4 yilliğa gtun yemiyosa zaman kaybetme direk oku bence. Daha sonrasinda dgs ile lisansa dönderirsin. Bölüm güzel fakat kendini gelistirmen çok önemli ister 2 yilluk oku ister 4 yilluk.Kendini gelistirirsen araranan adam sen olursun.Ve son olarak dgs zor bir sinav degil sadece pratigine bakar.
011 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllığı denerim olmaz ise hiç zaman kaybetmden 2 yıllık yaparım DGS sıkıntı işte :D valla bana bir Allahın kulu gösterip yardımcı olursa yaparım :D elimde zamanla alışır diye düşünüyorum uygulama için geliştirmek için yani :D
Soran+1 yılaynen ellerimde terleme oluyor el becerili işlerde onun için baya bir zorlayacak galiba :/
Soran+1 yılkorkuyom yaa şimdiden evde birşeyler yapıyımmı yablış/doğru amaç elimin alışması :D
Soran+1 yılbir şey yapamam takım çantasında ne varsa yapcam elektornikle ilgili :D
Soran+1 yılaynen şu an elemanların isimlerini biliyom o derece :D
Soran+1 yıltamma abi sağol süpersin :D
+1 yılbende mühendislik bitirmiş biri olarak söylüyorum... kendini geliştirmedikten sonra ne okusan boş. bakını ben boş boş okudum bir teori bilgim yok uygulama bilgimde yok, yok yok yok. ama ben mühendisim ailenin gurur kaynağı :)
33 Yorumla
Soran+1 yılben teoride yapıyomda uygulamada zorlanıyom :/ el becerim kötü :/
- +1 yıl
işte o sakat teoriyi yaparsın öyle ya da böyle ama uygulamaya geçemedikten sonra bir işe yaramaz.
Soran+1 yılyalnız bana bir Allahın kulu gösterip yardımcı olursa yaparım :D elimde zamanla alışır diye düşünüyorum :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 494 cevap paylaştı. Bende bu bölümü tercihlerden yazıp dgsyle 4 tamamlamak istiyorum acaba başarılı olanilir miyim iş bulabilir miyim ki?
04 Yorumla
+1 yılerkeksın bence mezun olunca ıs bulursun sen oku olabılır
040 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl okuyacamda DGS kazanıp müh olabilcemmi o önemli :D
- +1 yıl
2 yılını sıkı tut sıkıntı cekmezsın
Soran+1 yılmeslek lisesiyim bölümüme sınavsız geçiş yapmayı düşünüyorum 2 yıllık DGS ilede 4 e tamamlamak direk 4 yıllık üniversite kazanamam ben 4 senedir hiçbir sayısal dersi görmüyoz :D
- +1 yıl
tanıdıklarım boyle yaptılar :) ve gectıler calıstılar ama unv de gezmenden kıs dıcem de yapmazsın:)
Soran+1 yılanlamadımki :D Türkçe yaz "ama" dan sonra hiçbirşey anlamadım :D
- +1 yıl
nece yazdım ben :) dıyorum kı unıversıte okurken sureklı dısarıda gezme otur ders calıs DGS de gecersın:)
Soran+1 yılzaten öyle yapacam zaten çok çok sosyal birisi değilimde acaba yapabilcemmi bazıları diyor yapamzsın DGS ye ben kazanamadım felan diyorlar zor bir sınav diyorlar :/
- +1 yıl
zor mu kolay mı bılemem ama calısınca her sey olur:)
Soran+1 yılaynen siz ne okuyorsunuz?
- +1 yıl
ben anadolu lısesıyım 3. sınıf bıttı dıyelım artık:) cok cıddı sordun
Soran+1 yılbende öyleyim başladınızmı ygs/lys ye?
- +1 yıl
ben basladım ama cogu kısı baslamadı
Soran+1 yılne zaman oldu?
- +1 yıl
ne ne zaman oldu?
Soran+1 yılne zaman çalışmaya başladınız :D
- +1 yıl
subatta:) yarıyıl tatılınde :)
Soran+1 yıloo siz kesin kazanırsın valla hayat ise güzel ne güzel mat felan görüyonuz olan meslek liselerine oluyor adamlar sınavsız geçişle çare buluyor keşke 4 yıllığı kazanabilsem sizin gibi :/
- +1 yıl
yazın ders calıs:) ygs bıtır lys calıs sonra :) ıntten vıdeoları ızle ders vıdeoları olmadı ozel ders al
Soran+1 yılyapcam birşeyler haziranın sonlarında başlsam yetişirmi acaba çünkü mat felan altyapım pek gelişmiş değil
- +1 yıl
yetısır yetısır hıc korkma
Soran+1 yıldershane hiçbirşey öğretmiyor zaten boşuna para gitti
- +1 yıl
katılıyorum ben bu yıl gıttıgıme ınan cok pısmanım ozel ders alsam netım fazla olur ben dershanede ygs denemelerınde 15 net ypıyorum ortalama hıc ders gormedık ozel ders alsaydım emınım kı 20 netın ustu olurdu
Soran+1 yılbakalım ne olcak sen benim yerimde olsan ne yapardın şimdi 4 yıllık üniversite olmaz ise 12 sınıfta mezun olduktan sonraki 1 sene daha mı çalışıyım 4 yıllık üniversite için yoksa hiç zaman kaybetmeden sınavsız 2 yıllığa mı gidiyim ordanda DGS ile 4 e tamamlarım eğer 1 sene daha çalışırsam mezun olduktan sonra 4 yıllık üniversite için ve olmaz ise 2 yıllık sınavsız geçiş hakkı olmuyor ne yapıyım sence? ben sayısaldan gircem sınava ve biz 4-5 senendir hiçbir sayısal dersleri görmüyoruz biliyosun altyapımda pek iyi değil bölümümü seviyorum :D
- +1 yıl
o zaman bolumunu oku 2 yıllık sonra kpssye gır:)
Soran+1 yıl4 tamamlar sonra KPSS girerim 2 yıl okuyup ne yapıyım :D
- +1 yıl
teknıker:D ya teknıker deyıp gecme 2 bını gecık alıyorlar
Soran+1 yıloda doğru :D bizden bir şey çıkar herhalde bu bölümü okumaya devam edersek bir şekilde :D
- +1 yıl
bence de tanıdıgım elektrık mezunu kızlar var calısıyorlar hala sasıryorum onlar gıbı dengesız ınsanlara nasıl ıs verırler akılları bır karıs havada
Soran+1 yılkızlar ne varsa yapıyor valla helal olsun :D
- +1 yıl
yaa sımdı demıyorum bısey:) onların kı dort ayak ustune dusme tabı lısede buldular staj yaptıkları yerde sevgılı orda kaldılar
Soran+1 yıl:D neyse sen ne düşünüyorsun? bölüm olarak? sende diyetisyenlik mi desem PDR mi desem sağlık mı desem öyle bir his var içimde :D
- +1 yıl
pdr de nerden bıldın
Soran+1 yıltipinden belli :)
- +1 yıl
tıpım mı baska neler gordun :)
Soran+1 yılfalcı değilim :D ama belli yaa gerçekten yaparsın :)) benim için temiz ondan bildim.)
- +1 yıl
insallah pdr okuyacagım:)) tesekkurler bu arada:)
Soran+1 yılrica ederim olan hep bize olur meslek liseleri birde Anadolular hep meslek liselerini dışlarlarmı amele vs vs gibi doğrumu bu :D
- +1 yıl
ben dıslamam :) bılmem benım arkadaslarım oyle degıl daha dogrusu neyı dıslayacak hpsı meslek takılıyor sevgılılerı yanı
Soran+1 yılbizimde öyle :D hakkımzda hayırlısı :)
- +1 yıl
aynen:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılelektronik haberleşme mühendisiyim, elektrik elektronik müh okuda bare bir vasfın olsun zaten elektrik elektronik okyanların %90 ı sonrada mühe geçiş yapıyor
016 Yorumla
Soran+1 yılaynen abi benim lisedeki bölüm elektornik haberleşme :D sence elektrik-elektornik mi yoksa elektornik ve haberleşmememi?
- +1 yıl
bölüm olarakmı müh olarakmı
Soran+1 yılhepsi :D
- +1 yıl
bölüm olarak elektrik elektorink, mühendislik olarak elektronik haberleşme
Soran+1 yılşimdi ben meslek lisesiyim elektornik ve hab okuyom sence 2 yıllıkta elektornik ve hab mı seçiyim yoksa E-E mi?
- +1 yıl
ee daha mantıklı
Soran+1 yıl4 yıllık üniversite olmaz ise 12 sınıfta mezun olduktan sonraki 1 sene daha mı çalışıyım 4 yıllık üniversite için yoksa hiç zaman kaybetmeden sınavsız 2 yıllığa mı gidiyim ordanda DGS ile 4 e tamamlarım eğer 1 sene daha çalışırsam mezun olduktan sonra 4 yıllık üniversite için ve olmaz ise 2 yıllık sınavsız geçiş hakkı olmuyor ne yapıyım sizce? ben sayısaldan gircem sınava ve biz 4-5 senendir hiçbir sayısal dersleri görmüyoruz altyapımda pek iyi değil bölümümü seviyorum
- +1 yıl
il takıntın yoksa 1 yıl hazırlan iyi kötü bir 4 yıllık kazanırsın
Soran+1 yılailemin yanı olsun :D ankaradayım :/ ?
- +1 yıl
o zor biraz :D
Soran+1 yılniye :D
- +1 yıl
ankarada kötü üniversite bulamadım meslek çıkışlı biri için 2-3 yılını alabilir :)
Soran+1 yılama 2 yıl yaparsam Gazi üni. 2 yıllık elektronik okuyabilirim abi :D
- +1 yıl
o farklı tercih senin geleceğini kendin inşa ediceksin otur düşün araştır kendin karar ver
Soran+1 yılaklımda şöyle bir mantık var 2 tane zor bir sınava yıllarımı vereceğime (Ygs/lys) ki sayısalcı olduğum halde 4 senedir mat görmüyorum... 2-3 sene kala kolay bir sınava çalışırım (dgs) daha iyi :D
Soran+1 yıliyimidir sizce?
+1 yılTeknisyen olarak iş yapmaya başlarsın.. Açıkta kalacağını pek sanmıyorum.. İllaki bir yere girersin..
07 Yorumla
Soran+1 yıltekniker kaç alıyor 2 yıl bitrenler maaş olarak?
- +1 yıl
Asgariyle başlarsın ilk önce.. 20 sene sonra 3 bin i anca görürsün.. O da mesaiyle..
Soran+1 yılo zaman ben 2yıl okuyum DGS ile 4 e tamamlayım mühendis olayım :D meslek olduğum için bölümüm üzerine sınavsız geçiş yapıyım?
- +1 yıl
MTOK kazanmayı dene.. çünkü o 2 den 4' e atlamak için anası ağlıyor insanın..
Soran+1 yılaynen haklısın 11.sınıfım haziranın sonlarında başmayı düşünüyom :D
- +1 yıl
Hep bir erteleme.. Neyse hadi bakalım :D
Soran+1 yılne zaman erteledim :D
arkadaşım ben mühendisim bence zor işler git saülık oku daha garanti ve kolay senin için yinede sen bilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılabi ben meslek lisesiymde bölümüm ile ilgili devam etmek istiyorum biliyorum zor :D 2 yıllık DGS ile 4 e tmamalamıyı düşünyorum :/
- +1 yıl
2 yıllığı okursun da 4 yıllıkta zorlanırsın kardeş matemetikte türev integral laplace bilmiyosun zaten genelde matematik temeliniz zayıf oluyo ha senin gibi isteyip yapan var mı var fakat ya okulu uzatıyo ya da erken yaşlanıyo birde ingilizce olayı var tabi pratikte iyi olabilirsin fakat mühendislik başta teoriden gelir pratiği de kapan paranın gözüne vurur zaten :)
iyi iyi bence ew arkadasımda okuyo gayet memnun halinden :)
111 Yorumla
Soran+1 yılDGS sıkıntı kazabilecekmiyiz abi :D
Soran+1 yılharbimi :D
Soran+1 yılabi bende 4 ü denerim olmazsa hiç zaman kaybetden sınavsız geçiş yaparım ordanda DGS girmeyi düşünüyorumda şimdiden başlayasım var 3 sene var ama DGS için :D
Soran+1 yılkeşke direk 4 ü kazansak ne DGS ye uğraşcaz :D
Soran+1 yılaynen öyle bakalım ne olcak :D
Kardeşim işletme yönetimi sağlık işletmeciliği bunlarıda düşün iş olanakları fazla ama sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılbu iyi değil mi?
İyidir oku gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDGS yede girmeyi düşünüyorumda acaba nasıl sınav :/
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler