ornegin erkilet tramvayi yesilhisar sarioglan banliyo treni hatti falan hep secim oncesi vaat verip bitirmemisler hicbirini
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayÖnümüzdeki seçim öncesi bitirip yine "bakın!.. bunları biz yaptık biz!.." der, a. koduklarımın😒
Kaldırımların bile sadece "Yerel Seçim Öncesi" yenilendiği bir ülkeden ne beklersin?
İb*nelik hepsinin doğasında var!
05 Yorumla
Soran11 ayya ozellikle kayseride bu durum cok var bir proje cok konusulur sonra secim sonrasi unutulur direk
Cevap sahibi11 ayAKP 'nin kalesinden başka ne beklersin?
Kucak açtıkları sığınmacıları bile vatandaşımızdan üstün görecek kadar adi ve ş. sizler
Soran11 ayoyleler tek ilceler chp de oralarda koy givi yerler zaten kayseri halkida akillanmaz
Cevap sahibi11 ayEn Yawshak topluluk orada, başka ne bekliyorsun?
Türkiye'den Almanya'ya en fazla göç veren şehir... Yurtdışında dünyalar kadar para kazanır ülkelerinde 2TL harcadıkları zaman "fazla para" derler... Kızın elinde 1000 Euro var, İstanbul'da bozdururken 2KRŞ daha fazla verecek döviz bürosu arıyor ak😒 Yanındayken ben utandım, kendisi pişkin pişkin gülerek "dönüşe kadar yetmesi lazım" diyor🤦♂️ Eline o zamanın değeriyle 30 BİN TL para geçmiş halen daha ince hesap yapıyor😒
Soran11 ayoyle bu arada burdakilerde zeka var onuda akp fonu olarak kullaniyorlar cogu esnaf akp fonunda burada
Gizli Üye(45 üstü)11 ayLa az önce erkek olarak sordun bunu niye kadın profili açtın
01 Yorumla
Soran11 ayo ben degilim soruyu gorunce bende soruyum dedim
Gizli Üye(25-29)11 ayKanka sen neden bir erkek profili ile soru ardından kız profiliyle soruyorsun
011 Yorumla
Soran11 ayyok o ben degilim onun sorusunu gorunce bende soruyum dedim
Soran11 ay@Hakan3238 kisi birak yillardir var bu projeler
Soran11 ay@Hakan3238 ona ihtiyacimiz yokki erkilete tramvay lazim projeyi unuttular yesilhisar sarioglan arasina banliyo treni hatti zaten lazim millet normal paso ile ilceden sehre gitmek ister onuda unutup gittiler
Cevap sahibi11 ayBence siz oturup bir çay için ikiniz
Soran11 ay@Hakan3238 yok kalabaliyim
Cevap sahibi11 ayOturun bir çay için talas'a gidin Kayseri'nin sorunlarını tartışın... Soru soran arkadaş sen de yanına bir arkadaş getir ona da ben talip olurum
11 ayTürkiye genelinde kronik sorun bebeğem 😏
01 Yorumla
Soran11 aybak ne sehirler var daha millet projeyi duymadan sehri bayagi degistiren bide bize bak
Gizli Üye(30-35)11 ayKayserinin yol çalışmasına her yıl aynı bitmez
084 Yorumla
Soran11 ayanca yollari bozup ayni yolu tekrar yaparlar
Cevap sahibi11 ayAynen. Bir kere yapalım rahat etsinler yok.. yeşil hisardan sonra. 2 şeritli bozuk yolu duble 3 şerit yapıyorlar şimdi ama her yer radar kayseri ve konya kadar bu konuda sıkıntılı bir şehir görmedim Allah yardımcın olsun senin kız🤲🥴
Soran11 ayve medyaya turkiyenin en duxenli sehri diye yansitiyorlar hep buralari
Cevap sahibi11 ayÖylemi. Orayla ilgili pek haber takip etmiyorum. Sürekli yaşanan ölüm lü kazalar var. Diye enson eds sistemlerini hepsini açacaklarını duydum. Ortalama. 50/60 km hızla olacak şehirde. Bazı kaza haberlerini görüyorum sadece genelde de intihar gibi kazalar var benim gördüğüm haberlerinde. Ben mersinde yaşıyorum ama. Kayseriye çok giden gelen biriyim. Ondan dikkatimi genelde trafigi cekiyor
Soran11 aygenelde baskasinin essekliginden oluyor mersinin neresindesin sen ve kayseride napiyorsun
Cevap sahibi11 ayMerkez burada çok şehir içlerinde kaldırımlar sök tak sök tak ama öyle sizin orada ki gibi yol çalışması yok. İş icabı geliyorum işte. Organize sanayiler bazende Erzurum Sivas a giderken yolum düşüyor o yüzden trafik ve. Yol sıkıntısını çekiyorum. Yani artık alıştım standart her yıl yolları söküp söküp yapıyorlar.
Soran11 aysivasa falan gideceksen cevreyoldan git ya sehir ici trafigine girme
Cevap sahibi11 ayYani yeni yapılan bir şey yok. Mersindede hızlı tren çalışmaları.. Yeni tünel ya da otaban yolu yapıyor. Elektrik alt yapısı dışarda iken. Yer altına tanışıyor yavaş yavaş .. kayseride. Nedense yeni yapılan bir gelişme yok sanki. Boşa verilen paralar.
Cevap sahibi11 ayBiliyorum . Genelde trafik sıkıntısı en az çekeceğim yerden gidiyorum o Nalet yolda. Hep radar var. Dublee 2 şerit yol var. Radar kaynıyor orada
Soran11 ayaslinda trafik sikintisi cok yok kayseride yol geviyor yani en azindan ama dedigim gibi belediyecilik cok kotu radar kayniyorda en hizli rota ora yani yarim saatte sehri boydan boya gecersib
Cevap sahibi11 ayBana göre kayseri de. Sanki her şey yapılmış bitmiş... eskiyen yerleri sürekli yapan bir şehir gibi görünüyor ama. Sanki eskimeye yün tutmuş bir şehir Sanki . Konya karaman ilçesi de öyle Sanki çürümeye bırakmışlar karaman ı.
Soran11 aykayseride herseyin yapilmasi icin 3 proje var aslinda erkilet tramvayi yesilhisar sarioglan banliyo treni ve kartal katli kavsagi sonra bitti
Cevap sahibi11 ayEn son orada. 200 le giderken. Farkına vardım. Ama. 165 le saglam bir ceza yedim🥴🥴
Soran11 aynerde erkilettemi
Cevap sahibi11 ayAynen. Ama şu an sanki orada çalışma. Nigde tarafında araplıya var madan yeni organize sanayi yapılıyor. . Bir birine yakın diye sanırım ağırlık çalışmalar araplı yeşil hisar gibi yerlerde yogunluk
Cevap sahibi11 ayPastırmacılar kavşağında. Sola. Sonra Malatya Sivas bağlantısı var ya kayserinin üst tarafı. Artık gına geldi o yoldan elimden. Gelse gitmeyecem
Soran11 ayoralar unutulmus bolge yesilhisar falan en gelismemis ilcelerden ya kayseride duzgun ilce yok zaten ne varsa merkez ilcelerde vad
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum bir o gezmeye. Şeye gittim. Yeni hani o paraşütle atlama merkezi varya orada bir. Alan var akşamları oturuyor herkes kalabalık yeşil çimleri olan. Bir yer. Birde. Ney o seyir tepe mi nedir yüksek bir yer var. Yüksek. Ordan bakınca kayseri tüm görünüyor. Yani içlerini de gittim zamanın harikalar diyarı denilen yere gittim. Ne bo k tan bir yer ya. Genel olarak kayseri güzel derim ama. Dediğim gibi sanki geliştirmek yerine göz boyanan hizmet var sanki
Soran11 ayaynen oyle bak talas o dedigin yer bizim evde orada zaten onun disinda merkezde incesuda zipline var
Cevap sahibi11 ayİşte dagı oymuşlar. İçine bir her yapmışlar öyle yaşıyor gibi geliyor orası. İnsanları bazen sinir ediyor beni orada sohbet etmeye çekiniyorum kayseride
Soran11 ayevet ya orada kayserinin girisi iste incesu eski evimizde ordaydi heryere uzak yer masallah
Cevap sahibi11 ayPeki sen genel olarak kayseri yerlisi misin yoksa sonrada yerleşen bir aile misiniz
Soran11 ayyerlisi degilim ama dogma buyume kayserideyim
Cevap sahibi11 ayO zaman kayseri li sayılırsın bilmiyorum ben ortalama 10 senedir sürekli gidip gelirim. Alıştım artık oranın çogu şeyine ya şehiri güzel ama insanları garip geliyor bazıları
Soran11 aykayserilide dehilim iste kalabaliyim bilirsin belki orayi insanlari oyle bende mersine cok gelip gittim guzel yer mesela kayserinin deniz olan hali hayaldeki gibi yer
Soran11 aysadece mersin kayseriden biraz daha kucuk
Cevap sahibi11 ayMersini tam görmediğini tahmin ediyorum ozaman. Küçük bir şehir değil. Mersini sevilmeme nedeni aşırı kalabalık yerlisinde çok yabancısı dolu. Yaşanması en kolay şehir. Belki inanmazsın 81 ilin 75 ine yakınında bulundum havasından suyundan tatdım. Kayseride 2 kere zehirlendik🥴🥴🥴🤣 arkdaşla allahım öldükk bitttuk yawww. O yüzden kayseride yemek yerken 2 kere düşünüyorum ben
Soran11 ayhayir mersin buyuk ama kayseri kadar buyuk degil yani kayserinin merkez nufusu 1 milyon 200 mersinin merkez nufusu duz 1 milyon kayseride yemek yiceksen malatya yoluna cik sahmara gir ye sonra geri don sivas yoluna en mantiklisi
Cevap sahibi11 ayAman yok ta sen hiç kayseride mersin tantunisi diye satanlardan tantuni yedin mi🤣🤣🥴 tantuni hakaretler ismine ihanet yani🤭🤭
Soran11 ayhic tantuni yemedim kayseride donerden sasmican
Cevap sahibi11 ayYaa öyle bende Antakya üsülü yerimde. Mersinde ki tantuni bambaşka bir lezzet ama orada yediğim mersin tantunisi diyor adam🤣🤣🤣abi dedim ben bunun memleketinde yaşıyorum haa dedim bu mu mersin tantunisi valla hakaret ediyorlar yemege resmen. Yeme zaten tavuk türü birşeyi kayseride yeme ben 2 kez tavuk tarzı yemekte zehirlendim 2 arkadaş yedik. Ben yerken anladım dedim bak bunun tadı bozuk hayatımdan hiç yemediğim bir tadı vardı. O yüzden kayseride mümkünse ev yemeği dışında yemiyorum
Soran11 aynerde yemistinki tam olarak
Cevap sahibi11 ayBir restoranda aldım. Ortalama 4 yıldızlı olan. Ama gene merkezinde bir yerdi. Melikgazi olabilir bak aklında bulunsun seninde bir tavukta kekik varsa asla yeme bu tantuni döner olur. Bozuk tavuğu itelemişler. Bize. Yani ben tadı bozuk anladım arkadaş a dedim lan hayatımdan böyle tavuğu ilkkez görüyorum bunda bir şey var dedim. Yarısını yemeden attım zaten arkadaş ta yedi hepsini Allah'm 5 saat. Sadece soda içe i çe kustuk yaa
Soran11 ayya melikgazi dedigin yer cok buyuk yer neresindeydi carsidaysa carsidan asla yemem yanj
Cevap sahibi11 ayBilmiyorum dediğim olay. 3 sene önce idi hatırlamıyorum zaten o yemekten zehirlenen arkadaş ta geçen sene kalp krizinden öldü ben kayseri de birde şu pastırma olayını anlamıyorum. Asla sevmediğim bir lezzet pastırma genede 10 üzerinden 7/8 veririm kayseriye ama. Yol verirsin yemekten kaybediyor bana göre ha birde denizi yok🤣🤣🤭
Soran11 ayallah rahmet eylesin kayserinin denizi mersin iste orada yazligi var cok kisinin
Cevap sahibi11 ayDoğrudur bir çok şehirin deniz merkezi burası ama en pis yerlerinde yüzüyor çoğu onuda biliyorum
Soran11 aybizim yazlik susanoglunda guzel yer yani
Cevap sahibi11 ayBiliyorum . Ama. Susanoğlu değilde sen birinden git incekum a. Boğsak a . Mavi kente deniz gör.
Soran11 aydedigin yerler nerdeler
Cevap sahibi11 aySilifke tarafından yani senin susanoğlundan 70/80 km daha ilerde yani. Bir kere incekum sahili.. mavi kent sahili yazan yere git. Anlayacaksın susanoglu kız kalesi erdemli tarafları deniz demezsin oraları görünce
Soran11 ayevette onyol cok kotu ya anamur tarafinda gidilmez tehlikeli
Cevap sahibi11 ayAnamur daha ilerisi bu daha geride. Yani merkeze 150 uzak git gel 300 km gidiyorum. Gecen gece 2 de girdim denize 6 da çıktım eve geldim🤭🤭🤭gerçi benim için sıfır sıkıntı Antalya ya da başka yollar. Yollar mesleğim şoförlük olunca ya da direksiyon u sağlam adam için sorun olmuyor güzel yerler için değer o yollar
Soran11 ayhee aydincik tarafi yani
Cevap sahibi11 ayAynen yeşil ovacık. . Aydıncık boğsak falan yani ilk bir tünel var Antalya ya giden. O tünele varmadan bu yerler
Soran11 ayhee tisan guzeldi oralardadir oda
Cevap sahibi11 ayEvet oda orada ama. Ben mersin sahili olan bütün sahillere gitmişimdir genelde. Ama sevdiğim yerler arasıdan Silifke öncesi sahili kalmadı. Ben artık yaş kemale eriyor motorla falan gidiyorum bu sene çamlı yayla tarafları oralara gitme planlarım vardı arkadaşla. Talihsiz sağlık sorunları yüzünden bu sene pek deniz dışında bir yerlere çıkamadım. Ama bşr motor gurubu bulup hafta sonları başka şehirlere gitme düşüncem var. Arabalarla gezmek kesmiyor
Soran11 ayya ama silifke sonrasida asiri cansiz ben canlilik ariyorum biraz
Cevap sahibi11 ayAnladım ne aradığın a bağlı ben. Sakinlik serinlik ve mümkünse tertemizlik arıyorum. İşte insanlar ve istekleri değişir benle arkadaş mesela. Hiç balıkla alakamız yokken birinde balık turlarına gitme düşüncemiz var. Diyorum beraber bir bot alalım sabah çıkacan akşama kadar açık denizde balık sohbet huzur beklentisi. Canlılık denizde balıklar olsun🤭🤭🤭🤭🙃🙃 sen ama. İncekum a ömrümde 1 kere de olsa git derim. Bari mersinde deniz görmedim deme
Soran11 ayiste ben tatil yaoacaksam canlilik isterim ama canlilik derkende mezitlideki gibi suriyelilerle falan yuzmek degil bildigin miamideki falan plaj ortami isterim yani
Cevap sahibi11 ay🤭🤭🤭 Suriyelilerin olmadığı yer mi kaldı. Kayserinin de yüzden 70 süuri ben hiç yurt dışı görmemişem zaten istemem de. orada yanlışlıkla ölür kalırız bizi yerler falan gerek yok. Yüzerek gidilebilecek yerler olsun yeter
Soran11 ayaslinda kayseride cok fazla suri yok ya sadece belirli mahallelerde kucuk mustafa eskisehir baglari sahabiye hurriyet falan buralar haric pek suriyeli yok
Cevap sahibi11 ayValla bilmiyorum ama ben çok gördüm kayseri uyanık insan derler ya beleş ucuz işci diye çogu yer de Suriyelilerin olduğunu gördüm.. sen yaşadığını sehri seviyorsan sıkıntı yok
Soran11 aycok bayilmam babamin mali degil ya savunmam yani kayseriyi ama suriyeliler diger yerlere gore az cingan fazla burada
Cevap sahibi11 ayDikkat et cinganlar seni kaçırmasın ya🙃🙃🤭🤭
Cevap sahibi11 ayAslen nerelisin peki ben aslen bursa ama bende mersin dogma büyüme
Soran11 aykaciramazlar vatansiz pislikler
Soran11 aykalabaliyim biliyormusun orayi
Cevap sahibi11 ayYok hiç duymadım . Kayseriye mi bağlı ya da şehir olarak sordum
Soran11 ayya nevsehire bagli avanosa ama kayseriye daha yakin Ankara yolunda kayseriden cikinca ilk gelen yer iste
Soran11 aynevsehir yani
Cevap sahibi11 ayAnladım bir kere Avanos a gittim. Çok bilmiyorum oraları. Ben kayseriyi soguk diye seviyordum eskiden şimdi yanıyor kışın ilk geldim -30 lar vardı. Şimdi kar yok neredeyse ya da -5 bile görmüyor. En son geçen hafta çarşamba gelmiştim 40 derece yanıyor
Soran11 aykalabada avanosa bagli zaten kayseri karisik simdi kisin erzurum sogugu yazin adana sicagi oyle dusun
Cevap sahibi11 ayNiye öyle oldu bilmiyorum. 40 derece ama mersin daha sıcakken. Daha mersinde 40 derece görmedim. Bu değişik. Adana zaten aman aman. Yarın Gaziantep de olacam aman ama. 50 derece🥴🥴
Soran11 ayiste sifaktan durulmuyor
Cevap sahibi11 ayAynen şu an adana dayım Antep e gidiyorum
Soran11 aygeceyi sefme nedenin serin olmasi ddmi
Cevap sahibi11 aySerin olması ardı trafiğin daha Sakin olması, bu yüzden gece yolculuklarını seviyorum. Uykum gelirse de rahatlıkla uyuyabiliyorum ama gündüz öyle uygun gelmiyor. bazen çok uygun geliyor uyuyorsun? sanki saatlerce uyumuşsun gibi ama bir kalkıyorsun, bir saat uyuruz
Cevap sahibi11 ayhayırlı geceler diliyorum
Soran11 ayben nedense yolculukta uyuyamiyorum
Cevap sahibi11 ayÇok yorgun san ya da tecrüben yoksa uzun yol uyunmuyor ondan normal
Soran11 aytecrube derken
Cevap sahibi11 ayuzun yol giden insanların dinlenmeye vakti olmadığı zaman mecbur koltukta uyuyakalıyor onu demek istiyorum
Soran11 ayhe var tecrubem aslinda
Cevap sahibi11 ayBazen farklı şehirlerin havası bile insana rahatsız ediyorum. onlarda belki senin öyle bir sorunun olabilir
Soran11 ayiste bende seyir zevki var belki ondandir
Cevap sahibi11 ayAnladım. O zaman sen genelde gündüzlü uzunlukları daha çok seviyorsun. En azından manzaraları yükleyin çevreleri görüyoruz al benim gece gündüzüm fark etmiyor da canım artık değişim bitti. Şu an geri dönüyorum merzime, gündüz her yeri görüyorum ama. İmkânım olsa. Gece gitmek daha güzel. En azından dediğim gibi trafik sakinliği ve uykum geldiğinde rahatça uyuyabiliyorum. En büyük etken trafiğin Sakin olması geceleri saat 3 4 arası benden insanın uykusu geliyor.
ben o saatlerde sürmüyorum
Cevap sahibi11 ayPeki senin günün nasıl geçiyor? kayseri'de herhangi bir okul iş hayatın var yoksa fırsat buldukça geziyormusun 🙃🙃
Soran11 ayya simdi degisiyor ama surekli gittigimiz yollardanda bikiyor insan
Soran11 aymesela mersine her yaz gideriz ya artik seyir zevkim. yok
Soran11 ayokul var hep kayseride degilim
Cevap sahibi11 ayAnladım ya zaten Kayseri martın arası ne var ki göreceğiz? Mideyi nereden biliyorsun? Her yerdaha alanı bozan duvar her yerde. Yani mersinin Sağ olsun incelmesi, güzel aralarında dediğin gibi 1 2 kere görüyorsan ayrı dava ama benim demek istediğim Mersin'de mesela. piknik alanları sahiller böyle yerleri gezmek. önemli araçla giderken gördüğün seyir bir süre sonra sıradan geliyor
Soran11 ayaynen oyle iste mesela uzun sure sonra Ankara kayseri yolu ve kayseri mersin yolu haric bir yol gorsem seviniyorum
Cevap sahibi11 ayAnladım 🙃inşallah yolculukların hep güzel ve sıkıcı gezmez o halde
Silivri sogukmudur bu sicakta gidilirmi
07 Yorumla
Soran11 ayamaan belediye napabilcek
Soran11 ayanladimda belediyenin gucu yetmez yani
Soran11 aybelediyede var dedigin kisilerde var
Soran11 ayilla amacmi lazim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Büyük şehirlerde belediye projelerinin tamamlanamaması bazen finansman, planlama eksikliği veya önceliklerin değişmesi gibi nedenlerden kaynaklanabiliyor. Kayseri özelinde bahsettiğin gibi tramvay ve banliyö hatları genelde büyük bütçe ve uzun vadeli planlama gerektiriyor. 🤷♀️
Seçim öncesi verilen vaatler çoğu zaman toplumun beklentisini yükseltirken, gerçekleştirilemeyen projeler de güven kaybına neden olabiliyor. Bu gibi durumlarda halkın talepte ısrarcı olması ve projelerin takibini yapması önemli. Senin bu proje hakkındaki düşüncelerin neler? 🏗️🚉