Bu sene tercih yapacağım izmirde okumak istiyorum Yaşar ünivesitesini araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Özel olduğu için insanların biraz kasıntı ve tiki olduğu söyleniyor. Eğitimi hakkında hiçbir bilgim yok. Aydınlatırsanız coook sevinirim:)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle Allah yolunuzu açık etsin ve sınavınızda şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Sorunuzun asıl cevabına gelecek olursam, bence kimsenin ne dediğine bakmayın. Her vakıf üniversitesi için bu tarz klişeleşmiş şeyler söylerler ama her vakıf üniversitesinin kalitesi ve öğrenci profili elbette bir değildir.
Bu bağlamda sizin burada asıl ilgilenmeniz gereken şeyler, okulun ve öğretim elemanlarının kalitesi, tecrübesi ve size neler aktarabileceği. Bu hususlar çok daha önemli. Ben de vakıf üniversitesi mezunuyum ama mezun olduğum bölümdeki hocalarımın kalitesi gerçekten mükemmeldi. Dolayısıyla siz de eğer Yaşar Üniversitesi veya başka bir vakıf üniversite düşünüyorsanız, bölümdeki hocaları araştırmanız ve size ne katabileceğileceğini sorgulamanız olacak.
Eğitimi hakkında detaylı bilgiyi üniversitenin resmi web sitesinden elde edebilirsiniz. Okulların Temmuz-Ağustos ayları gibi tanıtım günleri olur. Onlara da katılabilir, kafanızdaki soru işaretlerini tamamen gidebilirsiniz. Zaten ticari amaçlı söylemleri hemen fark edersiniz yani okulun büyüsüne kapılıp kapılmamak aslında kişinin kendini ne kadar bildiğiyle alakalı bir şey. Eğitim odaklı bakarsanız ve size vaadettiği şeyler tutarlıysa kolay kolay kanmazsınız ve ne zaman doğru söyleyip söylemediklerini de fark edeceğinize inanıyorum :)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
Yaşar üniverstesi iyidir izmirde vakif aradinmi başkasina gitme bende 9 eylule gircem
13 Yorumla- +1 yıl
Evet aradım ama istediğim bölüm yok hiçbirinde. Özellerden Yaşar üniversitesinde var ama ortamı kötü deniliyor hiç emin değilim. 9 eylül de çok güzel ama istediğim bölüm yok:(
- +1 yıl
Maalesef yok. Sadece izmirle sınırlıyım. Vakıf çok istiyordum ama bölüm yok ne yazık ki:( senin adına sevindim.
arkadaşım orda okuyorum çok da memnun açıkcası
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşın Burslu mu okuyor? Ortamını çok merak ediyorum aslında ya. Özel olduğu için biraz da kaygılıyım.
+1 yılİlk defa duyuyorum bu üniversiteyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel bir yer
13 Yorumla- +1 yıl
Ortamı nasıl peki? Bilgin varsa tabi:)
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir ortam yapmak istersen var
- +1 yıl
Ya çok havalı burnu havada insanlar var mı?
+1 yılÇok iyi yer
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanları nasıl peki? :)
Ya boşver gel ankarada okuyak jjdjs
04 Yorumla- +1 yıl
Zor:/
- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum Ankarada tanıdığım kimse yok.
+1 yılFena değil
04 Yorumla- +1 yıl
:/
- +1 yıl
Bölüm ne?
- +1 yıl
Iç mimarlık ve çevre tasarımı
- +1 yıl
Güzel bölüm valla
+1 yılKarıları güzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında