AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
asla ve asla hakli degil
Bence sen çalışma evinde otur nasipse evlenirsenir kocan calissn sen evi sil süpür
bu kadin evde otursun kafasi olursa bu turkiye nah gelisir artik.
Bu benim sözüm değil Allahın emri?
Eğer geliriniz iyiyse çalışmana ihtiyaç yok çalışsan ne çalışmasan ne
Ben ateistim o yüzden allah beni alakadar etmiyor
Çalıştığım yerde 7 erkek 2 kadın çalısıyoruz
geliriniz iyiyse calismasin demissin ama her kadinin durumu iyi olsada calisma hayati olmali
Sen once ALLAHIN emirlerini bilde oyle gel herkesin eşit oldugu kitaplarda belirtilmistir
kesinlikle haksız. böyle birşeyi sakın kabul etmeyin
İşin çocuğa engel olmuyorsa bırakma yer yer ara verirsin
Ben olsam eşimi dinlerdim Yaş geçiyor bu zamanda evlenmek için düzgün bir insan bulmak zor gerçekten
Ben de senin gibi dusunuyorum gemc olanlar bırakma demisler ama bizim yasimiz geciyor ben de birakicam mesela yurt disina gidicez evlenip mecbur orda dil kolejine gidicem cocuk sahibi olmak istyorm e orda cocuga kim bakabilir en iyi benden baska esimde bana fedakarligini yapcak daha yapilcak bisey yok
Çocuk yapmak istiyorsan çalışmak olmaz. Çalışırsın ama çocuğun annesiz büyür
Birsürü kadın çalışıyor
Çalışan kadınların çocukları nasıl büyüyor yakından gördün mü hiç? Ben gördüm. Maddi ihtiyacınız yoksa çalışmayın.
Ben de gördüm mutsuz olduklarını düşünmüyorum
Kişisel tercihiniz diyim ozaman. Ben zaruret olmadan çalışılması taraftarı değilim
Çalışmak her zaman zaruriyet
Bir bankacılık zarıret değildir maddiyatın varsa
Ben bankacı değilim banka işi nerden cıktı
Örnek verdim
Sen ne iş yapıyorsun
Çalışmayı sadece maddiyatla ilişkilendiren bir zihniyeti anlamıyorum
Sadece maddiyata ilişkilendirmiyorum. Cahil bir anne çocuğuna bakmasa bakamayacağın çocuğu neden dopuruyorsun derler ancak aynısını sosyete kesim yapsa çocuğuna bakıcı tutsa ozaman modern oluyor. Kreşte git 1 hafta çalış sadece. Dediğimi daha iyi anlarsın. Uzaktan basit gibi geliyor ancak dörtdörtlğk anne olmak istiyorsan eleme yapmak zorundasın, ya iş ya çocuk. He çalışarak da anne olursun ama dezavantajı ı düşününce bence çalışmama değmez. He çocuğunu büyütürsün epey ondan sonra tekrar çalış onda sorun pek olmuyor
Tekrar iş nasıl bulacağım
Kafana koymuşsun çalış pişman olma sonradan diyim sana
Neden pişman olayım ki anneannesiyle dayısıyla kuzenleriyle bütün akrabaları ile beraber olacak ben yokken ben de 8 10 saat sonra geleceğim yarın okula başladığında ihtiyacları ne olacak
Küçük bir çocuğun en çok ihtiyaç duyduğu şey anne sütünden sonra annedir. Davranışlarının gelişmesi benliği vs yaşadığı çevreden oluşur. Temelde anne ve baba etken olmalıdır özellikle de anne. Senin çocuğun anneanne dayı vs yi baz alacak, güvenli bağlanma denilen anne bebek arasındaki güvenli bağlanma süreci bozulacak... Benim dediğim şu, sen çalışırsan çocuğuna eksik annelik yapmış olursun, şartların çalışmayı gerektiriyorsa otur düşün hanginiz avantajı daha çok senin için ona göre karar ver. Şahsi düşüncem, sağlık öğretmenlik vs gibi bir mesleğim yoksa ben çalışmadım değmez derdim. Veya sen şunu yapabilirsin çocuk olana kadar çalış, olduktan sonra duruma göre karar ver. Bir tanıdığım aynı senin gibiydi, çocuğu da doğdu, çalışıcam vs diyordu, en sonunda kendisi çalışmak istemedi şu an 2 çocuk annesi. Fikirler değişebiliyor yani
Bence yıllarca ev hanımı olunmaz be 30 yıl boyunca akşama kadar kapıdan bakıp kocanın gelmesini beklemek bence yazmak bile sıkıcıydı
Eski sevgilim sürekli yazıyor, eski yaptıklarımızı gün yüzüne çıkartıyor, sevmiyorum vs. diyor. Sizce nedir bu?
Ben olsam ev adamı olurdum. maaşın dolgundur şimdi senin
Ben de onu dedim sen bak bebeğe 🙈
Valla 10 numara iş benim için. evde futbol oynarız
Çocuklar kaleci olur😂
Anne ya da baba ne farkeder ki
Yok ben ciddiyim. çok severim çocukları
Heleki benim ise eğer
İdeal eş
Ama kıymetimizi bilmiyorsunux benim gibilerin
Herkes 1 yıl falan ara veriyor
Çalışmaya devam edip etmemek senin kararındır.
Ay keşke bana da biri bırak dese 😂 biktim çünkü
O da hakli, işini birakmak istemiyorsan ayril sen de
İşine devam et tabiki ileride tekrar işe giremezsen ne olacak adama bağımlı kalacaksin
Bu devir de iş asla bırakılmaz ki herşey yükseldi fiyat olarak.
İşini sevmiyorsa haklı
İş yerimi görmedi bile
Senin haberin olmadan gitmiştir belki🙄
İçeri giremez ben bile mesai saatleri dışında giremiyorum kart ile giriş çıkış yapabiliyoruz
O kadar çalışmış ve belli bir konuma gelmişsin. Kimse için kariyerinden vazgeçme. Unutma yerinde olmak isteyen birçok insan var.
Çocuk olunca en az 1 yıl bırakmak lazım maalesef
Sonra nerede çalışacaksın acaba
Nafaka dersek erkeğin parasına kalmamak lazım ama çocuk nafakası olabilir çünkü onun da çocuğu. Ama çocuğa alt tarafı en fazla 400 tl vermek ben kadına para mı yedireceğim konusuna dönüyor. O para çocuğa harcanacak ama ben nafaka ödemem düşüncesinde herkes. Çocuğa bakmamak kendi çocuğuna para harcamamak için vermiyorlar
400 tl bir çocuğunun ihtiyacının ne kadarı ki yiyeceğine yetmez
Ama erkekler çocuk için olduğunu anlamayıp ben kadına para mı yedireceğim konusuna takıyor. Boşanınca velayet annedeyse çocukları yok gibi sayıyor hiç arayıp sormuyor masrafları da yok sayıyor
bakabileceğine eminmisin. çocuğa kim bakacak.
Annem
Bilmiyorum ki? Aileden aileye değişiyor🤔
Annem çoook istiyor torunu olsun da baksın
Evet ya anneler toun istiyor😂😂😂
Pardon yaşınız kaç acaba.
32
Çocuk için bu acele nedir. Hem çocuk istedinizde hemen olacak ı bakalım. Biz 3-4sene düşünmedik 14sene çocuğumuz olmadı. Çocuk çok güzel bir olay ama çok fedakarlık isteyen bir olay aynı zamanda
Ben çocuğum olsun istiyorum artık yas farkı çok olacak ve zaman geçtikçe benim çocuğuma verebileceğim seyler azalıyor en önemlisi zamanım
Ahhh ahh geriye doğru baktığımda keşke o zaman çocupumuz olsaydı diyorum. Olsun şükür geç oldu ama oldu. şu an 3 Yaşında aramızda 40yaş fark var
Çocuk yapacaksan ara vermen iyi olur
Bu kadar çok bakabilecek insan varken kariyerimi sonlandırmak hem çocuğun geleceği için hem de benim için çok büyük sorun olmaz mı
Sonlandırma ara ver hamilelik döneminde falan sonra tekrar alırsın işini
Kimse beni beklemeyecek ki belki pozisyon değişikliği olacak belki yerime birisini alacaklar işimi çok seviyorum ben
Ha evet zor o zaman gerçekten bilemedim ama yaşın doğruysa çocuk yapma vaktin gelmiş bilemedim kolay gelsin benden oaso
Paso
Sen haklısın. İşini bırakma
sen haklısın kesin bu
Haksız seni kıskanıyor
Sen haklısın. Sakın bırakma işini.
Gitsin kendine köle buldun
Daha önce evlenmiş miydin?
yani anlamsız bir istek.
Çocuğu düşününce haklı tabi ki.
İşe ve kişiye bakılır
Durumlara göre değişir bu
İşini bırakma nişanlını bırak
Sen haklısın. Calıstıgını bilerek evleniyor
İşine ara verirsen tekrar geri dönemeyebilirsin
nişanlını ikna et, ne ayrılma ne de işini bırak
çocuğunuza rahat bir hayat kurmak için senin kazandığın parayı bankaya yatırmayı teklif et ne bilim, 2 maaşlı daha iyi çalışırız de, emekli primim falan aksamasın de. hamilelik izni alırım de.
benim annemde 5 yıldızlı otelde hk müdürü ve işine aşık naptıysan bırakmadı. ama o artık yaşlandığı için bıraktırmaya çalıştırmıştık
ama geleceği görüyorum biliyor musun işi bırakacaksın bebeğin için 1yıla yakın bekliceksin sonra onun bir de büyümesi var 5 yaşına kadar bakacaksın ve tam 6yıl çalışmicaksın sonrasında çalışmak biraz zor
Bence sen işini değil nişanlını bırak
Neden işini bırakmak zorundaymışsın?
O an için herşey biter
Anlamadım
Değil.
Kariyerin tehlikeye giricekse bırakma
o haksız senin maddi gücünü elinden almak istiyor
Niye istemiyor bunu konuşun anlaşın
Otobüse binerken düşermişim bebeğe bir şey olurmuş vs
Sen haklısın derhal ayrıl
Bebiş için iyi ama senin için kötü olabilir
Bence çalış çalışmak zorundasın
Bence de
Hayır haklı değil, bırakmamalısın işini
Hayır, değil.
aranizdaki anlasmaya bagli
Çalışma ne işin var otur bebeye bak evde alalal
Boşanırsam ne olacak
Ozaman da evlenmek için evlenme evliliği kurtarmak içinde çocuk yapmayın
Ben çocuğu sadece kendim için yapıyorum ben çalıştığım sürece benim çocuğumun kimseye ihtiyacı yok sen beni ömür boyu eski kocasından nafaka bekleyen İndanlarla karıştırdın galiba
Hayır olmaz boşanmayacaksanız yapın çocugu sonra babasız olmaz boşanmadan yaşayın nolcak yani ölen kadar kargalar gibi kumrular gibi
Kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayatta böyle de bir gerçek var sözleşme mi yapacaksın karınla benden ayrışmayacaksın diye
Ayrılcağım biriyle eş olmam
Bunu basından bilemezsin insan değişen ve sürekli dışarıyla etkileşim halindedir o yüzden Kişiler ve istekler değişebilir bu kadar büyük konusma
Alacağm değişmsm
Anlamadım
Meslegin ne nerde calısıyorsun
Çocuk olana kadar olabilir
Hayır bırakma saçmalama
Bırakma sen haklısın
Bu bir tercih meselesi. Tercihin haklısı olmaz.
Ekonomik özgürlüğün olmalı
Kariyer de yap cocukta
Kadın evinde oturur diyorsa biri ondan uzaklaş
şansen bende çalışan bir eş istemem
Ona bağımlı olmanı istiyor bir noktada