AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Haklı mı haksız mı bilmem ama hakkı var mı? Bence dogru soru bu olmalı
Sakın bırakma çok iyi bir işin var çocuk için acelesi yok biraz evliliğin tadını çıkar
Böyşe embesilleri mzellikle mi arayıp buluyonuz, yoksa her yerde bunlardan mı vr?
Aldığın maaş kadar para verecekse her istediğini alacaksa çalışma 😄 bunu ona söyle kabul ederse çalışma 😄
Hayır ya bence çalışmalısın. Çocuğuna da bakarsın işine de gidersin senin ekonomik bağımsızlığın da onunki kadar önemli.
İşini seviyorsan eşini değiştir sen de😒 Ne insanlar var yav🤦♂️ işi için, sevdiği insanı haklı mı haksız mı diye şurada meze edecek duruma sokmuş. Yazık.
Benim sevdiğimi hanginiz tanıyorsunuz
Hiçbirmiz tanımıyor olabiliriz ama burda sevdiğinize karşı kafa karıştırıcı, ikna edici cümleler okudunuz ya da okuyacaksınız, yorumlarda yazmışlar bir sürü. Ona bakışınız milim de olsa değişirse.
Ben onu tanıyorum
Bir istatistik görmüştüm, bari onunla kapatayım. Boşananların %80'i çalışan kadınlardan oluşuyormuş. Karar sizin, selâmetle 🙋🏻♂️
Çalışmayanın gidecek bir yeri olmadığından olmasın
Çalıştığı iş yerinde daha yakışıklı, belki daha zengin birini bulduğu için olmasın
Artık birini bulmak istese birinin dışarı çıkmaya mı ihtiyacı var başkasını arayan senin yanında yatarken de bulur rahat ol beybisi
Hakkınızı helâl edin hanımefendi, uzun konuşmalarla vaktinizi aldım, tatsızlık verdiğim için de ayrıca özür diliyorum. Sevdiklerinizle beraber çokça güzel günler geçirirsiniz. 😇
Nişanlın ne yazık ki cehalet zincirlerini kıramamış. Ne yazık ki evlenseniz dahi evliliğinizin çok uzun süreceğine inanmıyorum.
Bana kalırsa öyle birşey yapma harika bir işin var bir adamın lafıyla ziyan etme iyi düşün sonra pişman olmanı istemem
Nişanlınız da kendisine göre haklı sayıyor kendisini.. Bu konuyu net şekilde çözümlendirmeden evlenmeniz pek sağlıklı bir karar gibi görünmüyor.
Yönetici pozisyonunuz tam olarak ne acaba? İsinize arayı nişanlınızın maddi durumu iyide verin. 👍🏽. Yoksa bu devirde ev kadını olmak hamallık.
Nişanlını dinleme sen çalış kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun böyle devam et yarın bir gün ayrılırsınız falan
Senin onu aldatacagından korkuyodur
Bu korku ileriki zamanda seni aldatmasıyla sonuçlanır
Siz ne kadar zekisiniz öyle
Bacaklarım varis oldu yazmışsın birak gitsin bosver esinin maaşı da iyiymis
Ben eşimden para isteyemem ya
Sen onun eşisin dogal ve normal birsey
Ayıp. birseymis gibi lanse etme
Çalışmanı istemeyen o zaten. Sigortani yatırtmayı unutma
Aldatılmaktan korkup da aldatmak ne bilim
Onu şuursuzca dedim
Ama ezik ve karaktersiz yapida erkeklerin özelligi budur. Kendini kıskandığı için güçsüz hisseder. Güçlü hissetmek için de aldatır
asla işine ara verme sonra kariyerin biterse, eşin bu sefer seni ezmeye kalkar, hamile kalında doğuma yakın doğum izni yaparsın olur biter
O mükemmel bir adam sadece mükemmel bir çocuk yetiştirmek istiyor beni geçiştirmeye çalıştığını vs sanmıyorum zaten diğer türlü oturup bana demez ki sonra geri dönersin diye
mükemmel kimse yoktur, mükemmel çocuk annesi hep ilgileniyo diye mükemmel olmaz
Çocuk istiyorsan zaten ara vermek durumunda kalacaksın
Vermeden de olabiliyor
Sakın bırakma işini zihniyete bak çocuk olursa nasıl çalışacaksın? Bu adamda kafa var mı merak ettim.
Bebek olunca inşallah zaten bırakacaksınız uzun süre niye tartışıyorsunuz?
Uzun süre tabii ki bırakmayacağım
Ona şu an iş bulmak zor bırakma lüsünüz olmadığını tatlı dille anlatın. Sonuçta edepsiz mesleğiniz yokya problem niye çıkartıyor ki siz çalışırken tanıştınız zaten.
Senin ne istediğin önemli. Çocuk olacağı zaman izne çıkarsın sonra devam edersin işine. Ücretsiz izinle de ekstradan uzatabiliyorsun süreci.
Çocuğun gelişimi için annenin yanında olması çok önemli yanı eğer çocuk düşünüyorsanız kesinlikle çalışmayı düşünmeyin kariyeriniz çocuğunuzdan daha önemli değil
En iyisini yapiyorBende calisan kadindan yana degilim
neden böyle bir gorus icerisindesin acaba kadinlar her daim calismali
Yanlis anlasilmasin soyledigim
erkek çalışacak cabalayacak onlari paradan da
Sevgiden de eksik etmeyecek
Seni bilmem ama ben calisan kadinla evlilik yaptim sutten agzim yandi bir kere
Bende calisiyorum
Benim param vs vs
Bu benim fikrim kimseyi baglamaz
Yorumda da oyle yazdim zaten
senin karin hata yapmis kadin calismali ama oyle benim param yapmiycak erkek de ayni sekilde
@Anravell ben çok harcama yapan bir kadınım ama o hesabını kitabını çok mükemmel yapar ben baştan söyledim para ikimizin parası ve ben belirli bir miktar harcayıp gerisini yatırım yapacağız
en dogrusunu yaparsiniz
Eşinin maaşı yeterliyse bırak. Senin içinde güzel olur ev kadını olursun, anne olursun.
bence maas yeterli olsada birakilmamali cunku bir kadin her daim calismali anne her turlu olunur cocuk dogduktan bir sure calismali
Ozaman ara ver bir kaç sene. Ama emin ol cocuğunun ilk yaşlarında evde olman daha iyi olur.
bence cocuk 2veya3 yasina gelinene kadar calisilmamali ama 3 yasindan sonra calismayi hayla istiyosa buradaki kadin kesinlikle kimseyi takmadan calismali
Eşinin amaci seni kısıtlamak değildir eğer böyle düşüncen varsa. Sadece ortada yeterli bir maaşı varsa senin yıpranmanı yorulmanı istemiyordur. Hem 2 çiftinde çalıştığı evler genelde otel gibi oluyor yani öyle girip çıkmalık gibi. Ama kadın en azından ev hayatı yaşarsa o ev canlanır. Ve ben kadın olsam parasal sorunum yoksa ev kadını olmak isterim. İstediğin zaman gezersin arkadaş çevrene vakit ayırırsın. Kısacası sırtındaki iş yükünden kurtulursun.
Yinede senin tercihin. Ama dedigin gibi belli bir yasa kadar çalışma çocuğun büyüsün.
@Anravell 36 yasında kim iş verir ki
bu sizin gorusunuz ama bence durum iyi olsada her kadin calismali ayrica bence max 3 yasindan sonra calismak istiyosa calismali hem ne demisler isleyen demir ışıldar 😉😉
CREAMCARAMELA verir vericek cok yer var ha bide patronun insafi olmali biraz
@Anravell ben işimde daha çok ilerlemek istediğim için çocuk için izin alacağımı sanmıyorum sadece korkum fazla mesailer
hadi diyelim son ana kadar calistin ama yinede dogum yaptiktan sonra kendini hemen toparliyamiycan icin mecburen izin almalisin
@Anravell tamam ama bu en fazla 1 ay sürer daha çok
40 gunluk izin alsan yeterli olur cunku dogumdan sonra anne ile bebegin 40 gun evden cikmamasi lazim
@Anravell onlar hurafe canım ya bebeğin kırkı çıksın filan kalmadı artık böyle seyler
hayir var hayla hem 40 gun isine gitmessen bisey olacagini sanmiyorum 40 gun sonra diledigin gibi gidersin ayrica onlarin soylenme sebebi eger ciktiginda mikrop falan kaparsan ALLAH korusun sonu iyi olmaz bu yuzden
Ev hanımı olmak güzel mi gerçekten günümüzde
Creamcaramela bana mı dediniz acaba ev hanimi guzel mi gercekten diye?
@Anravell yok diğer arkadasa
Kocan herhalde bütün evi geçindirecek para alıyor yöneticiye çık diyor
Kazanıyor aylık geliri bizi aynı şekilde yasatacak kadar
Hmm tabi senin kararına kalmış eşin en azından mantıklı düşünmüş çocuk annesiz yapamaz zor olur hem zaten hamile kalınca sende istemezsin pek kocana katılıyorum ama madem ayrılmak istemiyorsun izin isteme şansın varsa -ben böyle konuları bilmiyorum- izin isteyebilirsin, kocanla konuşmanın daha doğru olacağını düşünüyorum ama bence bir tık haklı
Haklı-haksız aramaya gerek yok bu konuda. Çocuğa bakman gerekecek, çalışırken mümkün değil.
2 aylık bir çocuğa büyükler bakabilir diye düşünüyorum ücretsiz izin bile almayı düşünmem
2 aylık bebeğin süt ihyiyacı olacak nasıl karşılayacaksın madem işte olursan
@Yasindanbuyuk sütler artık buzdolabında muhafaza edilebiliyor o sorun değil
Mesele süt değil ki.. o kadar küçük bebeğin annesinin temasına çok ihtiyacı var. Babası nile bunu sağlayamaz bebek için..
Çocuk mu önce gelir kariyer mi?
Buna karar verin yeter.
Evet haklısınız bebeğin anneye ihtiyacı vardır
Kariyer daha önemli çünkü ben işi bıraktığımda iyice paranoyak olacağım psikolojim fazlasıyla bozuluyor ben işi başlamadan önce doktorum şakın işi bırakma dedi
Iyide ne alaka onu anlamadım işle psikoloji, evde boş kalmaktan mı dert ediniyorsunuz?
Kariyer daha önemliyse o çocuğa acırım. Anasız, onun bunun elinde büyüyecek.
@Yasindanbuyuk evet ben yıllık İzne bile çıkmayı istemiyorum çünkü çalışmayınca psikolojim kötü oluyor kafamı bir şeylerle meşgul etmek zorundayım yani yan gelip evde yatamam
Şimdi yani kaçıyor musunuz bu ne acele çoluk çocuk için bı tadını çıkarın evliliğinizin ayrıca bı sure ikinizde çalışın birikimimiz olsun daha sonra onun dediği olsun onun amaci çocuk olunca onu bahane kullanıp çalışmaması söylemek
Birikimimiz güzel bir evimiz var ikimizin ayrı ayrı arabası var
Tamam sende deki benim daha büyük hayallerim var çocuğu erteleyelim falan de
Eğer o çocuk erken olursa sende erkenden ev hanımı olursun 👍😉
Haklısın menepoza girince filan mı benim ertelemek gibi bir düşüncem yok evlenir evlenmez anne olmak istiyorum
O vakit kendin bilirsin seçim yapman gerekli
Neyi seçecekmişim
Dediniz ya işimi seviyorum ve nişanlım çalışmamı istemiyor
Evet sonuç onun dediğini yapmak istemiyorum
Anne olacağım vakit işini birakman gerekir kısa bı sure bırak sonra devam edersin
Başka yolu da yok ama hem çalışıp hem anne nasıl olucaksiniz ki
Hayır değil. Yarın bir gün seni yarı yolda bırakırsa ayaklarının üstünde durman gerek.
Allah etmesin bir gün ayrılık olursa acaba o mu sana bakacak yine
Çocukta yap kariyerde tek derdiniz bu olsun bir yolu bulunur mutluluklar şimdiden
Sırf çocuk bakmak için işi bırakmayı doğru bulmuyorum. Bu onun bahanesi gibi geldi bana. Bence böyle düşünmeye hakkı yok. Kariyer yapmışsın ve bu çok güzel. Evlilik düşünceni tekrar gözden geçirmelisin bana göre.
O yaşta tekrar işe girmen epey zor olacaktır. Bu riske girme bence. Devam et.
Hem çalışıp hem anne olan başarılı iş kadınları var. Eşine güzelce bunu anlat.
Hayatının hatasını yaparsın. Sakın işini ve gelirini bırakma. Pekala çalışırken de çocuk yapabilir gayet de güzel ilgilenebilirsin. Kadınların yaptığı en büyük hata bu bence.
Çocuk olunca belki bir süre bırakırsın ama evlenince bırakma
İsini birakma cocugun olursa bir sure birakirsin zaten cocuk annesiyle buyumeli
Kocanın eline bakma para konusunda! Bence bırakma! 😎
Haklısın bro
Haksız. Seni zorlamaması gerekiyor. Kararı senin vermen gerek.
Asla bırakma erkeğe güvenmek saçma kendi ayağının üstünde duran güçlü bir kadın ol mesleğinde gayet iyi çocuktan çok mesleğin önemli
Çalışan kadın anne de olur niye işi bırakacaksin
Eğer sen istiyorsan işi bırakma derim
Evlenir evlenmez kocanin kölesi olmak istiyosan isten cik
Sakın vazgeçme işinden, bir gün ne olacağını bilemezsin, sonra çok pişman olursun.
Bence işini bırakma konum olarakda iyi bir yerdesin tekrar döndüğünde bu statüyü bulamayabilirsin
Haksız nişanlın. Bir erkek için kariyerinden vazgeçme.
Bunu düşünen nişanlıdan ayrıl bence gereksiz bir düşünce
Yani saçma bir durum iyi bir işi ve iyi bir maaşı bırakmak en önemlisi benim kazandığım kendi param denilecek bir işi bırak bana göre pek mantıklı değil.
Fikirleriniz uyuşmuyorsa böyle ciddi bir işe girişmeyin
Sonuç olarak ekonomik özgürlüğünü kazanman lazım. Eğer çalışma taraftarı değilsen bu bir sorun olmaktan çıkar lakin çocuk olana kadar çalışmak bence en güzeli sonuçta her gün zam her gün artış mevcut geçim çok zor
Evlilik çok farklı bir durum. Yerinde olsam işime ara verir evliliğimi oturtmaya çalışırdım.
Bence de Allah nasip ederse bebek yap ve onu büyüt ben de öyle yapacağım 🙆♀️
Ne güzel, aradığım yorum.
Hemen olması doğru değil çocuğun ya bilmiyorum evlenince herkes aynı kalmıyor denir. Ve ben maddiyatımı bırakmazdım
Benim esim izin wermiyor ondan aylik 1500 euro bana weriyor wermese bende calisirdim
Al bir cebinden diğer cebine koy ne farketti
Nasil
Ne farkediyor onun cebi benim cebinin diyorum giren para eve giriyor onun ya da benim param diye bir şey yok
Yani ben o parayi ama. kendi kiyafet tatil gibi seyler icin harciyorum ev icin degil ondan dolayi fark war
Ben ya da o ne farkeder benim ihtiyaçlarım da onun ihtiyacı da bizim ihtiyacımızdır ben çalışmasam eşim ihtiyaclarımı karşılamayacak mı
Kocan seni başkalarına düzdürsün madem çalışmak istiyosun
Demek siz evde kimseyi görmediğiniz için tek eşlisiniz ben yollardır iş hayatındayım daha hiç bir erkek bana sen bile diyememiştir esiniz taşmanızı iyi tutsun da yanlış yapmayın
bunları nişanlanmadan önce konuşmanız gerekirdi bence ikinizde haksızsınız.
Nişan yapmayı düşünmüyorum
zaten bu tür ciddi meseleler konuşulmadan kimseyle nişan yapma. çalışıyorsan para hesabı nasıl yapılacak bunlar konuşulmak zorunda yoksa evlilik sırasında hep kavga çıkar.
Para hesabını konuştuk ben çok para harcayan biriyim o daha dikkatli
Eğer çocuğunuz olacaksa çocuğa bakman daha mantıklı
Kendi kararını kendin ver bana soracak olursan bırakma kendi ayakları üzerinde durabilmeli kadın muhtaç olmamalı çocuk içinde aceleci davranıyorsunuz bir tadını çıkarın evliliğin
32 yasında mı evliliğin tadını çıkarayım 🙈
Evet 40yaşında çocuk yap demiyorum tabi ama ilk seneyi boş geçmeniz lazım en azından hemen çocuk yapmakta ne biliyim
Haklı olmadığını düşünüyorsun ki sorma ihtiyacı hissetmişsin.
Bence idare edebilirsin yaomaya çalış baktın olmuyor ara veririsin yapan var sende yaparsın bakma eşine önce zor olur sonra yaparsın.
Doğum izni denen bir şey var işi komple bırakmak niye?
Yani işi bırak demek sana güvenmiyorum demek, bilemedim şimdi ama sen yinede bir düşün yenge hanım
Sevdiğin işin var ne diye böyle seni zorlayan geri kafalı biriyle evlenmek istiyorsun k? hoşgörülü sağ duyulu biri yokmuydu :D?
İşine ara vermek istemiyorsan hem hamileyken hemde işde çalışabilirsin bence doğum yaptıktan sonra zaten 3 ay izin veriyorlar diye biliyorum sonuçta buralara ne emekler vererek geldin
Hayır dinleme kariyerin olsun ekonomik özgürlüğün olsun
Kendi işin var çok güzel ama sana şunu sormak istiyorum. Okumuyorum ve evlenince bir işim olmicak. O zaman ne yapabilirim?
Bir kadın ister 20 sinde ister 50 sinde doğar yeniden küllerinden herkes aklı ve sağlığı yerinde olduğu sürece bir şekilde iş bulur
Ben çocuk istiyorum çocuğum olunca nasıl çalışırım o da var
Evlenicem yakında
Su ana kadar bir işin olmamışsa bundan sonra çocukla sıfırdan başlamak çok zor olur belediyelerin meslek kursları var istersen çocuk belli bir olgunluğa erişince o kurslara katılabilirsin ücretsiz oluyor ve ya halk eğitim olabilir ya da İŞKUR kursları
Yaparım bisilerde. Şunu sormak istiyorum daha önce kimseye söylemedim. Düğünde takı vs olcak ben bunları alıp banka hesabıma koysam kötü bir pozisyona düşer miyim
Lazim olur ne bilim kadınım sonuçta
Aslında bu konu sana ve eşine bağlı öyle bir adamla evlenirsin ki tutumludur 2 nin üstüne 2 koyar 4 yapar öyle birine denk gelirsin ki 2 yi 5 harcar senin basını borca sokar karşındakine bak
Düğün için zaten büyük bir miktar para gitmeyecek mi?
Of atlama soruya nefret ediyorum bu erkeklerden
Sanane sana mı sordum
Merak ettim ne yani sanki hemen pis bir şey söyledim
@Machine_X gidecekse ne olmuş işinize gelince geleneksel olursunuz işinize gelince hayat müşterek düğünde takılan altınlar kadınındır ister harcar ister saklar adamı bu konu alakadar etmez
Yav düğün yapma demedim büyük bir para gitmeyecek mi dedim
Yani bir erkek evliliği için para ayıramaz mi illa borca gireriz düğünde takılanlar da borcu öderiz kafası mi olmak zorunda sizde
@Machine_X gidecek eee
Düğünün maddiyatından çok maneviyatına bakmak lazım
Erkekler zaten maneviyat delisiydi demi pardon
Takılanlar da hatira kalsın madem manevi
Bu yoruma böyle bir yorum ne alaka
Neden genelleme yapıyorsun ki?
Her erkek aynı düşünmek zorunda mı?
Takıların manevisi ne olabilir ki
Eşin duygularıyla başa çıkabilecekse düğün yap maddiyatı beni dertlemiyorsa
@Machine_X ya arkadasım zaten takılar manevi değer taşımaz ki
Valla erkekler hep aynı bu kadar tesadüf olamaz ya
Tamam takıların manevi değeri var ya da yok ben maneviyattan bunu kast etmiyorum karşıdaki erkek rahat olacaksa düğünde diyorum
Bazı düğünlerde pis işler dönebiliyor rezillikler olabiliyor.
Ayrıca şu genellemeyi keser misin görüş sahibi ne olduğunu anladım mı ki? Maddiyatı takmıyorum fazla
@Machine_X şimdi anladım sen daha önce tam anlatmamışsın ki doğru ama evliliğe böyle bir başlangıç yapmak berbat bir şey
Tamam susun evlilik başı maddiyat bosansan maddiyat
Neyse merak ettiğim için bir şey sormuştum şikayet edebilirsiniz rahatsızlıktan dolayı