Şimdi ruşça mütercim tercümanlık öğrencisiyim çok şükür derslerde süper. Ama tek rusça ve ingilizceyle olmaz bu işler. Sizce ek bölüm olarak lojistik mi seçmeliyim yoksa dış ticaret mi?
Cevabın nedir?
+1 yılEy maşallah, o 2 dil seni baya bir yere götürür.Turlarda rehberlik yaparsın, ayrıca dış ticaret okuman daha iyi olur, neden dersen günümüzde, ithalat sistemi 3 büyük ülkeden soruluyor.Çin, Rusya ve Kore'den.Bu yüzden iyi yerlere gelirsin.Az da bize öğret şu Rusçayı, lazım bizim mesleğede :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes çok korkuyo rusçadan fakat öğrenmeye başladığında ingilizceden kolaymış ya diyorsun. Tabii abuk sabuk kuralları dil bilgileri var ama zevkli en azından :)
- +1 yıl
Araştırmalarımdan ulaştığım sonuçla yazımı ve diğer her şeyiyle birlikte rahat 5 yıl bir süre zarfıyla öğreniyormuşsun.Durum böyle ise biraz zor denebilir, zaten dünyada öğrenilmesi zor olan diller arasında 5.sırada yer alıyor.
Soran+1 yılAldığın eğitime bağlı. Kursta öğreniyorsan tabiki öyledir. Ama ben okulda hazırlığı rusça okudum. Lise 5 timyani sabah 9 akşam 4. Sadece rusça başka hiç bir şey yok. Ve senenin sonunda rus bir kaç arkadaş edinip sohbet edebiliyodum. Ama herşeyden önce sevmen gerekiyo :)
Lojistik ve dış ticaretin farkı; birinde firma içerisinde dış alım-satım işlemleri ile ilgili süreçleri takip edersin, diğerinde ise bir lojistik şirketinde yukarıdaki kişinin karısı olursun.
00 Yorumla
+1 yılLojistik gelecek vadeden bir meslek..zaten dil de biliyorsun..ilk zamanlar zorlansanda benim gördüğüm bu meslekte para basıyorlar..iki yıllık lojistik bitirenler bile şu şartlarda kolaylıkla iş buluyor..şansın açık olsun..
21 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkür ediyorumm. ::)
Ben dış ticaret okuyorum şu an ve inanılmaz zor dersler. Lojistikle ortak dersimiz var ama lojistik bizden daha zormus.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtak dersler var demek. Bu güzel bişi o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Ben dis ticaret bitirdim önemli olan dil oda sende var okula bile gerek duymaya bilirsin git bir firmaya işi yaparsın belge veren kurslar var onlarada gidebilirsin.
00 Yorumlalojistiği seç iş alanı çok hele sen uluslararassı yaprsınki maaaşlar iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorumm çok mutlu ettiniz :)
2yıllık bölüm seçiceğine iktisat felan seç kafayımı yedinn
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç bu zamana kadar düşünmemiştim onu. İş bulma imkanı çok mu onu bile bilmiyorum
Soran+1 yılAraştırıcam bunuda teşekkür ediyorum :)
+1 yılBende kararsız kaldım googlede araştırırken bu soruyu gördüm bilmiyorum :/
00 YorumlaDış ticareti oku bence. Her satıştan prim alabilirsin ve iyi kavrarsan kendinde bir şirket kurarsın.
00 YorumlaLojistik.
07 Yorumla
Soran+1 yılDahamı iyi dersin?
Soran+1 yılParasıda önemli şimdi tabii :)
Soran+1 yılLojistlktede beni çeken derslerin güzel olması :)
Soran+1 yılÇoook teşekkür ediyorumm :)
dış ticaret olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılOy kafamda deli sorular
Soran+1 yılEvet yoğunlaşacak gibi. Öğrendiğim dili hangisinde daha çok kulanabilicem onada bağlı tabiiki
dış ticaret
00 YorumlaDış Ticaret
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım