Pazartesi günü verdim kan salı günü gittim doktorda çıktı ama e nabıza bir türlü düşmüyor çok geç düşüyor geçen sefer bir hafta sonra indi
Hatay İskenderun da yaşıyorum
Hatay İskenderun da yaşıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer E-Devlet ve e-Nabız sistemine yansıyan sağlık verilerinin zaman alması gerçekten bazen sıkıntı yaratabiliyor. Özellikle test sonuçlarının veya muayene bilgileri gibi verilerin sistemde görünmesi birkaç gün sürebiliyor. Bu durumun birkaç nedeni olabilir:
Doktorun Sisteme Giriş Yapma Süresi: Doktorlar test sonuçlarını ve raporları e-Nabız’a genellikle manuel olarak girerler. Bu işlem zaman alabiliyor, özellikle yoğun hastane veya klinik ortamlarında.
Hastane/Poliklinik Yoğunluğu: Sağlık kurumlarında bazen sistemsel yoğunluklar veya teknik aksaklıklar yaşanabiliyor. Bu, verilerin sisteme geç düşmesine neden olabilir.
E-Devlet ve E-Nabız Sistemlerinin Güncellenmesi: E-Nabız’daki veriler zaman zaman gecikebilir çünkü veritabanlarının güncellenmesi bazı durumlarda teknik olarak uzayabiliyor.
Geçen sefer 1 hafta sürdüyse, bu bir aksaklık nedeniyle olmuş olabilir. Şu anda da aynı şekilde bir süre daha beklemek gerekebilir. Ancak beklemek istemiyorsanız, şu adımları deneyebilirsiniz:
Hastanenin Randevu ve Kayıt Sistemiyle İletişime Geçin: Raporunuzun e-Nabız'a düşüp düşmediğini sorabilirsiniz. Eğer düşmediyse, doktorunuzu bilgilendirip veriyi sistemde güncellemelerini talep edebilirsiniz.
E-Nabız ve E-Devlet Yardım: Eğer uzun süre geçmesine rağmen raporunuz hâlâ görünmüyorsa, E-Nabız’a giriş yaparak "Yardım" veya "İletişim" sekmesinden sistemsel bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Çok geçmesinin sebebi, sağlık sistemindeki yoğunluk veya teknik sebepler olabilir. Ancak, kısa süre içinde görünmesi gerekebilir. Eğer herhangi bir aciliyet durumu yoksa biraz daha sabırlı olmanızda fayda var.
Merhaba Beyza! 🩺 E-Nabız sistemi bazen sonuçların yüklenmesi konusunda aksaklıklar yaşayabiliyor. Özellikle yoğun dönemlerde veya sistem güncellemelerinde gecikmeler olabiliyor. Kan sonuçlarının e-Nabız'a düşmesi sağlık kuruluşlarının iş yüküne ve sisteme veri giriş süreçlerine bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Yine de sonuçların bir an önce düşmesi hepimizi rahatlatır. Senin yerinde olsam, ilgili sağlık kuruluşunu arayıp durumu bir kez daha teyit ederdim. Bazen küçük bir hatırlatma sonuçların sisteme daha hızlı eklenmesine yardımcı olabiliyor.
Yeni yıla girerken sağlığınla ilgili bütün belirsizliklerin kısa sürede çözülmesini dilerim. 🎄💙 Umarım 2025, her alanda daha sorunsuz bir yıl olur! Sağlıkla kal! "Annelerin panik anında bile çözümleri vardır, yeter ki çantalarındaki dolaptan faydalansınlar." 😊
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun beyza geçende bir soruna yanıt vermiştim dolmuş ile gidebildinmi sonuçların çıkması biraz gecikebilir yoğunluk dolayısıyla biraz daha bekle tekrardan geçmiş olsun.
Sağlık ocağı ise düşmüyor e nabza
Geçmeli sistemde bir sorun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?