Trafik Polisi, Motosikletli Polisler, Hava Polisi, Çocuk Polisi, Turizm Polisi, Terörle Mücadele Polisi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Polisi, Çevik Kuvvet Polisleri, Park Polisi, Sivil Polis, Polis Özel Harekat (PÖH) ..🇹🇷
Hangisi 👮♀️
Ben Polis Özel Harekat tercih ederim.
Ya siz?
Hangisi 👮♀️
Ben Polis Özel Harekat tercih ederim.
Ya siz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Şahsen polisliği tercih etmiyorum it kopuk tacizci tecavüzcü kumarcı torbacı keş serseri peşinde koşmak istemiyorum
Özel Harekat polisi bir bayan olarak tekrar dünyaya gelsem tekrar Polis Özel Harekat birimini tercih ederim.🇹🇷🌸
oha çok iyi bu :)
Eyvallah, yaşasın devlet var olsun özel harekat!🇹🇷🤟
hangi yılda girdin
2017.🇹🇷👮♀️
çok alım yaptılar o sıralar iyi olmuş sizin için :d
Evet teşekkür ederim.🤟
merak ediyorum şu an seni :)
Hiç bir iş yapmadan 6 bin maaş alıyonuz ne güzel
@büşraaaksn hadsizlik yapma hepsinin doğu görevi var zorunlu
Biliyorum ama öyle asker gibi s intikalde olmuyorlar. şehir merkezlerinde beli noktalarda bekliyorlar arada bir ilçe görevi oluyor onun haricinde bir iş yaptıklarını ne duydum ne gördüm
@büşraaaksn hiçbir işin içinde olmadan şartlarını bilemezsin. Sadece şu yönden bir olay var son zamanlarda alınan personel kriterleri çok şey seviyede neyse konuşmaya gerek yok :d sonuçta halkın vergisi ile alının maaşın hakkını vermezseler vebali büyük
Bu işin içerisindeyim ben gördüklerimi söylüyorum.
@büşraaaksn pek de umrumda değil. Binlerce özel harekat polisine yatıyorsunuz diyerek günahını aldın :d
2015 ten sonra dış kaynaktan alınan bir çok pöh işin havasından dolayı bu mesleğe girdi. Malum hendek ve çukur olaylarından sonra jöh pöh yazılarından esinlenen gençler bir hevesle girdiler ve ortada ne özel harekat ruhu kaldı ne maneviyatı hep insta polisliği ne döndü meslek
@büşraaaksn ablacım işin içindeyim diyorsun ya ben de bu konuların içinde olduğum için yazdım. Farkındaysan üst yorumda kaç yılında girdiğini sordum. Polis teşkilatı ve TSK içindeki üzücü şeylerin emin ol senden fazla fazla farkındayım
@büşraaaksn bahsettiğin olaylar sadece polislikte olmadı yani
@büşraaaksn intikal yapmıyorlar mı? hahaha. Bir hadi ordan git
Çevik kuvvet. Gaz, jop, tazyikli su, curcuna, aksiyon, gözaltı 👌🏻😎
Motorsiklet polisi de nedir ona yunus polisi denir. 😂
evet yunus polis en karizmatik olanı :d
Merhaba
Sadece Yunus Polisleri kullanmıyor motosikletleri.
Bana hiçbir zaman çekici gelmeyen bir meslek.
Hıc polıs olmadım bilemem kanks
Cinayet
narkotik
Narkotikkk
Rıza babanın ekibi
Nerden bilelim
Narkotik.
Polismi olçan
Narkotik
sivil polis
Emniyet muduru
Çevik kuvvet
knk o zaten default olarak var teşkilatta. Eğitimini bitiren hepsi çevik olarak yapıyor belli bir süre :d