+1 yılHemşirelik kadar zor, değeri bilinmeyen , hastadan, hasta yakınından, doktordan, kendı meslektasından, amırınden yediği fırçalarla şamar oglanına cevrilmiş , gecesı gunduzu bayramı seyranı olmayan, görev yetki sorumlulukları belirsiz, nerde yanlış olsa üstüne kalan gariban bir meslektır. Dünyada belki boyle olmayabılır ama turkıyede şartlarında böyle. Aklın varsa uzak dur bu meslekten psikolojinin bozulamsını ıstemıorsan...
48 Yorumla
Soran+1 yılsiz saglık personelimisiniz?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılaa ne güzel att mi?
- +1 yıl
att deılım hemsıreyım bu arada sağlık meslek lısesı mezunlarına att ünevirsetısenı okyanlaa paramedık denır. Sağlık meslek mezunu deılsen att olman ımkansız.
Soran+1 yılambulans şoförü olayımda :) hemşireler olamıyomu ki? cok sordum ama kusura bakmayın olurmu
- +1 yıl
aynen bende katiliyorum polislikte oyle , ya boyle garip meslekler hani insana ilk soylediginde bile hani boyle ucuncu siradaki meslekler gibi geliyo insanalra nedendir bilmiyorum paso eziliyolar okadar da calisiyolar herseyi hemsireler yapiyo kaymagini yiyen doktor oluyo arkadas
Soran+1 yıledoktor sonucta canım sende oku ol tabi lat tabaka ezicek bde üzt tabaka mı ezilecek sonucta yıllarını veren o ama
- +1 yıl
Biz hemşirelerinn amiri yanı ustu doktor deıl sorumlu hemsıre ve baş hemşiredir. Doktorlar bızım ekıp arkadsalrımızdır sorumluluklarımız ve gorevlermız farklıdır. Ki ust tabakadan bile olsan kımsenın kımseyı ezmeye asla herhnagı bır hakkı olamaz. Sen sımdıden tabıkı doktor ezer dıorsunmadem meraklısın bu kadr ezılmeye ıyı hemsıre olda kendını ezdırttt!!!
al birini vur otekine , ikiside bana boyle ikinan meslekler gibi geliyo oluyosun ama boyle bisey olamiyosun gibi , hani hep ayni yerdesin, biri doktorun altinda eziliyo, biride bir ara bizim universitede kalanlarin hepsi polislige gitmisti , oyle biseyler iste , bence hemsire ol atraksyonlu baya :)
00 Yorumla
Bacım kesinlikle polisliği secmelisin, yanlış anlama sakın sordun bende fikrimi söylüyorum.
Polis olmak bence hemşirelik ten kat ve kat üstündür.
Kolay gelsin.02 Yorumla
Soran+1 yıltam kafa dengi eyvallah
Ben itfaiyeciyim kızlar çok var santral, yazı işleri, kurtarma aracında paramedik, ve birçok görevde çalışıyorlar İtfaiyeci ol 24/48 çalışırsın düşün derim
16 Yorumla
Soran+1 yılitfaiyeci nasıl olunuyo ki hiç bilgim yok
- +1 yıl
Biz 24/96 calısıyoz :D
Soran+1 yılne saglık mezunu ya daha bu sene lise bitecek yeni ygs yede seneye grecegim
Soran+1 yılnasıl yani?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Att için sağlık meslek lisesi okuman gerekir. Hemşirelik için geç kalmadın artık üniversite mezunları hemşire oluyor. Hangi lise okuduğun farketmez üniversitede hemşirelik tercih edebilirsin 4 yıllık.
03 Yorumla
Soran+1 yılpuanları hakkında bilgin varmı? :)
Soran+1 yıltamam canım saol ynede :)
polislik. bir bayan olarak bu iste calismayi hep cok istemisimdir. hatta bir ara polis olucam demistim bizimkilere, beni vazgecirmek icin butun aile seferber olmustu
03 Yorumla
Soran+1 yılkeske vazgecmeseydin hedefinden şu an ne bölümü okuyonuz?
Soran+1 yılanladım :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılPolisliği tercih ederdim ben. Hemşirelik bana göre değil. Zira kendime iğne batırılırken bile bakamam. Birde hasta insan psikolojisiyle uğraşmak da epey zordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılbende cok kararsızım biliyomusunuz
- +1 yıl
Tabiki tercih sizindir. Hangi mesleği yaparken daha mutlu olacağınıza inanıyorsanız onu seçin buradaki laflar hep boş çünkü. Ben kendi tercihim olarak polisliği seçerdim onu belirttim sadece. Hakkınızda hayırlısı inşallah.
Soran+1 yılamin canım cümlemizin için saol ynede fikrin için
+1 yılsen yunuslari secersin de yunus seni secmez iste öyle.
Hemşirelik 👍02 Yorumla
Soran+1 yılnye secmicekmiş
- +1 yıl
cok zor ihtimal. pmyo yu polisligi bilerekden soyluyorum bunu.
senin tipin daha cok polislige gidiyor hemsirelikde hasta kalpden gide bilir saglam gelir ölü cikar
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni görünce neden kalpten gdecekmiş hasta?
Yunus olmak öyle kolay değil benim bildiğim olup başka bir birimde olursan severek çalışcak mıısn bunu sor kendine çalışırım dersen Polisliği tercih et
00 Yorumla
+1 yılElindeki cigaraya bakılacak olursa , polislik , elinde bir iğne ya da kalem olsaydı hemşirelik derdim. hemşirelerin yarı kocaları doktorlar olurmuş öyle diyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılsigara ne alaka ya :) polislikle nasıl bagdastırdın hayret dogrusu
- +1 yıl
valla fiyatı uygunsa özel koruma bile olursun :D
Soran+1 yıloda olur bak ;)
- +1 yıl
Akp liysen herşey olur :DDDDDD
Soran+1 yıldibine kadar tayipciyiz (y)
- +1 yıl
oha :D öylesine dedim be :D
Soran+1 yılsen degilsin galiba?
- +1 yıl
Yahu beni bu işlere çekme :D sen kendin yürü inandığın yolda.
Polis olmak cok zor heleki turkiyede, hemsirelik desen ayri dert Allah kolaylik versin
01 Yorumla
Soran+1 yılamin amin
Polis olacağıma insan öldüreceğime ambulans şoförü olup hayat kurtarırım daha iyi
33 Yorumla
Soran+1 yılpolis insan mı öldürüyo lan
- +1 yıl
Zarar veren hangi mahluk olursa olsun öldürülür ve masumları o zarar verenden Polis korur.
İnsan öldürülüyo diyenler hayvan öldürülüyo, bitkiler koparılıyo demezse burada bir terslik vardır? Polislerden zorun olduğu apaçık bir durum. Bu zihniyet insan yaşamının, hayvan yaşamının, bitki yaşamının davranışına terstir. İnsan'da öldürür, hayvanda öldürür, bitkide öldürür (et yiyen-zehirleyen)!
+1 yılpolis olabılıosan polis ol...ama yunus yorucudur hem bayanları yunus yapmazlar...genelde masa bası calısırsın yan enazından mersınde..
08 Yorumla
Soran+1 yılyapıyolar ama alım cok az
- +1 yıl
o alım az dedıklerıde torpılle oluyor malesef...detaya gırmıyım ısımden edersın benıı:))
Soran+1 yılmesleginiz ne sakıncası yoksa sölermisiniz
- +1 yıl
polisim
Soran+1 yılbana devretsene ya meslegini :D
- +1 yıl
hah ben babamdan aldım sanırm ogluma devdıcemm :)) tobe olmassbıgun evlnırsem oglum olmazsa eger soz devredıcem:))
Soran+1 yılcanın saolsun
- +1 yıl
:))
polislik kadınlar için zor meslek ama hemşire olmak ATT olup hayat kurtarmak bence daha tercih edilebilir bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok kararsızım ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iki işinde çalışma koşullarına bak mümkünse okuyanlarla çalışanlar konuş avantajları ve dezavantajları hakkında bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılhemşirelik mümkünse biyomeloküler ya da doktorluk daha yapılabilir bir iştir..
00 Yorumlayunusluk zor kıza göre en kolayı ambulans şöforlüğü
05 Yorumla
Soran+1 yılama yunusluk aşkıda ezelden beri var bende cok ilgimi cekiyolar
Soran+1 yılya olmusken sekilli olacaksın ;)
Soran+1 yılolmassa pöh ;) (polis özel harekat timleri yani)
Polis olunca seni hop yunus yapmazlarki nerde boşluk varsa oraya
03 Yorumla
Soran+1 yılkursları aclıyomus...ya yunus ya da cevik farketmez sadece meslek olarak kararsız kaldım
Soran+1 yılüste yorum atan arkadas lelele isimli şahıs? katillikle alaksı yok babam olsa bu ülkeyi koruyana laf söyletmem..üyeyi engelledigim için cevap yazamadım size ordan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hemsireyim, sevgilim polis ikiside her ne kadar hakarete maruz kalsada iyi meslek ben hemşireliği öneririm :)
02 Yorumla
Soran+1 yılpolis mi birimi ne? :) yok ya bayan polisler hep ilgimi cekmiştir küçüklük hayalim :)
Cevap sahibi+1 yılCevik kuvvet
polis olsan bunun doğusu var sokak serserisi var nöbeti var zorunlu görevlendirmeler var
hemşire ol00 Yorumlaikiside aynı.sonuçta insanlarnan ugraşmak var.ikiside dertli nöbet var.
08 Yorumla
Soran+1 yılmesleksiz kalmaktan iyidir
Soran+1 yılher meslek zordur ama...hangisindensin derken?
Soran+1 yılkararsızım ma ayok ya polisten vazgecmem polis candır
Soran+1 yıl:) :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence hayat kadınlıgı:) iyi para kazanıyolar sonucta ekmek parası :)
04 Yorumla
Soran+1 yılanan yapıyo demekki senide o paraylamı büyüttü?
Cevap sahibi+1 yılevet :) sen boyle seyleri bıldıgıne göre senın ananda bılıyo sanırım :)
Soran+1 yılevet babam becerirken ananı gördüm anan iyi biliyo bu işleri helal valla ananna oscar ödülü takmak lazım
Cevap sahibi+1 yılcocukmusun * !!
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılATT olamazsın geç kaldın lise 1 öğrencisisi misin?
014 Yorumla
Soran+1 yılben saglık okulu ögrencisi degilim ünüverstesini okumak istiyorum
- +1 yıl
ATT olamazsın o zaman lise de sağlık meslek okuman lazımdı.. Ünide paramedik bölümü var ona da sağlık meslek lisesi ATT bölümü çıkışlı olanlar girer sen polislige yönel :)
Soran+1 yılaaaaa :/ e peki saglık meslek yüksek okulunu okuyanlar ne oluyor?
- +1 yıl
Hemşire anestezi teknisyeni falan
Soran+1 yılolsun onlarda olabiliyosa ambulans şoförü sorun degil benim için
- +1 yıl
Yok olmaz ambulans şoförü olmak için ya ATT olcan ya da paramedik
Soran+1 yılbende paramedik olurum ozaman
- +1 yıl
Diyorum ya sağlık meslek lisesi ATT bölümü çıkışlı olanlar girer o bölüme
Soran+1 yılozaman ben unutayım yani ambulans şoförlügünü
- +1 yıl
Bence de :/ hasta olmadan binemezsin ambulansa :) meslek seçimi zor kolay gelsin sana :)
Soran+1 yılbend epolis olurum ozaman :) daha cix
- +1 yıl
Hadi bakalım :)
Soran+1 yıl:* saol yinede bilgiler için ALLAH razısı olcun canım
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılatt polislik çok tehlikeli ya.
00 Yorumla
+1 yılOnurlu ol simit sat! ama polis olma!
20 Yorumla
+1 yılhemşirelik, att bence
01 Yorumla
Soran+1 yılben karar verm canım saol yinede ama
+1 yılikiside zor iş ama att daha faydalı sanki
00 Yorumlahemşirelik
01 Yorumla
Soran+1 yılhm saolun
+1 yılhemşirelik bence.
00 Yorumla
+1 yılHemşire.
10 YorumlaHemşire
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm :)
Soran+1 yılpeki öyle olsun :)
Hemşire ol :)
010 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılpolislik :D
Soran+1 yılcok kararsızım :)
Soran+1 yılkarizmatik olusları yunuslara hastayım :) durusu bakısı motorları :) olay yerine intikal edip rapor tutmaları herkeste yunusluk yakısır sana havalısın zaten dyo ama :) inş olurum bende yakısacagını düşünüyom ünüformayı tasırım dye düşünüyorum :)
Soran+1 yılamin cümlemiz için
+1 yılATT daha rahat.
019 Yorumla
Soran+1 yılamam içimdede yunusluk aşkı var :) biliyor musunuz
- +1 yıl
Ama kolay değil öyle yunus olmak :)
burada bir att vardı , sevgilisi de yunus , sende bir yunus sevgili bulursun böylece yunus aşkını tatmin edersin:)
Soran+1 yılya ben ünüformayı giyemedikten sonra kimligi cebimde gezdiremedikten sonra dinmez bu ask :p
- +1 yıl
Bilemem o zaman :) İçinde bir aslan yatıyor galiba senin haha :D
Soran+1 yılsesli güldüm :D
- +1 yıl
Resmine de baktım , tırstım , hakikatten yunus filan ol sen :)
Soran+1 yıltırstım derken? çirkinmiyim o manada mı
- +1 yıl
Çirkin değilsin , tarzın sert gibi :)
Soran+1 yılevet orası öyle ;)
- +1 yıl
Öyle öyle şüphem yok :D
Soran+1 yıl:) evt
- +1 yıl
Rahat falan değil dışardan görmek başka tabi
- +1 yıl
Haha geldi iste dedigim kisi:))
Soran+1 yıltamma ya tamma ben polislik sevdamdan vazgecmeme bilim adamından bile daha degerli r türkiyemin polisleri kararım kesin yunus polislik :) hem ben braz sert kişilige sahibim hemşirelik bana gre degil agresifim bde zaten hasta bde orda ben dalarım ölür sonra basıma kalır
- +1 yıl
Aynen:)) yakin koruma ol sen:))
Soran+1 yılböle dalabilecegin kavga edince sorun olmıcak bir meslekte olabilir polislik birimi içinde ama
- +1 yıl
Yasal yolla doveyim diosun:))
Soran+1 yılhah aynen?
- +1 yıl
Iyi bakalum karar verdin o zaman:)
Att daha rahat bence
09 Yorumla
Soran+1 yılpeki hangisi cekici :) cekici oldugu için yapmıcam mslegi tabiki ama sordum ölesine fikrinizi almak için
Soran+1 yılpolislik ve bayan ambulans şoförü cekici degil !! :) öylemi?
Soran+1 yılsenin meslegin ne?
Soran+1 yılne bilim bu meslekleri begenmedigine göre prf doktor ya da bilim adamı sandım bu yüzden sordum kusuruma bakma olur mu :)
- +1 yıl
Ne rahatı bea
+1 yılATT!!!
00 Yorumla
+1 yılATT bence.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hemsirelik <3
00 Yorumla
+1 yılhemşire ol
00 YorumlaHemşirelik bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılhm saolun
Polislik tabiki