Kişilik & Karakter Kafayı yedim ne yapabilirim? Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Yok mu ölmekten başka bi çare Güncellemeler+1 yıl ya gidiyom siteden Güncellemeler+1 yıl Ne güzel fikir veriyonuz ak Kafayı yedim ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kafayı Yediysen Kanka Yapabileceğini Tek Şey Ölümü Düşünmek Değil Hayata Bakış Açını Değiştir Bu Sana Yardımcı Olur 1 5 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Gitme Siteden Kanka Ne Olur Ben Kime Kanka Diyeceğim Senden Başka Yorumla Bnçbn +1 yıl Knk çok sıkıldım ya Yorumla RıfatŞen +1 yıl Bana Anlatmak İstediğin Birşey Varsa Kanka Anlatabilirsin Yani Ben Senin Kötü Olmanı Hiç İstemem Sana Birşey Olmasınıda İstemem Yorumla Bnçbn +1 yıl Teşekkürler kardeşim yanımda olman yeter Yorumla RıfatŞen +1 yıl Rica Ederim Kardeşim Benim Tabikide Yanındayım Senin Varlığın Yeter 😊❤ Yorumla
Ank1982 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% +1 yıl Var dertler paylaştıkça azalır. Bu kadar kolay değilki hayattan vazgeçmek. Bence, yanlış anlama 1 0 Yorumla
Naifkalas Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sebep ne onu da soleseydin sorunun bı anlamı olurdu 0 0 Yorumla
Hakan9876 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Delimisin hiç ölmek olurmu ne oldudua bunu düşünüyor sun 1 0 Yorumla
sudedly Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 1 sene sonra yaşadığın olaylara gülüp geçeceksin boşver 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sorunun ne onu bı diyeydin hele 1 0 Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dibini de sıyır nimettir kalmasın, israf olmasın😏 1 0 Yorumla
ALFABerkann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz? 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kafayı yiyecek kadar ne yaşattılar kız sana 🤨 1 0 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendine gel lazımsın bana 1 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha gençsin sonra ölürsün dur 1 0 Yorumla
sezartimo Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Var. Yaşamak. Tüm sorunlara el salla ve yeni perdeler tak camlarina. 0 0 Yorumla
Jendeukiee Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Gitmeee 1 1 Yorumla Bnçbn +1 yıl Aşkım gitmiyorum 😌 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Noldu lo 1 5 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Anksiyete takıntı depresyon gibi ruhsal bozuklukların varsa hallederiz Yorumla Bnçbn +1 yıl Nah hallederiz abi Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hallettik abi Önce kendim Sorna başkalarını hallettik abe Yorumla Bnçbn +1 yıl S*kim böyle hayatı Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Nasıl düşünürsen öyle görürsün Nasıl görürsen öyle yaşarsın Yorumla
_EmiRRRRR_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uyu bence 1 2 Yorumla Bnçbn +1 yıl Yok geçmiyor Yorumla _EmiRRRRR_ +1 yıl Herşey geçiyor zamanla tecrübeyle sabit Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 878 cevap paylaştı. dibini sıyır ziyan olmasın 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Bol proteinlidir iyidir 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Uyu iyi gelir 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ne oldu ki 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sindirmeye çalış 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Parmak at kus 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. iyi bilirdik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kafayı Yediysen Kanka Yapabileceğini Tek Şey Ölümü Düşünmek Değil Hayata Bakış Açını Değiştir Bu Sana Yardımcı Olur
Gitme Siteden Kanka Ne Olur Ben Kime Kanka Diyeceğim Senden Başka
Knk çok sıkıldım ya
Bana Anlatmak İstediğin Birşey Varsa Kanka Anlatabilirsin Yani Ben Senin Kötü Olmanı Hiç İstemem Sana Birşey Olmasınıda İstemem
Teşekkürler kardeşim yanımda olman yeter
Rica Ederim Kardeşim Benim Tabikide Yanındayım Senin Varlığın Yeter 😊❤
Var dertler paylaştıkça azalır. Bu kadar kolay değilki hayattan vazgeçmek. Bence, yanlış anlama
Sebep ne onu da soleseydin sorunun bı anlamı olurdu
Delimisin hiç ölmek olurmu ne oldudua bunu düşünüyor sun
1 sene sonra yaşadığın olaylara gülüp geçeceksin boşver
Sorunun ne onu bı diyeydin hele
Kiyamam sana niyeolmeyi dusunuyorsun ki
Dibini de sıyır nimettir kalmasın, israf olmasın😏
Kuru kuru gitmez kolayla
aman Allah korusun deme öyle
canlı yayında balkondan aşağı atla
Ey cemaat rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Bir Bi yerden atla kurtul
Mesele ölmeden önce ölmekte
Kafayı yiyecek kadar ne yaşattılar kız sana 🤨
Kendine gel lazımsın bana
Daha gençsin sonra ölürsün dur
Var. Yaşamak. Tüm sorunlara el salla ve yeni perdeler tak camlarina.
Gitmeee
Aşkım gitmiyorum 😌
Noldu lo
Anksiyete takıntı depresyon gibi ruhsal bozuklukların varsa hallederiz
Nah hallederiz abi
Hallettik abi
Önce kendim
Sorna başkalarını hallettik abe
S*kim böyle hayatı
Nasıl düşünürsen öyle görürsün
Nasıl görürsen öyle yaşarsın
Uyu bence