istediğinde komiserliğe yükselme şansın var. Acelem var ve polislikte kariyer yapmak istiyorum diyorsan Pomem derim.
25 Yorumla- +1 yıl
@Yunuslarr dikkat edersen ben lisans derecesini karıştırmadım. Lise mezunu bir aday Pmyo'dan çıkıp lise mezunu olarak kalırsa olamıyor sonuçta, Pomem'e önlisans giremez de demedim. Dikkatli okusaydın keşke.
- +1 yıl
@Yunuslarr önlisans mezunu yaşı tutuyorsa girer ama neden onu tercih etsin ki mantıken, zaten Pmyo 2 senelik olduğundan ötürü önlisans derecesinde sayılıyor. Yanlış anlaşılma olmuş öyleyse aramızda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Pmyo girebilirsin onada uni puani felan lazim su tyt midir onlarin puanı pomem lisanslar icin onlisans kadin alimi baya az ve yuksek kpss puani alman lazim ki seni çağırsınlar
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnlisans pomem bayan alımları oldukca azdır. Lisans tamamlayıp öyle pomem denemeni öneririm.
10 Yorumla
+1 yılLisanlar sadece pomem e girebilir ortaöğretim ön lisans pmyo a girebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılİnternetten araştırdım önlisans da alıyorlar az da olsa kontenjan
- +1 yıl
Sonradan istisna sağlamış olabilirler öyleyse doğrudur ama az kontenjan girme şansın düşük sen ikisinede başvurabilyorsan başvur zaten bende eylülde kpss den sonra başvurcam
Soran+1 yılHakkımızda hayırlısı olsun :)
- +1 yıl
Amin inşallah 😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılPmyo 2 yıl eğitim veriyor pomem 6-8 ay arası o yüzden pomem daha avantajlı
10 YorumlaPOMEM den polis olmak daha avantajlı.
14 Yorumla
Soran+1 yılEğitim süresinden dolayı mı
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılPomem e lisans giremez demedin ama pmyo ya girebiliyor mu lisans onu bilmiyorum
00 Yorumlapomem..
12 Yorumla
Soran+1 yılNedenini açıklar mısın
+1 yılSen ne istersen o olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPOMEM
11 Yorumla
Soran+1 yılNedenini açıklar mısın
Ananinami fuckthapolisss
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz