Merhaba, ben sevmediğim bir işi yapıyorum. Şimdi lütfen millet aç sen nediyorsun falan demeyin. Sevmediğim için de işkence gibi geliyor hayat bana ama kendimi geliştirmek istemiyorum bu alanda, işim lojistik sektöründe operasyoncuyum. Başka bir iş yapmak istiyorum ama o sevdiğim şeyi bir türlü bulamıyorum. Hiçbirşeye yeteneğim yok gibi geliyor. Benim gibi hisseden varsa yardımcı olursa sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞu anda yapmış olduğun iş vesilesi ile bir sürü insanla görüşmek zorunda kalıyorsun bu insanların hepsi senin için ayrı bir kapı mutlaka günün birinde sana asıl yapmak istediğin iş ile ilgili yardım edecek biri karşına çıkacaktır o güne kadar yapmış olduğun işini sevmeye çalış
16 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmıyorum valla
- +1 yıl
Ben çevre genişliği ise yarar diye düşünüyorum
Çünkü benim çevrem çok geniş ve kırk kat insanların bile işine yatıyorum
Bende durum buysa sende de aynı şekilde olacaktır
O onu getirir diğeri başkasını
Her gelen farklı bir çevre demek farklı bir kapı demek
Sadece ilişkilerini sağlam tut - +1 yıl
Birde şunu merak ediyorum
Asıl yapmak istediğin iş neydi - +1 yıl
Bunu burda söyleyemem herkes okusun istemem 😂
- +1 yıl
Tamam takip edeyim oradan yaz ozaman
Merak ettim 🤣🤣 - +1 yıl
Attım bakarmısın
En İyi Cevaplar
Yıl 2011. univeristeden mezun oldum. Uçak teknisyeniyim. İyide maaşım vardı dolar üzerinden. THY de işe girdim. Baktım her ne olursa olsun getirisi ne olursa olsun kalkıp belli bir programda kalkmak gitmek gelmek başka bir dünyaya ait gibi hissettirdi kendimi bana. Kapasitem benim bu değil dedim karşılığı dolar bile olsa. Özgür olmalıyım dedim. Kendi kişisel beceri ve yetenkeleirmle kendi yolumu çizdim. Her sabah alarm calsiginda off bugün yine mi iş var dediğimde zaten o gün hiç geçmeyecek gibiydi. Ki nitekim öylede oluyordu.. Mayrildim. İstifa ettim. Kendi işimi yapıyorum. Çok mutluyum.. Bir insanın statüsünü hiç olmazsa kendi içinde ne belirler biliyir musunuz.. Kalitesini yani.. Muhatap olsugu iş ve bünyesinde barındırdığı insanlar 👍💡
62 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz. Kendi işiniz ne peki şu an ve nasıl buldunuz onu?
+1 yılBelki de sen çalışmak istemiyorsundur. Ben çok farklı işlerde çalıştım hepsinde de hızlıca işi öğreniyordum ama bir süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyordu. Yani kısacası iş benim merakımı doyurduğu sürece mutluydum. Sonra çocuklar olup yaşım biraz ilerledikçe çalışma hayatı giderek sevimsizleşmeye başladı ve ben gerçekten yapmak istediğim şeyi 30 lu yaşlarımla birlikte keşfetmeye başladım. Çalışmaktan nefret ediyorum. Ama hobilerim işim olursa mutlu olurum diye düşündüm. Sen de aynı şekilde düşünmelisin belki de. Bazı insanlar için işi yapabilme yetisi ve o işten yeterli para kazanabiliyor olmak mutlu olmaları için yeterlidir. Ama diğerleri ancak ruhunu katabildikleri işlerde mutlu ve başarılı olabilirler.
36 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru aynı böyle hissediyorum peki sen neyi buldun 30lu yaşlarında esas bulduğun sey neydi
- +1 yıl
Astroloji. Hayatımın bir tarafında hep vardı ama ciddi ciddi eğitimleri olabildiğini bilmiyordum. Ben kendi kendime öğrenmeye çabalıyordum. Sonra araştırdım ve 4. senedir hala psikolojik astroloji eğitimi alıyorum. Hepsi bir tarafa bu eğitim bana kendimi de daha iyi tanıma ve keşfetme fırsatı verdi. Eğitimim bitmemişken bile bu yolla bir çok insana yardımcı olabildiğimi gördüm. İşte aradığım şey de buydu. Ama benim mutlak çalışma zorunluluğum olmadığı için böyle sevdiğim bişeye yönelebildim. Belki de diyeceksin ki ama benim öyle bir lüksüm yok. Aslında hayat bizim istediğimizin farkında olmadığımız şeyleri sürekli bize veriyor. Ama biz bazen samimiyetle istemediğimiz bir şeyi istediğimizi sanıp, gerçekleşmediği için de üzülüyoruz. O yüzden neyi samimiyetle istediğine çok dikkat et. O sana verilecektir.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazdıkların için ve de başarılarını dilerim hayatta. Bu istediğimiz şeyi daha doğrusu gerçek istediğimiz şeyi nasıl buluruz benim içimde kim var asıl neyi istiyorum kısımları için de önerebileceğiniz birşey var mı? Asıl sorun burada başlıyor.
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım faydalı olabilmişimdir. Hepimizin bu hayatta dışarıya karşı takındığımız bir tavrımız ve duruşumuz var. İtici bir söz gibi dursa da bu bir çeşit sosyal maskedir ve her insanın bu yolla sadece kendine özel alanını koruması için gereklidir. Ama çoğunlukla gerçekte dışarıya yansıttığımız o daha az kusurlu ya da mükemmel tarafımıza kendimiz de bütünüyle inanmaya çabalarız. Bu yüzden hayat boyu kendi benliğimize karşı bir mücadeleye gireriz. Bu bizi gitgide zayıflatır oysaki. Ancak kendimize bakarken eğer o maskenin arkasındakini tanımayı gerçekten istersek hayatta doğru bir pusulamız olur. Bu tüm gölge yönlerini, eksikliklerini, kusurlarını görmeyi kabul etmek anlamına gelir. Cesaret ister ama sonucu muazzamdır. Çünkü bu yolla kendi gerçek gücünü de keşfedersin. Çünkü kendini iyi tanır neye ihtiyaç duyduğunu neyi başarıp neyi başaramayacağını iyi bilirsin. Enerjini yalnızca gerçekten istediğin şeyler için kullanırsın. Bütün benliğinle arkasında durduğun bir isteğin bu sistemde gerçekleşmemesi “nerdeyse” imkansızdır. (nerdeyseyi atabilirsin hatta) :)
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın çok teşekkürler 💕
- +1 yıl
🙏🥰🌺
İşini değiştirme imkanın yoksa sevdiğin şeylerde kafanı dağıt. Ben tüm sıkıntıyı orda bırakıp sinemayla tiyatroyla kendime gelirken, bir arkadaşım takı yapıp geliyor, bir diğeri eş dost muhabbetiyle aşıyor vs.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNoktasına virgülüne benimle ayni durum...
Sen acaba Ne zamandır dayanıyorsun 😕Benim 1 yıl 1 ay oldu. İşi sevmemenin yanısıra yönetici ve ekip arkadaşlarım beni sevmedi bir türlü. Mobbing uygulanıyor , işin yükü bana yükleniyor iyice sıkıldım. Ancak bu işi bulmadan önce 2 yıl işsizdim o yüzden kolay kolay çıkamıyorum hele ki bu piyasa şartlarında
kendim bir hedef belirleyeyim ona yöneleyim diyorum İnan aşkla şevkle yapmak istediğim bir şey gelmiyor aklıma. Yok yanı... bu da muhtemelen daha önce hiç iş tecrübemin olmayışından. Ne yapmak istediğimi bilmiyorum61 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayım ben de. İş yerindeki insanları gram sevmiyorum ve müdür olmak vs gibi hedeflerim olmadığı için özel sektörden de nefret ediyorum. Daha böyle içsel bir mutluluk tatmin verecek işler yapsam daha mutlu olurum gibime geliyor ama bulamıyorum oturup üzerinde konuşmalıyız bence :(
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılTemiz bir şey varsa Öncelikle Sanırım sen yaptığın işi sevmemek değil Biraz depresyondasın birazcık çevrene bak birazcık kendini keşfetmeye çalış sonra da sevdiğin şeyi bul bir onun peşinden git Eğer sevdiğin işi yapar mutlu olursan o işte başarılı olursun bunu unutma
27 Yorumla- +1 yıl
Sen sevdiğin işimi yapıyorsun
- +1 yıl
@Çılgınbedishh___ Evet şu an yaptığım işi seviyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
@Çılgınbedishh___ özel şeyler sormak istiyorsan buradan değil takip et ben sana yazarım
- +1 yıl
Xperim yok
Soran+1 yılMerhaba depresyon da var işin içinde de zaten sevdiğim işi de bulamama durumu var özelden yazabilrsin
- +1 yıl
@hellowmellow yazamıyorum kapalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla yetenek olması şart değil ki, illa vardır yaparken mutlu olacağınız bir iş. Bence biraz fazla detaycı düşünüyorsunuz. Elbette sevmediğiniz işi yapmayın. Ben sevmediğim bir iş olduğunu anladığımda daha bölümü okurken yarım bıraktım çünkü işe başlasam bile bana eziyet gibi gelecekti.
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama dediğim gibi bulamıyorum yani ne yapmam gerektiğini nasıl bulacağımı da buşamiyorum.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHeh işte aynı ben ^^ Hoş bu ara yaptığım işten memnun sayılırım. En azından şartları fena değil. Darısı başına =( Ben dayanamıyorum, basıyorum istifayı.
23 Yorumla
Soran+1 yılşu an ne iş yapıyorsun :)
- +1 yıl
Yurtdışı fuarı satıyorum. Haftada 5 gün. Haftasonu evdeyim falan. Çok hoş 😇
- 8 ay
😁😁😁 basma istifayı ekonomik sıkıntılar var iş bul önce
Aynı şeyleri hissediyoruz ve yalnız olmadığımı görmek bir nebze şaşırttı beni. Umarım bu çarktan kurtulur ve adımlarımızın geriye gitmediği bir işe başlarız
51 Yorumla
Soran+1 yılUmarım :(
+1 yılSevmediğin bölümde çalışmaya devam et. Ama bir hedef belirle. Mesela şu an o işi sadece maddiyat için yapabilirsin.
Sevdiğin mesleğe ulaşmak için planlar yap. Ben bu mesleği yapabilmem için neyim eksik? sorusunu sor kendine. Eğitimin eksikse, onu tamamla. Sadece iş bulman gerekiyorsa, her gün en az 10 tane yere başvurarak başla. Yerinde sayarak bir yere varamazsın. Adım atmalısın ki hedefine bir adım daha yaklaşasın.11 Yorumla- 8 ay
Reis iyi güzel hoş diyorsunda Türkiye'de yaşıyoruz ne aklı başında maaş var neden aklı başında izin hayır yani sevdiğim işi yapmak için 50. gun izne ihtiyacım var ben yamaç paraşutcusu veyada o dallarda bir iş yapmak istiyorum işi bıraksam bittigimin resmidir okadar boşluk beni çok geriye atar hep endişe hep kaygi Allah kahretmesim adalet gelmez bu ülkeye maalesef köle gibi caliştiriyorlar ama para vermek daha doğrusu emeğimizin karşiligini vermek zorlarina gidiyor
Sevmediğin işi yapıp yüksek maaş almaktansa, sevdiğin işi yapıp daha düşük maaş almak emin ol hayat kaliteni arttıracaktır. Sevebilecegin bir iş bulana kadar dene. Herkesin yeteneği vardır. Sadece bunu keşfetmelisin.
31 Yorumla- 8 ay
Şundan emin olabilirsinki memmun olmayanlarin tek derdi aldığı maaşlada alakalı insanları tatmin edecek bir maaş vermiyorlar daha doğrusu haklarını vermiyorlar
+1 yılBelki arkandaki sağlam desteklerin varsa onlara guveniyor olabilirsin, çoğu insan senin dusunduklerini dusunuyor ama olmuyor, riske atacağin kaybedecegin bir seyler maddi manada yoksa hayalindekine koş kaybedecegin seyler varsa dur bence.. birde su var gittigin heryerde yine sorunlar olacak yine iskenceler basliycak kendi kendine.. zaten gercegi sende biliyorsun yazmissin aynisini yazmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılSeni anlayabiliyorum bende sevmediğim birkac işte çalışmıştım remen eziyetti orda dinlediğim şarkıları bile dinlemek istemiyorum hala 🙄Ki zaten turkiye de kimse işini sevmiyor ki ama bu durumdan nasil cikacaksin bilmiyorum
30 Yorumla
+1 yıl
20 Yorumla
+1 yılYa ben daha universitenin ilk senesinde okudugum meslekten biktim tiksindim.
Omrunun sonuna kadar o hisle yasanmas10 Yorumla
+1 yılO işte kendini bulamiyorsan eğer en güzel yaptığın şeye yönel o zaman komik gelecek ama börek yaparken gülüyorsan kalk börek yap bu hayata bir kere geliyoruz ikinci bir şansımız yok en güzel nerde gülüyorsan tüm gücünü ona harca benim fikrim.
61 Yorumla- 1 yıl
Ben hemşireyim ve işimde kendimi bulamıyorım. İstifa edersem Yapmak istediğim bir meslek var oda öğretmenlik okul öncesi öğretmenliği. Ama şimdi istifa edemem ailemlede adam bozuk. Bir basamak olarak görümcem hemşireliği para biriktirip işstediğim mesleği yapmak için 1 senem bitti Nil’e nerdeyse 4 sene dolunca kadroya geçebiliyoruz. Ama benim sorum sevmediğim işi yaparak bu hayatı mutlu yaşamamanı bir yolu yok mu
+1 yılBöyle düşünen çok kişi vardır. Ya herşeyi goze alıp sevdiğin işi arayacaksin ya da bu durma katlanmanin bir yolunu bulacaksın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğin işi yapmak çok önemli. İsteyerek yapılan iş gözünde büyümez. Önce keşfet hangi işi yapmak seni mutlu eder şimdiki işinle karşılaştır snra nasıl mutlu olacaksan ona göre karar ver.
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılYa hayallerin peşinden git efsane ol ya da diz çok köle ol
20 Yorumla
+1 yılbende senin gibi hissediyorum fakat bunu patlıcan yemeği gibi düşünüyorum sevmem ama aç kalmamak için yemeliyim. bu yüzden bu işte çalışmak zorundayım
10 Yorumlayaptığın işin yanında yanındakilerde bir o kadar önemli oluyo malesef
30 Yorumla
8 ayBende aşçılık yapıyorum ortalama 10. senedir bu işi içindeyim ama kendimi bu işe bir türlü alistiramadim kendimi asciliga ait hissetmiyorum benim istediğim spor dallarindan futbol felan değil doğa sporları keşke biri bir imkan tanida bana bu konuda kendimden çok eminim azimliyimde ama bu meslek bana çok uzak
00 YorumlaSeni cok iyi anlıyorum bende işe zorla giderdim ordaki insanları bile sevmiyodum o yüzden en son cıkmak zorunda kaldım evet iyi oldu ama Şu an 2 sene de işsiz kaldım bence kalbini dinle hayat senin
33 Yorumla
Soran+1 yılTEŞEKKÜR ederim. 2 sene işsizken ne yaptın peki?
Soran+1 yılAnladım geçmiş olsun özelden konuşabiliriz
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİş yerindeki insanlarla alakalı bir durum bence :/ lojistik denetleme benimki de. İş eğlenceli hale getirmek sana kalmış ama bu çevrendekilerin durumuna kalmış
00 Yorumla
+1 yılİşsiz kalmaktansa bktan bir işte çalışmaya devam ediyoruz Maalesef böyle
30 Yorumlaİlk başta öyle gelebilir. Zamanla alışmalısın, bir yandan da yeni arayışlara girmelisin. Unutma bir sıfırdan büyüktür.
10 Yorumla
+1 yılHerkesin bir yeteneği vardır. Seninde vardır mutlaka, kendini keşfetmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu nasıl yapacağımı bilmiyorum sanki hiçbir yeteneğim yok.
- +1 yıl
Önce kafanı dinle ve kendine vakit ayır. Daha sonra yeteneğini keşfet ardından mutlu olacağın bir iş ayarla sonra eski işinden ayrıl.
+1 yılÜlkenin büyük cogunlugu boyle ne diyorsun 😊 sevdigi isi yapan kesim nadir
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin işe karar ver sonra o işi bul ve mevcut işyerinden öyle ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılBırak isi ve ic sesin ne yapmani soyluyorsa onu yap
00 YorumlaSevdiğin iş ile ilgili işlere bakmalisinm şimdilik katlanmalisin sonuçta yaşamını gecindieiyorsun
20 Yorumla
+1 yılhobi edin bro, mesela ata bin. kimse sevdiğinden çalışmıyor
10 Yorumla
+1 yılSevdiğin işi yap çalışmak zorunda kalmazsın😂👍
22 Yorumla
Soran+1 yılWaaaow ilk kez duyuyorum bu cümleyi 😁
- +1 yıl
😊🙏
+1 yılBen ama aslinda benim bir yeteneğim var şarkı söylemek 😊
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya bu işi sevmelisin ya ayrılırsın. Başka çaresi yok
10 Yorumla
+1 yıleskişehirde yaşıyorsan işini bana devret kaç aydır işsizim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşsiz insan çok devredersin işi olmayan birine bu kaa basit
00 Yorumla
+1 yılDişini sıkacaksın milletin açlığı tokluğu önemli değil senin gerçekliğin önemli başka bir iş bulabiliyor musun sevdiğim bir işi yapabiliyorsan sıkıntı yok ama bu hayatta bazı şeylere katlanmak zorundasın kusura bakmayacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalık böyleyken sakın iş bırakayım deme. Sevmesende şu korona sarsıntısı geçene kadar sabret
20 Yorumla
+1 yılbence sen ofis tarzı ıs sevmıyorsun o yuzden daha eglencelı bır seyler arastır derım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk başta öyle gelebilir. Zamanla alışmalısın, bir yandan da yeni arayışlara girmelisin. Unutma bir sıfırdan büyüktür.
00 Yorumla
+1 yılTek çare zengin olmak) Aynı sorun bende de var
10 Yorumla
+1 yılŞu sıra ben de bu moddayım
10 YorumlaSevmediğin bir işi niye yapıyorsun hala?
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim yapabileceğim bir iş bulamadım çünkü
Sevdiğin isi bulup onu yapmalısın
00 YorumlaNr kadar kazanıyorsun
00 YorumlaBaşka iş arayıp bu işi bırakarak
00 Yorumla
+1 yılBir yerlerden baslamakgetek
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman gardaşım
00 Yorumla
+1 yılAyrıl yeni iş bul işi bul öyle bul
00 YorumlaPart time birkaç iş denesene hafta sonu için?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen yatırım yap aylık kazandığını harca
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye yatırım?
- +1 yıl
Örneğin benim gibi bitcoin e yatırım yapabilirsin 1 paket 100 dolar her paketin aylık getirici 13.5 dolar
Soran+1 yılBana detaylı bilgi alabileceğim sayfa önerebilir misin?
- +1 yıl
Sayfa yokta eğer istersen benim üsttüm ile görüştürebilirim onun işi tanıtım
Sanki beni anlattın aynı durumdayım gerçekten
20 Yorumla
+1 yılÇok haklısın başka işlere girmeye çalış
10 Yorumlaİşten ayrıl
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırakarak.
00 YorumlaBırak işi.
00 Yorumla
+1 yılistifa ederek
00 Yorumla
+1 yılbnde oyleyim
00 Yorumla
+1 yılAyrıl niye eziyet çekiyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılİstifa ederek
00 Yorumla
+1 yılİş degistirin ozaman
00 Yorumla
+1 yılbazi seylerin zamani gecmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine yeni bir iş aramaya bala.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sevmediğim işi yaptığım için her gün işkence çekiyorum, nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat