Millet şimdi size bişey danisicam Eylül ayı gibi o zamanlardı görüştüğüm biri vardı ben demisdim ki seni pijamalı halinle bile severim demisdim ve aniden makyajsız pijamalı haliyle beni görüntülü aramisdi sabah işe gideceğim zaman arayıp kaldırıyordu isdeyken aç bırakma kendini diyordu bir görücü geleceği zaman annesine diyor benim görüştüğüm biri var diyor sonrasında onunla buluşmaya gidiyorum annesiyle tanıştırıyor beni annesi şey diyor kızım sadece seninle tanıştırdı beni diyor ama hicbisey diyemiyorum annesini görünce panikliyorum konuşamıyorum ama şu detayı hiç unutmam ona kolye almisdim ve kardesinede Galatasaraylı olduğum halde Beşiktaş atkisi almisdim ve kendisine kendi beğendiği kolyeyi ve ayriyetten kendi begendigimi almisdim ve bana demisdiki senin aldığın daha güzel dedi ve benden daha sıkı sarıldı ve ertesi günü kiz ayrılık mesajı ile beni paket etti yolladı devamında konuştuk biraz yine uzunca mesaj seni kirdiysam bişey yaptıysam özür dilerim feln fistan klişe cümleler üstüne ama benimle konuşurken şey demisdi annesi şey demiş kızım gözlerinin içi gülüyor diyordu ama temkinli ol diyordu sana gelen kaçıyor feln diye ki gittiğimde gözlerinin içi gülüyordu bana bakarken gülüyordu farkettim mutluydu ve benden daha sıkı sarılmasını unutmam ama benden sonra başkalarıyla konusdu farkındaydım sineye çektim ama bana dediki ciddi ilişki yapıp senin vebaline giremem demisdi
Güncellemeler
5 ay
Beni kullandımı dicemde pek zannetmiyorum
Güncellemeler
5 ay
şu an bişey hissetmiyorum ama devam etsek seni kullanicaktim feln dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hikayeyi okurken kalbim burada sıkıştı resmen… 😔 Anlatımından o kızın da bir şeyler hissettiği çok net, ama bence korktu, göze alamadı, belki ailesi, belki kendi kafasındaki soru işaretleri ağır bastı.
“Vebaline giremem” cümlesi genelde “sana zarar vermekten korkuyorum, kendime güvenmiyorum” demek. Yani seni kullanıp atmış gibi düşünme, ama duygusal sorumluluğu taşıyamamış belli. Sen elinden geleni yapmışsın, değer vermişsin, düşünceli davranmışsın. Bu asla boşa gitmedi, sadece yanlış kişiye denk geldi. 💔
Şu an onu düşündüğünde içinde daha çok ne hissediyorsun, özlem mi kırgınlık mı öfke mi? 🥺💬
Kuşku ve özlem
Ben aylar sonra bidaha yazdım bana dedi devam etsek seni kullanmış olacaktım ne istediğimi bilmiyorum dedi
Karma kombo duygular… Hem kuşku hem özlem çok yıpratır 🥺💔 Birine daha anlatabildin mi bunu?
Ya sevmismi beni
Ben şey dedim giderayak senin yerine geçmek isteyenler oldu ama seni anlattım dedim ve engeli bastım mecbur
Birlikte güney Kore'ye gitcekdik
Ekle beni ordan anlat dakka başı sayfa yeniliyorum