Ben harika ve de çok güzel çalışıyorum Hıhh. Boydan boya peteğe notlar yapıştırıyorum ki sınav anında bana çok çok fayda sağlasın. Smslsd Yazımın çok çirkin olduğunu dile dahi getirmeyin o kadar. 😡
Ders çalışma dönemlerimi çoktan tarihin tozlu raflarına kaldırdım. En azından "sınavlar ile belirlenecek saçma sapan sistemdeki" hesaplamaların odağındaki eğitim ve öğretim bazlı dersleri. Şöyle ki "ben şu an kendime yönelik öğrenimlerini kavramaya çalışıyorum." Karantina falan fark etmez, kitap okuyorum bol bol; internette sürüsüyle argüman dolu. Makaleleri "translate ederek" inceliyorum bilgileniyorum; esasen karantina böyle konularda kendimizi değerlendirmemizi sağlıyor negatif yanı yok bana kalırsa. Gayet ders çalışmak veya öğrenmek, kültürlenmek için gerekli detayları sağlıyor. Zaten evdesiniz bütün gün o zaman vakti dolu dolu geçirmek için uğraşlar vermeniz elzem halini alıyor. Konsantre bozukluğu da yok, kendinizi çalışma programı hazırlayıp olabildiğince keyif alarak ders çalışabilirsiniz. Ben daha çok araştırmalar yapıyorum, bütün gün okuyorum bilgileniyorum. Bildiklerimi gözden geçirip pekiştiriyorum. Zorlanma falan da yok, sevdiğim hobilerim arasında bulunduğundan gayet seve isteye başarıyorum.