Merhaba. Ben açık öğretim fakültesinde 4 yıllık çocuk gelişimi okuyorum. Okurken kreş tarzı yerlerde çalışabilir miyim (stajyer olarak tabi ki) bilgisi olan var mı? Para almak zorunda değilim sadece deneyim kazanmak istiyorum. Bu aradan yeni eğitim öğretim yılında 3. Sınıfa geçmiş olucam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCalisabilirsin ama stajyerler pek ucret alamiyor. Kuruma bagli bir durum bu aslinda. Yani kuruma gore degisir para durumu ama zaten deneyim kazanmak istiyorum demissin. Ozel sektorler de bulabilirsin iş.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet deneyim kazanmak birincil öncelik benim için çok teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
+1 yılEn az lise mezunu olman lazim diploma lazim ben 4 yil calistim mebe bagli kreste
114 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunuyum. 4 yıllık üniversite olarak okuyorum ama normal Anadolu lisesi mezunuyum meslek lisesi değil.
- +1 yıl
Olmaz o zaman
- +1 yıl
Bence yinede bir sorabilirsin bazi kreslerde yarim gun var ihtiyac olursa belki alabilir yarim gune cunku sigorta yapmiyirlar kacak gibi birsey
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
Rica ederim kac puanla kazandin canim bende aofden okusammi karar veremiyorum cok zor bir is cunku
Soran+1 yılİkinci üniversite kapsamında sınavsız girdim. 4 yıllık sınıf öğretmenliği okuyorum
Soran+1 yılEmek isteyen bir bölüm ama tüm kalbinle istersen başaramayacağın bir şey yok. Bence deneyebilirsin yapabileceğine inanıyorum 😇
- +1 yıl
Tesekkur ederim sinavsiz giris nasil oluyor
- +1 yıl
Benim de onlisans aof sosyal hizmetler kaydim var ama 1 sinavina girdim donuk Şu an
Soran+1 yılHerhangi bir üniversite de en az 4 yıllık bir bölüm okuyorsan sadece başvuru yaparak açıktan okuma hakkı kazanıyorsun. Ben bu şekilde girdim en azından başka bir koşulu şartı var mı bilmiyorum canım
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim oteki okudugun bolum nedir
Soran+1 yılSınıf öğretmenliği. Rica ederimmm😇❤️
- +1 yıl
🌸💜basarilar iyi geceled
Soran+1 yılİyi geceler 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama hic kimse acikogretimi ciddiye almaz! cunku bire bir bir hocadan ders almıyorsunuz okul hayatından uzaktasınız kime sorsan seni uni öğrencisi olarak bile görmüyordur bu maalesef boyle keske orgun okusaydın
05 Yorumla
Soran+1 yıl2. Üniversite kapsamında okuyorum 4 yıllık sınıf öğretmenliğinin yanında bir de açıktan çocuk gelişimi okuyorum. Baya da emek veriyorum. Çeşitli sertifikalarım da var ciddiye almazlarsa kurumların bileceği iş. Asıl amacım da MEB de okul öncesi öğretmeni olmak. İyi geceler dilerim...
Cevap sahibi+1 yıliyi geceler ben sadece soyluyorum benim bir tandigim var 3 okul bittirdi 5 dil biliyor issiz onca staj yapmasına rağmen
Soran+1 yılTüm içtenliğimle tanıdığınızın en kısa sürede iş bulabilmesini diliyorum.
Cevap sahibi+1 yıltesekkurler
- +1 yıl
böyle bir şey yok aöf ile örgün eğitimin yasal olarak hiçbir farkı yok farkı olduğunu düşünmek suç zaten diğer bir unsur ise çoğu meslek erbabı aöf mezunu komik olan durum bu.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an 3. Sınıfa geçeceğin için ön lisans belgesi alabilirsin böylece stajyer değil normal öğretmen olarak çalışabilirsin.
00 Yorumla Özel kreşlere gidip bir sor bakalım. Belki ihtiyaç filan vardır, alırlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😇
+1 yılLise mezunlari da çalışabiliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite olduğunu belirtmemişim benim hatam. 4 yıllık üniversite okuyorum 3. sınıfa geçicem
- +1 yıl
Belirtmissin de sen ne demek istediğimi anlamadın
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6b cevap paylaştı. Çalışamazsın bildiğim kadarıyla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılauzefte misiiin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet auzefteyim 😊
Cevap sahibi+1 yılbende 2. sınıfım ben kreşte çalışıyorum
Soran+1 yılKız meslek lisesi mezunu musun yoksa Anadolu lisesi mi? Sorma amacım kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olanları alıyorlar diye duymuştum
Cevap sahibi+1 yılkız meslek çocuk gelişimi lise diplomam var fakat bazı okullar belki okuduğun üniyi baz alarak işe alabilir ama mebte buna izin var mı bilmiyorum araştırman lazım
Soran+1 yılMEB de olacağını pek sanmam özeller de olabilir belki böyle bir imkan diye sormak istedim. Son senemizde zaten staj olacak sanırım. En kötü ihtimalle o yılı bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim 😇❤️
Cevap sahibi+1 yılMEB özeller için henüz üni okuyanlar olarak iş imkanı tanıyor mu acaba demek istemiştim ☺️ evet son sınıfta staj var hayırlısı olsun rica ederim 🌸
- +1 yıl
Merhaba çalışıyor musun şu anda ben de senin gibi aynı durumdayım
- +1 yıl
@Umutlukiz24 ben de merak ettim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem