+1 yılüniversite okurken 3 ay çalışabildiğim firma teleperformance , beni depresyona sokan firma, iş mulakatları ajan seçimi gibi , süper bir diksiyon, ingilizce ve bilgisayar bilgisi isteniyor sınav oluyorsunuz iyi puan alırsanız insan kaynakları yetkilisi ile mülakatınız oluyor oda onayı verir ise bu defa yer alacağınız poje müdürü ile son mülakatınız oluyor oda size olumlu onay verir ise bu defa 2 gün sonra gel son bir mülakatın olacak diyorlar budefada hizmet verecegeniz proje şirketinden yetkili birileri geliyor en son onayı o veriyor işe kabulunuz için 1 sınav olmak üzere 3 kişi ile ayrı ayrı görüşüp hepsinin onay vermesi gerekiyor sizin anlayacağınız , vaybe ortam çok güzel tertemiz herkez çok kibar konuşuyor tam bir kalite ve disiplin yeri büyüleniyorsunuz herkez güler yüzlü ve kibar etkilenmemek elde değil sonra bir tel geliyor işe kabul edildiniz tebrikler diyorlar işte o mutlu olduğunuz birtek o an oluyor , nedenmi iş mülakatında 8 saat çalışıp 1 saat yemek molası deniliyor oysaki işe başladığınızda 9 saat çalışıp 1 saat yemek molasının olduğunu öğreniyorsunuz, sabah 9 akşam 7, vardiyalı sistem ise akşam 8 sabah 6, 2 gün izninizin olacağı söyleniyor hafta sonu olarak düşünüyorsunuz , sonra bir bakıyorsunuz hafta sonu hafta içi biribirine girmiş izinler konusunda bazen hafta içi çalışmayıp hafta sonu full çalışabiliyorsunuz, okadar mülakat ve iyi derecede ingilizce ve bilgisayar bilmeniz istenirken acaba nekadar maş verecekler derken işte orada bir darbeyi daha yiyorsunuz 2200t yol parası yok, allahtan anlaşmalı oldukları yemek yeri var yemeğe para vermiyorsunuz, sonradan gerçekleri yavaş yavaş anlıyorsunuski dışsalıkları içselikleri gibi değil işe alım sürecinde size 13 madelik bir evrak tamamlama listesi verilmesi ayrı bir komedi göz muayene raporumu, iç filim çekim muayene raporumu , kan grubunuzdan şimdi ismini hatırlayamdığım birçok muayene sağlık raporumu ve özel hastaneye 400t bayılıp çıkıyorsunuz allah orada çalışacak olanlara sabır versin
01 Yorumla- 10 ay
Evden çalışılır mi senc
En İyi Cevaplar
Çağrı şirketlerinin alayı çalışanı sömürmektedir..
Bu işi meslek edinmiş kız arkadaşım vardı zamanında.02 Yorumla
Soran+1 yılÇağrı merkezlerinin çoğu öyle evet ama burayı farklı anlatıyorlar. Bir elma çürük diye hepsi çürük olacak değil :) Zaten benim sorum çağrı merkezleri değil, Teleperformance şirketi.
İnsan kaynakları vasat olan bildiğim tek yerdir teleperformance. Size olumlu diyip olumsuz mail atmaları mı dersiniz, saat 3te online mükakat diyip aramamalarını mı dersiniz tek kelime ile rezalet. iletişimde sorun oldu herhalde diye düşünüp üçüncü kez şans veren birisi yazıyor. İnsan kaynakları böyleyse zaten iş ortamını işi düşünemiyorum. Tek kelime rezalet
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılTeleperformance firmasında 6 senedir çalışıyorum. Düzgün çalışan , saatinde gelen , yalan rapor almayan , rahat arayıp yatmaya gelmeyen herkesin uzun süre çalıştığı kurumsal bir firma. Terfi alıp yoluma da devan ediyorum. Boş yapmayın.
20 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer