Kpss önlisans çalışmak için bana neler önerebilirsiniz 🙏🏼
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBizim zamanımızda nokta atış denilen test kitapları vardı her sene sıklıkla çıkan soruların benzerleri olurdu içinde onlar işe yarıyordu. Ama sistem her sene değiştiği için doğru sayıları yeterki gelmiyordu. 😊
Çöz tabiki mutlaka faydası olur. Ama sistem her sene değiştiği değiştiği için çokta bir şey beklememek lazım. Geçen sene 10 soru çıkan konudan bu sene 2 soru çıkıyor bir türlü denk gelmiyor. Sabit bir sistem olsa faydası daha çok olur ama işte olduğu kadarına razı geleceğiz. 😊14 Yorumla- +1 yıl
Sen standart şekilde bir çalışma yapmaya başla, belirli dönemde Kpss kılavuzları yayınlanır, onlarda çıkacak konular ve her konudan kaç soru çıkacağı yazar. Soru sayısı fazla olan konular ile ilgili geçmiş yılların sorularını ve bağımsız hazırlanmış soruları çöz. O konularda takıldığın yapamadığın soruları işaretle ya da not al sonra konuya tekrar bak ve cevabı pekiştir. Bende bu sistem hem Lisans için Hem ortaöğretim için işe yaradı. Sende deneyebilirsin. İnşallah sana da faydası olur. İşine yaradı da atandın mı dersen cevap hayır. 😂
- +1 yıl
Amin, Ecmain. 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılBu tarz şeylerin hiç faydası olmuyor. Denenmiş ve onaylanmıştır şahsım tarafından
15 Yorumla- +1 yıl
Basit kitaplardan başlamanız lazım gerekirse en basitinden. Ve bolca soru
- +1 yıl
Rica ederim. Herşey gönlünce olsun 🙂🙂
+1 yılÇalışmanı sadece son 10 yılda çıkmış sorular üzerinden yürütebilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Başaracaksın sana güveniyorum.
+1 yılSınav sorularını sınava iki ay kala iki defa çöz rehberlik etmemi istersen takip et KPSS ben de çalışıyorum çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Anlaştık 🤝✨
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yillik uni mi okudun :/
11 YorumlaKesinlikle çöz
11 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılOlur
10 Yorumla Olur
10 Yorumla
+1 yıltmmm
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > KPSS önlisans çalışmaya başlayacağım. Son 10 yılda çıkmış soruları çözmelimiyim ve faydası olurmu? Tavsiyeleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat