Sevgilimle ayrıldık ve ayrıldıktan 2 hafta sonra kendisi benim düşman olduğum sevmediğim oğlanla sözlendi. Kızı unutamıyorum aklıma güzel anılarımız geliyo falan 2 senelik bi ilişkiydi ben aşırı aşıktım. 2 3 ay falan oldu normal mi bu durum? Ne yapmalıyım niye böyle oluyo? Kimseye de bişey anlatamıyorum artık hani utanıyorum dertleşecek biri de yok
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Haklısın zor bi durum ama evlenseydin ve aldatılsaydın ya daha kötü seyler olsaydı bunu düsün üzülebilirsin sevmissin sonucta ama gecicek bırak onları kendi hallerine okuyorsan derslerine odaklan
Ben ona çok ümit baglamistim var ya hani ayrılmak zorunda kaldım. Sonra aradı işte falan ama dedim nerdeydin bu zamana kadar dedim. Bi kere daha ayrılmıştım çünkü yalan söylemişti bana onu yakalamistim seviyodum geri döndüm. Bu sefer de 2 hafta sonra düşmanım dediğim kiskandigim oglanla sozlenmis. Çok zoruma gitti.
Zoruna gitmesi cok normal beklemedigin bisey sonucta ayrılsa gelse bile degeri olucak mı barıssan bile eskisi gibi olamazsın hırs yapma bırak o kendi yoluna gitsin sende kendi yoluna git
Orası öyle tabiki ama bu 2 sene de kandırılmış olmak aldatilmis olmak çok koyuyo bana. Kendimde hata arıyorum. Oğlan zengin zaten ben ogrenciyim. Dedim evlilik bekliyodu ondan mı acaba vs diye kendime kızıyorum. Aylardır kendime gelemiyorum
Sen neden kendini sucluyorsun senin kendi değerlerinin olması cok güzel bisey sen sevmissin deger vermissin illa olucak diye bisey yok ki karsında ki senin kadar sevemeyebilir elbet deger vermistir sana ama o kendi yolunu cizmis ilerde emin ol iyi ki olmamıs diceksin cünkü güvensizlikle ömür gecmez emin ol zengin diye gittiyse de gitsin senle evliyken de gidebilirdi o yüzden senden önemli degil kimse sen okuluna derslerine odaklan bu sürecte de seni hakeden biri umarım cıkar karsına
İşte ne bileyim ben hem okul okuyodum hem işte calisiyodum sirf onunla birşeyler yapabilmek için. Ama yetmiyomus demek ki. Arabam yok diye bana kavgada kapimdan bi arabayla bile almadın o kadar erkeksin ya demişti. Sonra tabi sinirle söyledim demişti ama yinede gururum incinmisti. Kısa sürede de ayrıldım zaten. Çünkü vermiyodu artık güven. Çok aşıktım ama ömrümü de yakmak istemedim. Nolur artık beni seven birj olsun ya
Ablacım böyle diyen bi kız icin sakın ama sakın üzülme senin araban olmak zorunda degil ya da cok zengin olmak zorunda falan degilsin daha okuyorsun öğrencisin bırak gitsin evlensin ne yaparsa yapsın sana denk birisi degil emin ol illa biri olsun diye de kendini üzme zamana bırak bi kendini düsüncelere bogma güzel insanlar olsun hayatında sırf sevilmek icin kötü insanlara baglanma
İnan abla o kadar zoruma gitti ki o dedikleri. Sonra da ben seni sen olduğun için seviyorum vs dedi ağladı bana. Ben duygusal bi insanım abla kız beni ezberleyip ona göre hareket ediyodu. Çok aşık olmuştum sadece yoksa çevremdeki herkes bu kızdan olmaz diyodu. İnşallah yavas yavaş geçecek hepsi. İşte bide ilklerimi yaşadığım bi kızdı. Kız bana alkol alalım diyodu ben karşı çıkıyordum ya sarhos olup yanlış şeyler yaparsak diye. Gerçi yinede ben onu öptüm diye onu kullanmış oldum orası da ayrı bi dava
Senin kalbin gercekten cok temiz onu farkettim zoruna gidicek hic bisey yok cünkü o dedigi seyler onun ayıbı sen hem okurken bi de onunla daha cok seyler yapmak icin calıstım diyosun bu senin verdigin degeri gösterir sen karakterini bozma ablacım ama kimsenin de seni kırmasına izin verme daha kimler cıkar karsına emin ol o kızı da kötülemiyorum onun da yolu acık olsun ama senin karakterine uygun bi kız asla degilmis yaptıgın fedakarlıkları görücek insanlara deger ver kariyerine odaklan Şu an birinin sevmesine ihtiyac duyabilirsin ama kendine yetebildikten sonra daha secici olucaksın
Tamam abla o zaman öyle yapayım ben dediğin gibi herkes seçtiği yolda mutlu olsun ben derslerime verecem kendimi artık düşünmeyecem onu da abla. Deneyecem yani en azından. Ama ahım kaldı bilmiyorum abla ben enkaz olmuşken onlar yuva kuruyor. Allah bilir artık ne olacağını.
Abla anlatsam sana neler yaptım daha da neyse. Ona yalvardım aylarca bak ihmal ediyosun beni dedim. Boş oldukça arıyorum işte daha ne bekliyosun benden diyordu.
Allah biliyor ya senin kalbini bu yetmez mi ablacım bırak yuva mı kuruyorlar kursunlar ayrılsa bile umrunda olmasın sana gelse bile bi faydası olmaz cünkü seni haketmiyor sen kendi yolunu cizmeye basla o artık geride kalıcak senin icin emin ol zaman ver kendine ilerde diceksin ki neden üzülmüsüm gecti gitti o yüzden derslerini sakın ihmal etme kendi degerini kendin belirlersin onun sana yaptıkları kendi karakteri yüzünden
Yeter abla tabiki yetmez mi. Ben kendime odaklandim artık zaten iyice. Kendimi çok geliştirip ailemi gururlandirmak istiyorum. O yüzden daha sıkı çalışıp çok iyi bi mühendis olucam inşallah. Zaten üniversite okuyorum 2. Sınıftayım. 2 sene sonra bitecek inşallah okulum hayatımı daha güzel bi hale getirecem. Herkes de kendine yakışanı yapar ablam. Ama ben biraz hani gururlu onurlu biriyim abla o yüzden çok zoruma agrima gitti. Gururuma dokundu yani. Ama bir gün kapısında ağlamadım da Allah o duruma da sokmasın inşallah.
Ablacım ne zaman istersen bana yaz dertlesmek istersen bi abla olarak görebilirsin. Sen gerçekten iyi bi ailede büyümüssün karakterin düsüncelerin hedeflerin cok güzel. İnşallahta hedeflerine ulasıcaksın senin kıymetini bilen seni sen oldugun icin seven bi kızda cıkıcak karsına inanıyorum cünkü hakediyorsun. Guruna dokunması cok normal yasadıgın sey de cünkü sen öyle biri degilsin öyle bisey yapmazsın karsı taraftan böyle bisey yasayınca o duyguları hissetmen cok normal. Senin vicdanın rahat artık o kapanan bi sayfa bugün yeni bi sayfa ac kendine
Olur abla mutlaka yazarım sana çok teşekkür ederim ablam seninle tanıştığıma da çok memnun oldum. Evet bugünden sonra da yeni bir sayfa açacam kendime hatta şimdi istek atacam abla sana inşallah çok güzel haberler getirecem.
Bende memnun oldum ablacım kendine iyi bak inşallah daha güzel olucak hersey iyi geceler. Geri takip ediyorum
Tamamdır abla sana da iyi geceler. Çok teşekkür ederim 😊
Oha kıza bak bir füze atmadığı kalmış iki güne ayrılırlar merak etme sana nispeten evlenmişler sende dik dur böyle şeyler üzmemeli seni
Valla bilmiyorum bana nispet mi oldu yoksa başka bişey mi ama benle beraberken onunla biseyler olduğu kesin. Ben dedim kıza yapma dedim bak mesafe koru sana göz koydu dedikçe ne alaka ya dedi durdu. Güvenmeyen oldum paranoyak oldum. Ama haklı da oldum orası da ayrı bişey
Senden ayrıldıktan sonra bu kızın hemen sözlenmesi doğru değil seni gerçekten sevseydi aşk acısı çekerdi görünüşe göre seni sevmemiş öylesine olmuş seninle kurtulmuşsun
2 senemi aldı benden. Geride de böyle beni enkaz halde bıraktı. Bunun üstüne de kendisi yuva kurmaya çalıştı. ve oğlan benden zengin diye yaptı bunları. Ne kadar huzurlu olur bilmiyorum inan. Ama tanıdığım kadarıyla diyim o oğlan ve ailesi bu kıza çok çektirir.
Öyle olur zaten para için sevmediğin birisiyle huzurlu olamazsın ki?
İşte çok aşıktım ben ona maalesef keşke olmasaydım ama oldu. Zaten kızın iş yerindeki patronun oğlu bu oğlan. Patron da diyomus benim hakkımda zaten biseyler bu oğlandan olmaz vs diye. Yani el birliği ile beni yıktılar. Tek kişilik bi durum değil yani. Hani şey gibi düşün. Ben tekim yani onlar birkaç kişi ve gelip elimden aldılar. Gidenin de gidesi varmış gerçi. Çünkü kız o işe girdi zaten bizim aramız bozulmaya başladı. En son dayanamadım. Bana hakaretler etti. İşte ne bileyim arabam yokmuş da evinden arabayla almamisim hiç onu erkeklik tasliyomusum vs. Sonra da sinirle söyledim diyodu. Seni sen olduğun için seviyorum hatta seni o kadar seviyorum ki bu kadar kızıyorum sana sinirleniyorum diyodu.
Sinirliyken söylenen sözler sakinken düşünülen sözlerdir. Seven insan sevdiğine kıyamaz. Ona hakaret bile etmeye korkar. O kız seni hiç hak etmemiş. Sırf araban yok diye seninle birlikte olmak istemiyorsa kapıyı göstereceksin zor gününde yanında olmayan birisiyle hayat mı geçer? Şimdi istediği hayatı elde etti. Umarım yaşattığını yaşar diyelim.
Bende aynısını diyorum. Kırdığı yerden kırılsın sonra görür anlar. Ama ne zoruma gitti asıl biliyo musun benim kendimi yırtıp da alamadığım sevgiyi onlar oturduğu yerden alacak. O oğlan buna her pisliği yapar daha da köpek olur bu oğlana biliyom. Yani çok garip ya gerçekten çok garip. Ve dediğin gibi sinirli bile olsam ben hiç ona böyle bir laf etmedim. O ise bana hadi ordan çekti tamam mı. Sonra bi an tak etti kafama görüldü attım çıktım öyle. 2 hafta falan geçti yaklaşık beni aradı. Sonra ben dedim istemiyorum artık seni dedim. 2 haftadir neredeydin o kadar seviyodun da hem hakaret ettin hem yazmadin dedim. Azıcık ağladı işte ben seni seviyorum da bilmem neyde diye. Ben seni sevmeye korkuyorum artık dedim yeter dedim. 50 kez konuştum sana artık yeter dedim. 1 hafta sonra da sozlendigi haberi geldi işte.
Timsah gözyaşları bunlar kime güveneceğimizi şaşırdık insanlık bitmiş. Karşımıza umarım karakterli boş şeyler için birbirini kırmayan insanlar çıkar.
Harbiden öyle oldu valla timsah gözyaşları. İnşallah öyle biri çıkar da ben de artık yorulmam başkalarıyla. Nasibim dışında başka biri çıkmasın karşıma gerçekten. Benim gönlümü aklımı yormasınlar artık.
İnşallah diyelim.
Cevabın için de bu arada ayriyeten çok teşekkür ederim. İçim o kadar rahatladı ki gerçekten. Kimseye anlatamıyorum hiçbir şeyi
Ne demek üzme böyle boş şeyler için kendini değmez çünkü. Geriye dönüp baktığında bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin. Hayat devam ediyor. Onsuz da devam ediyor.
Evet gerçekten öyle ama işte içim doluyo böyle bazen ve boşaltmam gerekiyo. Etrafımda öyle güvenip derdimi anlatacak kimsem de yok. Haliyle daraliyorum bunaliyorum. Bir de insanlara yük olmak istemiyorum böyle derdimi anlatıp da. O yüzden buralara soruyorum bende.
Buradan da öyle iyi insan çıkmıyor pek diajxjxj
İşte sizin gibi denk geliyo arada. Az önce çok iyi bi ablayla tanıştım. Hep ablam olsun isterdim aslında olmuş oldu sayılır😅😅
Ne güzel 😉
Teşekkür ederim. Bu arada yeniden çok teşekkür ederim şimdi uyuycam ben istersen gizliden çıkabilirsin konuşmak istersen. İstemezsen de iyi geceler şimdiden 😊
İyi geceler.