Merhabalar. Askeriyede psikolog veya danışman olmak için ne yapılması lazım kpss gerekli mi? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏
Cevabın nedir?
+1 yılilk olarak yazılı sınav yapılıyor. 40 civarı tarih 10 civarı da türkçe sorusu ile 50 tane de meslek bilgisi sorusu vardı. meslek bilgisi sorularını kpss eğitim bilimleri rehberlik sorularından kopyalamışlardı. piyasadaki standart her kitapta olan sorulardı. bundan 70 almanız gerekıyor. tarih soruları cok berbat ama. direkt tarih soruyolar su tarıhte ne olmustur gıbı. ıkıncı asama on sağlık muayenesı. vucudun genel durumuna bakıyolar. renk korlugunu onemsıyolar. boy-kılo oranına bakıyolar. daha sonra fiziki kabılıyet testı dıye bısey var. kosu, mekık ve sınavdan olusuyo. pek kımse kalmıyor bu asamada. sonrakı asama mulakat asaması. bır mulakat komısyonunun onune cıkıyosunuz. genel kultur, Ataturkculuk ve meslekı bılgı soruları soruyolar. soruları bılıp bılmemenız cok onemlı değil gordugum kadarıyla. kendınıze guven duymanız onemlı. bu asama da bıtınce sağlık muayenesıne gonderıyolar. askerı hastaneden sağlık raporu alıyosunuz. 2 hafta kadar suren belkı de bır ay cok zor bır asama. a dan z ye muayene edılıyosunuz. bunu da mı gectınız. guvenlık sorusturması baslıyo. sıcılınız arastırılıyo. sıkıntı yoksa ocak ayı gıbı cagrılıyosunuz. 6 aylık bır eğitim var. normal bır askere ne yaptırılıyosa bıze de aynısını yaptırıyolar. burayı da gecersenız 30 agustosta tegmen rutbesıyle psikolojık danısman oluyosnuz.
48 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 zor aşamaları sınav, sağlık ve son aşama mı yani? Zorluk yaşıyor musunuz mesleğinizde peki?
- +1 yıl
Kpssden kaç almak gerekiyor?
- +1 yıl
Her işin olduğu gibi bununda belli çaplı zorlukları olucak tabiki asker psikolojisi çok farklı sanırım en az 60 puan alman gerekiyor
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Kilo ve boy oranına bakıyor demişsiniz belirli bir boy takıntısı var mı?
- +1 yıl
@Ayçadoganer askeriyede mi çalışacaksin
- +1 yıl
@Hoplatır orada çalışmayı düşünen biri olarak bayanlarda boy kilo orantisi ne oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 378 cevap paylaştı. Nası bir ' manyaksın acaba
niye ister ki bir ' insan o işi
üniforma zaafın mı var00 Yorumla
+1 yılneden askeriye
12 Yorumla- +1 yıl
Oradaki insanların bu tür şeylere daha fazla ihtiyaçları var diyr düşünüyorum
- +1 yıl
Anladım güzel bir yaklaşım ama yine de o ortamı görüp ona göte karar vermen daha doğru olur
Bunu askerlik şubesine sorabiiirsin
00 YorumlaAskeriyeye erkekleri alırlar seni ne yapsınlar?
10 Yorumla
+1 yılBir kadın için kabus
10 Yorumla
+1 yılAskerler seni çüker
00 Yorumla
+1 yılKpss gerekli
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 12,2b cevap paylaştı. Kpss gerekli tabiki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler