Mimarlik istiyorum bu yil kazanamazsam seneye tekrar giricem. Ayin 28 inde sinavim var ama gram calismadim. Onumuzdeki sene icin simdiden basladim calismaya. Sifirdan 1 yilda 400+ puan tutturabilirmiyim. Gunde 7 8 saat calismayla
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, alabilirsin tabii ki. Tek ihtiyacın olan; çalışmak, inanmak ve disipline girmek. Mezun senende kendini biraz sıkman gerekiyor. Kendine haftalık programlar oluşturmanı öneririm. Hafta hafta eksik konularını bitirir, takip edersin.
Tabii programında araya sevdiğin aktiviteleri de serpiştir, kendine aşırı yüklenme.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Günde 7-8 saat çok çok az. Her gün 8 saat uyuduğunu varsayalım. 2 saat de molalar desen. 14 saat kalıyor çalışmak için. Yedi sekiz saat çok ortalama. Ortalama bir yere gidersin.
04 Yorumla
Soran+1 yıl14 saat araliksiz calisilabilinir mi
Soran+1 yılBu arada aradigim yorumda buydu. Herkez yaparsin demis klise gibi tavsiye vs vermemis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
13Cevap
+1 yılBen ilk senemde barajı geçememiştim. Ikıncı sene cok çalışarak itü yü kazandım. Bir insan isterse herseyi yapar bana cok dediler sen asla devlet kazanamazsın onu bunu yapamazsın diye hatta sinav günü bile benimle dalga geçiyordu ailem. Aptal bu falan filan. Sonuç itü ve bölüm ikincisi olarak yerleştim. Etrafına bakma ve kendine inan ben bunu başardıysam sen neden yapamicaksin ki milyonlarca başaran insanlar var
31 Yorumla- +1 yıl
Mimarlık İstanbul dışında cok yuksek degil. Dedigim gibi basaricak olmana önce kendini inandır sonra gerisi geliyor hatta kuzenim bana sen asla yapamazsın sinava bile girme diyordu tercih sonuçlarını gorunce benimle 7 ay konuşmadı küstü durduk yere 😁 ben etrafımdaki hicbir insani dinlemedim çoğu zaman moral bozuyorlar bir kulağından girsin diğerinden çıksın olumsuz cümleler. İnsallah sen de itü gibi guzel yerlere girersin canim 😊
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBence kazanabilirsin, olumsuz gorus paylasanlari ciddiye alma.
Bir iste basarili olmak icin saat kurali var.
outliers da 10bin saat herhangi bir iste zaman harcayan insanin kesinlikle basarili oldugunu soyluyor. Buna ornek olarak steven jobs, bill gatesi alaninda basarili dunyanin onge gelen sporcularini yildizlari vs ornek gosteriyor. Sense sadece yks ye hazirlanacaksin gunde 8 saat calissan 365x8 nerden baksan 3bin saat ediyor buda cok ciddi bir sure.11 Yorumla- +1 yıl
Ve sana 6 ay gunde 14 saat calisan biri olarak bunlari soyluyorum :)
+1 yılİnsanlar kendi azim ve motivasyonlarına göre cevap verecekler. Yani bir başkası kendi yapamayacağı için "olmaz o iş" derse vaz mı geçeceksin? Hayalin neyse sonuna kadar git yoksa mutlu olamazsın.
50 YorumlaBen 2013 te girdim o zaman ygs vardı, lise sona başlarken 60-70 net yapıyordum yıl sonunda sınavda 124 net yaptım 160 sorudan, 1 yıl çok uzun bir süre sen daha iyisini de yaparsın çünkü daha iyisini yapanları da gördüm
10 YorumlaEğer bazı derslerde temelin varsa çok rahat yaparsın o puanı. ama temel yoksa herkesten çok calisman gerek
10 YorumlaOkul puani dahil mi ona göre. Ben iki sene calistim temelim de iyiydi okul puaniyla 445 zor aldim. Temelin iyiyse sıkıntı cekmezsin
00 Yorumla
+1 yılTemelin sağlamsa ve özveri gösterirsen çok da rahat kazanırsın. Planlı çalışmayı aksatma ve koyduğun günlük hedefleri mutlaka yap
00 YorumlaBu ben değil mi ya? Gerçi Benim farklı sebeplerim var çalışmamak dışında tabiki yapabilirsin azmine ve çalışmana bağlı
00 Yorumla
+1 yılÇok çalışman önemli değil zaten verimli çalışman önemli. Eğer verimli çalışırsan basaramayacagin şey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla doğruyu söylemek gerekirse kolay değil işin çünkü sayısalda 400 'ün üstünde puanı alt yapısı olup mezuna kalanlar bile alamıyor çoğunluk allah yaridimcin olsun ama imkansizda degil denemketen bir sey kaybetmezsin
00 Yorumla
+1 yılDüzenli ve planlı bir şekilde çalışırsan kazanırsın
10 Yorumla
+1 yılMatematiğin varsa herşey olur.
İlyas Güneş'e bakmanı tavsiye ederim.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki alabilirsin ama olay senin kafanda biter. Kendine güven "yapabilirim" de. Motivasyonunu düşürme. Yapamazsın diyenlere de aldırma. Umarım başarırsın
10 YorumlaHayır tutturamazsın çünkü sıfırdan çalışan bir insan çalışmaya alışık değildir bir hevesle başlarsın en fazla 1-2 ay çalışır ve bıkarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılMisal 1 yil araliksiz calistim diyelim
+1 yılZor baya zor hemde ciddi zor ama çok istersen başarırsın. Ama genede olasılık %62 filan
00 Yorumla
+1 yılYapamazsın antrenmanlarla matematik diyorsun bir sene içinde masadan kalkmasan 400 puan yine yapamazsın hedeflerini düşük tutsan daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seneye giricem o eczacılık gelecek sınav hakkında bildiklerim %25 ama kendimize güvenelim yaparız
00 Yorumla
+1 yılbir yılda çoğu kişi kazanıyor. tıp kazanan var. sende kazanırsın.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTembel biriysen dersaneye gitmeyi düşünmelisin.
00 Yorumla
+1 yılDüzenli ve sıkı çalışırsan neden olmasın
00 YorumlaNe kadar sıfır peki?
14 Yorumla
Soran+1 yılAntremanlarla matamatigin yarisini cozemiyorum. Ilk 200 sayfa haric gerisini sen hesap et
Soran+1 yılBu yil dershaneye yazdirmazlar beni
+1 yılAlırsın zor değil.
00 YorumlaBnde çalışmadım genel kültürüme güvenerek girecm
00 Yorumla
+1 yılInanıyorsan yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaparsın
00 YorumlaEvet çalışmana bağlı
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 1 yılda sıfırdan üniversite sınavına çalışıp 400+ puan alabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat