Eğitim & Kariyer 1 milyon yazilimci projesine basvurdum sifre gelmedi neden? kullanımda4 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 5 gün oldu aktivasyon sifresi gelmedi bana neden anlamadim Güncellemeler+1 yıl Maili yanlis yazmadim tekrar kayit oluyim yanlis yazdiysamda dedim ve site kayit olunmustur bu e postayla dedi 1 milyon yazilimci projesine basvurdum sifre gelmedi neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 430 cevap paylaştı. aferin sana :D ben işsiz bilgisayar mühendisiyim :D okuyun bakalım o projede 1 milyon kişi daha gelsin ne yapacağız acaba :D :D 0 1 Yorumla kullanımda4 +1 yıl 😂😂😂🤗 Yorumla
Halendimdik Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 64% +1 yıl 48 saaat içerisinde dönüş yapıyorlar. Yeni başvurduysan 4 gün evde kaldığımız tatil günlerini sayma. 0 7 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Hmm🤭nedenki😥😂 Yorumla Halendimdik +1 yıl O sisteminde başında İNSAN oturuyor 😏 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Woww😂😂 Yorumla Halendimdik +1 yıl Çok sırıtanları almıyorlarmış ama haberin olsun 🤭 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Tamam aglarim o zaman😥😂 Yorumla Halendimdik +1 yıl 😲 Böyle durman yeterli Yorumla kullanımda4 +1 yıl Peki😲 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Direkt BTK akademiye kayıt ol. Oradan videoları izlemeye başla. Diğer sistemde sıkıntı çıkıyor hep. Şifrem gelmedi diye de mail at 0 5 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Maili bulamadim nereden bulurum acaba ve direk oradan kayit olunuyormuki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1milyon linki sadece CV havuzu. Videoları izlemen için oraya kayıt olmana gerek yok. BTK Akademiye üyelik aç. Oradan izle. Sitenin iletişim kısmında mail adresi mevcuttur. Yorumla kullanımda4 +1 yıl Ben btkya e devletle giris yaptim ama egitimi gostermiyor kod gelemsi lazim yani buyuk ihtimalle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E devlet ile giriş yaptığında gelmesi gerek. Bilemedim. Yorumla kullanımda4 +1 yıl Giris yaptimda yok😥 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Maili yanlış yazmışsındır. Bana geldi hemde 48 saat olmadan 0 2 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Guncellemeyi oku Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemiyorum canım bana geldi vallla Yorumla
OnaSor Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bana da gelmedi saçma bir sistem 0 1 Yorumla kullanımda4 +1 yıl Aynen gelemdi banada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aferin sana :D ben işsiz bilgisayar mühendisiyim :D okuyun bakalım o projede 1 milyon kişi daha gelsin ne yapacağız acaba :D :D
😂😂😂🤗
48 saaat içerisinde dönüş yapıyorlar. Yeni başvurduysan 4 gün evde kaldığımız tatil günlerini sayma.
Hmm🤭nedenki😥😂
O sisteminde başında İNSAN oturuyor 😏
Woww😂😂
Çok sırıtanları almıyorlarmış ama haberin olsun 🤭
Tamam aglarim o zaman😥😂
😲 Böyle durman yeterli
Peki😲
Direkt BTK akademiye kayıt ol. Oradan videoları izlemeye başla. Diğer sistemde sıkıntı çıkıyor hep. Şifrem gelmedi diye de mail at
Maili bulamadim nereden bulurum acaba ve direk oradan kayit olunuyormuki
1milyon linki sadece CV havuzu. Videoları izlemen için oraya kayıt olmana gerek yok. BTK Akademiye üyelik aç. Oradan izle. Sitenin iletişim kısmında mail adresi mevcuttur.
Ben btkya e devletle giris yaptim ama egitimi gostermiyor kod gelemsi lazim yani buyuk ihtimalle
E devlet ile giriş yaptığında gelmesi gerek. Bilemedim.
Giris yaptimda yok😥
Maili yanlış yazmışsındır. Bana geldi hemde 48 saat olmadan
Guncellemeyi oku
Bilemiyorum canım bana geldi vallla
Bana da gelmedi saçma bir sistem
Aynen gelemdi banada
Istenmeyen mail kutuna düşebilir ona bak