Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tıp fakültesi öğrencisi olarak şunu belirtmeden geçemeyeceğim, Sağlık meslek liselerinde sayısal eğitiminden ziyade pratik eğitimi veriliyor. Sağlık mesleğe gidersen ya Hemşire, ya da Acil Tıp Teknisyeni olursun ki ikisinin de doktorlukla alakası yok. Düz lise bile sağlık meslekten daha mantıklı, en azından adam akıllı kimya ve biyoloji görürsün.
00 Yorumla
+1 yılliseye git yeterli ama iyi bir lise olsun mümkünse fen lisesi
09 Yorumla
Soran+1 yılO KADAR PUANIM YOK MALESEF
- +1 yıl
teog da mat ve fen kaç?
Soran+1 yılTEOG ÇOK KÖTÜ GEÇTİ HİÇ SÖYLEMİYİM :(
- +1 yıl
hedeflerini daha gerçekçi belirlemelisin o halde... tıp fakülteleri malum en yüksek puanlarla öğrenci alıyor... ya da lisede değişeceksin ama gerçekten değişmen gerek
Soran+1 yılBEN ASLINDA ARTIK ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİNE GİDİCEM LİSEDE İŞİ SIKI TUTARSAM VE DERSANAYEDE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM OZMN İYİ Bİ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANABİLİRİM SİZCE?
- +1 yıl
bir çok öğrencim var o şekilde aile hekimliği bölümünü kazandılar... ama sağlık meslek de yüksek puanla alıyor
Soran+1 yılbenim puanım şu an gitmek istediğim sağlık mesleği tutuyo allaha şükür
- +1 yıl
süper o halde, sana şimdiden başarılar... zorlu bir yola baş koymuşsun, tebrik ederim
Soran+1 yılteşekkürler :)
kuzucuk evvela bu siteden sil kendini ve bilgisayarda fazla vakit harcama! Sinavlara simdiden calismaya basla.. arkadaslar burada lise önemli demisler ama tr sisteminde
lisenin önemli oldugunu düsünmüyorum benim arkadasim disardan liseyi biritip öyle sinavlara girdi ve ist uni tip fakültesini kazanmisti...
SIKI calismak lazim dört senen var20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii ki tıp fakültesi gerekli. Ben sabancı anadolu mezunuyum şimdi de cerrahpaşa tıp okuyorum. Lisenin çok önemi var iyi bir liseye gidersen ve sistemli çalışırsan sende kazanabilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılDERSLER ÇOKMU ZOR? MESELA GECE GÜNDÜZ ÇLŞMAKMI GEREK?
Soran+1 yılCVP?
Cevap sahibi+1 yılGece gündüz çalıştığım da oldu dışarlarda gezip eğlendiğimde. Dersler zor tabi çok zorlandığım zamanlar oldu şimdi hepsini verdim bir kaç hafta sonra okulum bitiyor. Çalışarak başarılı olunmayacak şey yoktur bana göre
Soran+1 yılAnadolu sağlık meslek lisesine gittiğinde 11.sınıfta staj görmeye başladınmı?
Cevap sahibi+1 yılAnadolu sağlık meslek lisesine gitmedim ben. Sabancı Anadolu Lisesi mezunuyum. Ayrıca lisede staj falan yapılmaz doktorluk için. Doktor olmak istiyorsan üniversitede tıp fakültesi kazanmalısın.
Soran+1 yılPeki teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
matematık ve fenın kuvvetlı olacak, sınavı yuksek puanla kazanıp unıversıtelerın tıp fakultelerınde egıtım goreceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılYANDIK DESENE
+1 yılBu soruyu sorduğuna göre tıp olmaz gibi ya gel biz sana başka bir meslek bulalım canım
44 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
- +1 yıl
bunun yaşlarında bende bilmiyordum sonuçç :D
- +1 yıl
Ama yazık abisi ya doktor olmak için lisede staj yaptın mı diye sormuş birine yorumlarda :D
+1 yılkonuşmalarından olamazsın gibime geldi. başka hedef bul bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılNEDENMİŞ O?
- +1 yıl
tıp fakültesine gitmek şart mı diye sormuşsun. böyle saçmalık mı olur :D
Sen tıp fakültesine gitmek istiyorsan ilk önce iyi bir temelin olmalı sonra derslere yoğunluk vermelisin ve çok soru çözmelisin. Bide unutmayalım ki tıp o kadar zor değil. İnsanlar gözünü korkutmasın. çalışan kazanır :) :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyice çocuklar doldu buraya hangi liseye gitmen gerektiğini bilemiyosan tıp hayali hiç kurma derim ben
00 Yorumladoktor olmak için önce kendine bir steteskop alacan sonra bide göz içine tutmak için. artık hazırsın pehlivan meydan senin
10 Yorumla
+1 yılAnadolu ya da fen lisesine gitmek lazım, düz liseden de olabilir ama düşük ihtimaldir, tıp kazanman şart şimdiden kolay gelsin :)
00 Yorumlaevet şart tıp fakültesi şart hayvan dr olucaksan 4 yıl vetenirlik okursun ama tıp 6 yıl sonra uzmanlık için en az 4 yıl gerekiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılendüstri meslek lisesi motor bölümünü bitirirsen tıp okursun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇOK KOMİK
+1 yılAnkara Fen Lisesi Mezunuyum.Önce iyi bir lise şart.Şimdide Ege tıptayım.
10 Yorumlatıp şart ve bence sağlık mesleğe git ora daha avantajlı
00 Yorumla
+1 yıllise önemli değil önemli olan üniversite ve tıp şart...
10 YorumlaŞu an kaçıncı sınıfsın?
01 Yorumla
Soran+1 yıl8.SINIF
evvela 40 fırın ekmek yenmeye başlanmalı
13 Yorumla
Soran+1 yılNEDEN
Soran+1 yılOFF :(
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tıp fakultesi okumadan olammassın
00 Yorumlatıp okumalı
00 Yorumlaçok çalışmalı...
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat