Bilgisayar isletmenligi sertikasi alirsan katip olabilirsin. Tabi klavye testi falan oluyor. Onun disinda lise kpss ile atanan tanidiklarimin hepsi gardiyan
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cahilliğimi mazur görün sertifika alma olayı nasıl oluyor sınav sonrası kursa gitsem olur mu
Atamaları fazla olmuyor lise mezunları kpss sınavı haberin olsun tamamen şans işi tek ders çalışmaya bakmıyor ben girmiştim o kadar çalıştığım halde kazanamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önerim katiplige uğraşman olur. Arkdasim lise kpss ile katıp oldu. Üniversite okuyordu o cöp oldu ama sonuç olarak memur. Bence üzerinde durmalisin
Lise mezunu katip olunuyor mu? Bu sene kpss kazanıp seneye üniversiteye gitmeyi düşünüyorum da
Oluyor tabiki. Bilgisayar dersi görmüş olman yeterli lisede. Ve mülakat yapıyorlar klavye üzerinden 3 dakikada 120 kelimeydi sanırım. Yazmak gerekiyor
Lisede bilgisayar dersi görmedim ne yazık ki.. Cahilliğimi mazur görün pek bilmiyorum başka neler yapabilirim? İnternet pek tatmin etmedi :/
Bana ulasirmisin konuşalım anlatayım içeriğini. Hiç sorun değil ben yanlış yönlendirme yüzünden bir çok şeyi tek başıma tecrübe edindim.
Sertifikayı ne zaman almalıyım sizce kac puanla katip oldu
Bilgisayar isletmenligi sertikasi alirsan katip olabilirsin.
Tabi klavye testi falan oluyor.
Onun disinda lise kpss ile atanan tanidiklarimin hepsi gardiyan
Cahilliğimi mazur görün sertifika alma olayı nasıl oluyor sınav sonrası kursa gitsem olur mu
Halk egitim kurslarinda oluyor.
Tercihlerden once alsan yeter
Teşekkür ederimm
Tercihten ne kadar önce almak gerekiyor ne kadar sürede veriliyor
Dayım varsa beşik ulemalığindan yırtarsın.
Dayin yoksa prof olsan yüzüne akmazlar...
Lise mezunuyken yapabileceğim en iyi kpss işi ne olabilir
Çok fikrim yok bakmak lazım...
Atamaları fazla olmuyor lise mezunları kpss sınavı haberin olsun tamamen şans işi tek ders çalışmaya bakmıyor ben girmiştim o kadar çalıştığım halde kazanamadım
Hangi bölümü istiyordunuz
Var, arkadaşım mübaşir.
Var r
Detay verir misin
Var işte puanı al tercih yap Google a sor
Google tatmin etmediği için buraya yaşayan birilerine sormak istedim yorum yapmak için yapmayın
Yüksek ten bir tanıdığın dayın varsa olursun