Var mı tanıdıklarınız arkadaşlar özellikle pazarlama alanında?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşlevsellik önemli. senin kalitenin diplomandaki üniversitenin olmadığına inanıyorum.
Kuzenim Viyana da okudu evinde yatıyor 5 yıldır :)
Ben adini bile soylemrye utandigim asya ulkelerinde yer alan bir univ de okudum u.arasi iliskier bolumu mezunym. Ama şu an is yerinde takdir aldım ve 3 ay da feci bir zam aldm :) 2450 aha da yazdm ;D00 Yorumla
+1 yılBu çok amatör bir soru. Çalıştığın şirketin ücret politikası önemli. benim şirketimde benim ekibimde boğaziçi mezunu var ama çok düşük maaş alıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden düşük olduğunu be hangi alanda calıstıgınıda sorabılırmıyım
- +1 yıl
Şirketlerin bütçeleri doğrultusunda maaşlar belirleniyor ve bu kişiler çalışabilmek adına kabul ediyorlar işi. alanımız ise online marketing.
- +1 yıl
Evet kardeşim adam boğaziçinde okuyacak gelip şirkette düşük ücrete çalışacak var mı öyle dünya
- +1 yıl
Zaten o çok iyi dereceye yapanlar belki türkiye 200-500 arası dereceyi yapanlar salaktı boğaziçine gittiler düşük maaş alacaklarını bile bile Ben hayatımda böyle saçma şey görmedim boğaziçinde okumayan adam en iyi üniden okur düşük maaş alırsın diyo
+1 yılSen eğer boğaziçinde okursan şirketler zaten sana teklif sunacak senin iş aramana gerek kalmıcak iş arasan bile boğaziçi mezunuyum demen yeterli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
mezuniyete para ödemiyorlar. hele pazarlama alanında standart bir maaş da yok. Tamamen bulabildiğin işe bağlı o. üniversite sadece ne kadar iyi olduğunu göstermen için bir etiket olabilir
00 YorumlaSenin becerine bağlı sadece okursan bir bok olamazsın kendini her anlamda geliştirmen lazım
10 YorumlaMaaşı boşverde iyi bir iiş bulabilirsn şükret
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılİngilizce okursan 2000 le başlarsın
00 Yorumla ablam 4.200 alıyor işletme mezunu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1500 TL.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İyi bir üniversiteden mezun (boğaziçi, odtü) işletme mezunu ne kadar maaş alır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat