Pdr ve türkçe ögretmenligi arasından hangisini seçmeliyim? Ikisi de ilgi alanıma giriyor ve karar veremiyorum. Bu yüzden gelecegi nasıl olur hangisinin ataması daha iyi olur vs buna bakarak karar vermek istiyorum çünkü önceliğim kpss
Pdr ve türkçe ögretmenligi arasından hangisini seçmeliyim? Ikisi de ilgi alanıma giriyor ve karar veremiyorum. Bu yüzden gelecegi nasıl olur hangisinin ataması daha iyi olur vs buna bakarak karar vermek istiyorum çünkü önceliğim kpss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Emin değilim yanlış bir şey demek istemem ama ben aynı fakültedeki diğer bölümlerden yan dal veya çift anadal yapıldığını biliyorum
Tüm eğitim fakültesi bölümlerine yapar diye biliyorum
Sınıf öğretmenliğine yapılabilirmi
Evet ben de Türkçe öğretmenliği okuyorum ve arkadaşım sınıf öğretmenliğine ÇAP yapıyor
Bütün üniversitelerde oluyomu peki o? Arkadasın hamgi ünide
Sen hangi ünidesin
Üni sınavına hazırlanıyorum yeniden ben
Atama olarak ikisi de neredeyse aynı ama pdr den atanman için daha yüksek puan almalısın. Pdr nin özel sektör ve çalışma alanı daha çok ama
Sadece kpss düşününce siz olsanız hangisini secerdiniz?
Ben seçeceğimi seçtim zaten ilgi alanım Türkçe olduğu için ama pdr de seçebilirsiniz neredeyse ikisi de aynı
Çap zaten çift ana dal başka bişey mi sormak istediniz?
bende türkçe öğretmenliği okuyup sosyal bilgilerden çap yapmak istiyorum bu mümkünmü
Sosyal bilgiler ile yapabilir ama üniversiteden üniversiteye değişir. Bu arada ben de okuyorum 😂
Hangi ünide okuyosun sınıf öğretmenliğiyle yapılabiliyomu
Öğretmenlik okuyorum ama Türkçe değil
Öğretmenliklerin çoğunda yapabilirsin
Edebiyat iyi olur çalışma imkanı daha cok olur
Edebiyat?
Kaçıncı sınısın
4
Yaz
Xper yetmedi
İnsta