Kafayı yemeye başladım. Ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar 22 yaşındayım saçma sapan bir lise bitirdim. Harp okuluna başvurmuştum mezun olduğum da fakat kayıt olmadan malum darbe girişimi yüzünden okullar kapandı açıkta kaldım ben de yerel yönetimlere kayıt oldum. Beni çok etkiledi bu durum çocukluğumdan beri asker ya da polis olmak istedim, çocukken hep bunun dualarını ederek uyuyordum. Fakat malum sonuclar yüzünden hüsrana uğradım kendimi toparlayabildiğimi zannetmiyorum çünkü okulu bitiremedim, bir kafede işe başlamıştım orda işi öğrenip aşçılık yapmaya başladım bir süre sonra onun da başarısını göremedim şu an işsizim, kendimi her konuda bilgim olduğunu düşünürüm fakat çok az ve bu beni rahatsız ediyor, çevrem yok, iş yok, bari dedim askerliğimi yapim, çok şükür 1 ay önce bitirdim. Ama yine aynıyım hayata dair isteklerim azalmaya ve mutsuz olmaya başladım, hiç bir boka yaramıyan ot gibi yaşıyorum, psikolojikmen iyice çöktüm, gitar çalıyorum, piyano ve bateri de çalıyorum ama çok az yani müzisyenim diyemem kendime, İngilizce anlıyorum yarım yamalak fakat konuşmaya ne hacet.. Her şeyin yarım iğrenç hissediyorum kendimi yenilenmek, bir şeylere sıfırdan başlamak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Nerden başlicam?
Kafayı yemeye başladım. Ne yapmam gerekiyor?