Bu konuyu henüz araştıranlar için bende açıklama yapayım;
Genelde, hatta bahsedilene göre "Ulaştırma" sınıfı eğitiminin verildiği tek yer Jandarma Ulaştırma Taburu-BİLECİK/Söğüt'tür. Bende burada 4. bölükte Land Rover eğitimi aldım (Land Rover denilince vay arkadaş demeyin, bu araçlar hurda!). Eğitim olarak psikoteknik, direksiyon, araç hakkında bilgi amaçlı tarzda eğitimler ve harekat-operasyon durumunda araç kullanımı tarzında eğitimler verilir. Usta birliğine Türkiye'nin dört bir yanına vatani görevini yapmaya gider buradan mehmetçikler, ama genelde doğuya çıkar usta birlikleri. Mesela ben ŞIRNAK/Merkez'de ustabirliği görevimi yaptım. Son olarak, askerde şoförlük kesinlikle rahat olacağı yanlış düşüncesiyle mümkün olduğunca seçilmemesi gereken bir sınıftır çünkü kullanacağınız araçlar genelde hurda ve o araçlarda dağda, bayırda can taşıyorsunuz ve aracında o insanlarında ne olacağı size bağlı, ayrıca aracınız size değerinin çok üzerinde zimmetleniyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Jandarmaysa bilecik söğütte eğitim alir ders şeklinde test flan yok sadece arac kullanabiliyosan olay tamam psikoteknik cihazına sokuyolar sadece baska test yok
013 Yorumla- +1 yıl
Piskoteknik bildigin atari oyunu gibi arac kullaniyosuni diger egitimlerde motor egtimi araç bakım hızlı sürüş teknikleri rahat olur korkma eskiden çok kötüydü binalar ama yenisi yapildi unimorg ve sorland kullananlar komanfoya gidiyo genelde onu soyleyim en iyi cevabı hakettimmiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılpsikoteknık olayı var sımulasyon araç kulandırıolar sınavı geçerse aceı bırlıgı 1 ay suruyor dağıtıma gıdıyor sofor o0luyor..be anlarada yaptım albay soforuydum..rutbelı soforu olmak ıcın ıse gıtıgın bırlıkte egıtımden gecıyorsun cok ıyıysen olabılrıs n ancak yoksa sana herhangı bı araç verırler..
011 Yorumla- +1 yıl
hyr ehlıyet yetrlı sorada psıkoeknık o kolay zaten soforse sıkıntı yok
- +1 yıl
ya kımısını bılecıge gonderıolar orda egıtım alıyor kımsını dırek bırllıgıne gondrıolar.ben secılmsıtım orda boy fızk tıpe bakıllar begendıklerını bılecegıne gondermıolar dırek usta bırlıgne gonderıolar bızıde sectıle bıkaç kıs dırek Ankara gonderıldık.dıgerlerı bılecıge gıttı
- +1 yıl
a aylık secılırse oncedagıtma gıdıyor sora ustabılıgıne gıdıor 1 hafta eger bıelcıge gıderse 3 ay sonra gelır dağıtıma gene 1 hafta
- +1 yıl
aynen allah kavuştursun..
- +1 yıl
Hocam bende makam sofrlu yapiyorum normal hayatidma askerd eolmak istyorum nasil olunuyo acrba askere gitmeden once sogrlugunu yaptigim kisden kaşeli şogrlugun yaptigima. dair belge flan aliyim mi işime yararmi sizce?
+1 yıltam bir rambo yapıyorlar, iki hafta elinde bir bıçak susuz yemeksiz dağda test ediyorlar bir elinde bixi bir elinde kanas yerden 2000 mt yüksekte bir helikopterden başka bir helikoptere atlatıyorlar..
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :D azıcık gözünde büyüsün istedim :D yoksa şoför oluyorlar başka bişe yok yani :D
oto birliğine gider orada bir komutan eşliğinde kullanacağı aracı sürer, kuralları öğrenir
05 Yorumla- +1 yıl
psikoteknik sınavı varmış belirli sınavlardan geçiliyor mu? şimdi erkek arkadaşım manisa kırkağaçta mesleklere ayrılmışlar daha acemiliğini yapıyor. o dedi sağlık kontrolu için izmire gelincekmiş ordan da eğitim için bilecike geçilcekmiş o eğitim çok uzun mu sürüyor da ordan oraya gidiyorlar anlamadım. reno symbol araç kullanılcakmış.. benim merAK ettiğim psikoteknik muayene ve sınav durumu
Test mest yok ablacım ehliyeti olsun yeter.Bir de dandik şoför talimgah kursun da eğitim veriyorlar Bağlı bulunduğu Tabur ya da Tugay komutanlığın da üstüne de bir araç zimmetlediler mi bitti gitti.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kaç saat eğitim alır sonra başlar aracı kullanmaya.Sürekli araç üzerindedir.Ona ulaşamazsın.O fırsat buldukça seni arayabilir.
011 Yorumla- +1 yıl
erkek arkadaşım şu an kırkağaçta acemiliğini yapıyor. psikoteknik muayene ve sınav oluncakmış bu şöförlük için eğitim için de bilecike gidilcekmiş yani bikaç saatlik eğitim için oraya gitmek mantıklıca değil. bide reno symbol araç kullanılcakmış vala umarım rahat olur bilemiyorum bu konuda bilgilenmem lazım erkek arkadaşımı bilgilendirmem lazım harır olsun ona göre
herhangi bir eğitim yok ehliyeti olanlardan seçilir ayrıca merak ettim öğrenince ne olacak?
03 Yorumla
+1 yılyeniden ehliyet veriyolar formalıte sonra trafiğeee :)
00 YorumlaBilmeyenlerin verince çok komik oluyor ya :)) ondan baskkasida kullanamiyor
00 Yorumla
+1 yıltest mest yok sadece daha önce bu işi yaptın mı diye sorarlar o kadar tek soruluk bir test
00 Yorumlabunu neden sordu...ehliyeti olan seçiliyor
05 Yorumla
+1 yılNerde yapıyor askerliği
04 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun...sıkıntı olmaz en rahat o olur..benim askerlerin en rahat Şoförler ve komutanların en sevdiği askerler onlar..en azından benim karakolda öyle
- +1 yıl
Evet maalesef askerim teğmen yaptılar gül gibi örtmeni :-)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer