Öncelikle merhaba ben okul tercihimi Deniz Astsubay Meslek Yüksek okulu olarak yapıcam ama Deniz Astsubaylarınında bölümleri var. Ben Deniz piyadesini seçmeyi düşünüyorum ama sorularım var bilen kişiler cevaplarsa sevinirim Piyade astsubay ne iş yapar üniforması diğerleri ile aynımı yoksa amfibi komando gibimi bir de diğer bölümler hakkında bilgi sahibi olanlar yazarlarsa sevinirim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1990'lı yıllarda Kara, Deniz, Hava ve Kıbrıs Piyade kursiyer subaylar ile astsubay adayları İstanbul Tuzla Piyade Okul Komutanlığında okuyup kıtalara gidiyordu.
Dipnot: Piyade sınıfındanım.
saolasın abi
3 ay önce emekli oldum. :)
Demek ki görevi siz devralacaksınız...
denizcimiydin abi ona göre bir şeyler sorucam da
Hava Piyadeydim. 7 yıl özel kuvvetlerde görev yaptım.
abi şimdi deniz piyade astsubaylar beyaz üniforma giyiyorlarmış doğrumu yoksa amfibi komando gibi mi
Kanka deniz astsubayı üniformaları genellikle beyaz olur. Ama siyahlari da vardır.
Kamuflajları özellikle çok güze ve 6 gen kepleri mevcuttur.
Deniz asb ları amfibiye girebilirler gönüllülük ile tabii ki ve bulunduğun birliğin bölüğün asbyı olursun birlikler ve bölükler arası iletişimi sağlarlar.
Zaten denizcilik en kolay askerliktir.
Ama gemicilige girersen kamuflaj yok direkt olarak beyaz harici asb üniformaları veriliyor.
Benimde aklimda denizcilik var, ama 2. planda yuzbasi gibi olursun buyuk ihtimalle komutan gibi demek istedim
Olabilir bir de herhalde diğer astsubayların görevlerine göre daha çok çatışma içerisindeler
Çok rahat olursun sakin komando olma. Jandarma ol denizci ol komando olma bahriyeli olursan rahat edersin
İnşallah okula girebilirsem
Reis neden öyle dedin meslekteysen sohbet etmek isterim çünku geçen yıl kara astsubay myo bıraktım intibakta şimdi tekrar tercih vericem subaylık olarak kara yazdım lakin astsubay tercihinde karar veremiyorum son 2 günüm kaldi
İnşallah olursun
İnşallah
İşin zor biraz
neden ki
Iyi iyi ol
Ol tabi
ol ol güzel meslek