Siteleri pek bilmiyorum açıkcası alt tarafı evler var ne olabilir diye düşünerek öyle söyledim. Ama fabrikada güvenlik olan birisi olarak söyleyebilirim ki fabrika gayet rahattır. En azından benim çalıştığım öyle zor yerlerde vardır illaki şans işi
site rahat değil aklında bulunsun kargocusudur yemekcisidir misafiridir herşeyiyle sen uğraşıyorsun fabrika var bir tane oraya başvurmayı düşünüyorum burdakilerinde çokğu fabrika rahat demiş zaten
Geceye bayan çalıştırmazlar kolay kolay. Gece devriyen var. Onun harici işin yok çok rahat. Gündüz de rahat bir sabah yoğunluk olur yarım saat sonra akşama kadar rahat edersin. İyi bir fabrika bulursan hiç düşünme derim. Sıkıntılı fabrikalar da var.
Fabrikada çok çalışan olmazsa iyi olur, büyük olmasa daha iyi birde nöbet kulubesi fabrikanın girişi uzak olursa daha iyi, bir kaç yerde gördüm ana bina kapısında duruyordu güvenlik o zaman hep göz önünde durursun sıkıntı.
Maaşları hepsinde hemen hemen aynı. Sakın fabrikaya bakıp vazgeçme. Bazılarında o var fabrika büyük ve ünlü bir fabrika olunca maaş farkediyor sanıyorlar inan bir şey farketmiyor. Fabrika güvenlik şirketine ihale eder şirketler aşağı yukarı aynı ücreti veriyor.
aynen yaa çalıştığın şirket çok önemli sitede çalışmışlığım var misafir gelince ev sahibini arama olayı varya yedi bitirdi beni kargocularla yemekçilerle uğraş ondan fabrika düşünüyorum zaten sende rahat diyorsun bir bakayım
Kamu diye atıp tutuyorlar ya oda sıkıntı Kadrolu kendi bünyesindeyse tamam çekilir maaşı biraz iyi olur ama şirketlerle çalışanları var onlarda çekilmez. Fabrika en rahatı, şirketi araştır muhakkak, çok sıknıtılı şirket var piyasada, onu iyi öğren.
Facebook ta güvenlik iş grupları var takip et. Bulunduğun yerde iş çıkarsa oradan görürsün ve şirketleri oradaki çalışanların yorumlarından hepsini görürsün, öğrenirsin. Takip etmende fayda var o sayfaları, grupları bu işleri yapacaksan tavsiye ederim.
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Güvenlik görevlisi olarak en rahat çalışılacak yer fabrika mı yoksa siteler mi varsa güvenlik söleyebilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En rahatı bankalardır maaşıda yüksektir. Fabrikanın rahatlığı çalıştığın yere göre değişir siteler zaten hertürlü rahattır
sitede çalıştım o kadar rahat edil yaa bide fabrikayı denicem bakalım
Siteleri pek bilmiyorum açıkcası alt tarafı evler var ne olabilir diye düşünerek öyle söyledim. Ama fabrikada güvenlik olan birisi olarak söyleyebilirim ki fabrika gayet rahattır. En azından benim çalıştığım öyle zor yerlerde vardır illaki şans işi
site rahat değil aklında bulunsun kargocusudur yemekcisidir misafiridir herşeyiyle sen uğraşıyorsun fabrika var bir tane oraya başvurmayı düşünüyorum burdakilerinde çokğu fabrika rahat demiş zaten
Fabrikada genelde işin giriş çıkışları kontrol etmektir sadece zaten. Geceleride arada devriye atarsın o kadar başka bişey olmaz
aynen verdiğin bilgiler için teşekkürler nöbetteysen kolay gelsin :)
Yok tatildeyim😂Teşekkürler yinede😂Senin içinde hayırlısı olsun😊
Yazar mısın
siteler daha rahat diye biliyorum, arkadaş güvenlikti sitede. memnun halinden gayet
sitede gececilik çok rahat oluyo
Fabrikada Sitelerde rahattır kişi kapasitesine ve büyüklüğüne göre değişir hangisi olduğu bence
siteler.. fabrikadaki 500 erkeğin 300 ü sana yürüyecek, içinden ne manyakları çıkacak.. uğraşılmaz..
En rahat fabrikalar. Hiç düşünme bulursan öyle yer. Sitelere ve hastaneye yaklaşma bile kafayı yersin.
fabrika dışında başka rahat tavsiye edebileceğin yerler var mı rahat olsun?
Kamu kurumları iyi ama hastanelere yaklaşma. Ama en rahatı fabrikalar.
fabrikada gececilik mi tavsiye edersin gündüzcülük mü?
Geceye bayan çalıştırmazlar kolay kolay. Gece devriyen var. Onun harici işin yok çok rahat. Gündüz de rahat bir sabah yoğunluk olur yarım saat sonra akşama kadar rahat edersin. İyi bir fabrika bulursan hiç düşünme derim. Sıkıntılı fabrikalar da var.
fabrika var bir tane ona başvurayım bari teşekkürler verdiğin bilgiler için
Fabrikada çok çalışan olmazsa iyi olur, büyük olmasa daha iyi birde nöbet kulubesi fabrikanın girişi uzak olursa daha iyi, bir kaç yerde gördüm ana bina kapısında duruyordu güvenlik o zaman hep göz önünde durursun sıkıntı.
Maaşları hepsinde hemen hemen aynı. Sakın fabrikaya bakıp vazgeçme. Bazılarında o var fabrika büyük ve ünlü bir fabrika olunca maaş farkediyor sanıyorlar inan bir şey farketmiyor. Fabrika güvenlik şirketine ihale eder şirketler aşağı yukarı aynı ücreti veriyor.
vay be sen işi çözmüşün tectübeliğin var belli :D
Maalesef öğrendim bayağı yerde çalıştım çok şirket gördüm. En önemlisi birde çalıştığın şirket.
aynen yaa çalıştığın şirket çok önemli sitede çalışmışlığım var misafir gelince ev sahibini arama olayı varya yedi bitirdi beni kargocularla yemekçilerle uğraş ondan fabrika düşünüyorum zaten sende rahat diyorsun bir bakayım
Kamu diye atıp tutuyorlar ya oda sıkıntı
Kadrolu kendi bünyesindeyse tamam çekilir maaşı biraz iyi olur ama şirketlerle çalışanları var onlarda çekilmez. Fabrika en rahatı, şirketi araştır muhakkak, çok sıknıtılı şirket var piyasada, onu iyi öğren.
anladım teşekkürler
İnşallah istediğin iş olur. Çok yer şu an alımı durdurdu.
inşallah ama acelem yok benim coronadan sorada çalışabilirim hangi şehirde güvenliksin?
Değişik şehirlerde çalıştım korona yüzünden tatildeyim şu an alımlar durdu. 3 şirketle işim iptal oldu. Boştayım bekliyorum ortalıl durulsun diye.
sen bilirsin en çok hangi şirketleri önerirsin güvenilirlik bakımından?
Bengü ile çetin güvenlik. Adaletli o ikiside.
Facebook ta güvenlik iş grupları var takip et. Bulunduğun yerde iş çıkarsa oradan görürsün ve şirketleri oradaki çalışanların yorumlarından hepsini görürsün, öğrenirsin. Takip etmende fayda var o sayfaları, grupları bu işleri yapacaksan tavsiye ederim.
bir kaç tanesini takip ediyorum işe yarıyo cidden ilan vermiyolar 4-5 gündür korona olduğundan dolayı
Şaka gelecek 3 şirkete 2 aydır evraklarımı hazırladım. Bekliyorum şirketler diyor alımlar durdu. Koronadan ölmezsek işsizlikten ölüp gidicez😁
Size iyi geceler inşallah gönlünüzce olur diyorum.
teşekkürler yardımınız için iyi geceler :)
Fabrika daha rahat olur. Giren çıkan belli sitede sorun çok olur.
aynen bende öyle düşünüyorum sitede hareket çok oluyo
Aynen
Banka, devlet daireleri
En zor sitedir en kolay fabrika...
Siteler rahat.
Hayır kesinlikle değil
Fabrika
Yerine göre değişir.