polislerin nöbetleri işlerindeki riskler falan var da ben şahsen düşündüm de polis eşi olmak zordur. sizce avantaj ve dezavantajları nelerdir?
Cevabın nedir?
çok aman aman bir avantajı yok. standartlarına göre değişir.
evet eşin polis memuruysa aç kalmazsınız bir şekilde kimseye muhtac etmeden yeterli bir standartta geçindirebilir sizi..
genellikle biraz da korumacı olular sokağı bildikleri için..
ama birçok dezavantajı da var.. stresli iş ortamı yoğun çalışma saatleri doğu hizmeti vb.
eğer stresi kaldıramayacak biriyse sıkıntılarını eve yansıtması muhtemel11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim açıklama için :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı. Gazetelerde her yıl en az 1 kez cinnet geçirip eşini vuran polis haberi çıkar..
Yani bu çok sık rastlanan bir şey.. İlk kavganızda vurulma ihtimalin büyük..06 Yorumla- +1 yıl
oha ödümü kopardın be
- +1 yıl
ben cazipliğinden sormadm ama. vurulma ihtimalim var diye sevdiğim adamdan mı vazgeçicem yok artk. ayrıca o binde birdir. fazla sorunları vardır yani her polis aynı şeyi yaşicak değl.
+1 yılSoruları çalarak kazananlardan bir b.. olmaz bırak koca olmayı.. Hakkıyla girenleri de her gün acaba bugün başına ne gelecek diye beklemek zor olur. En zoru da evde silah olması. Hele küçük çocuğun varken yüreğim ağzıma gelir her an
14 Yorumla- +1 yıl
haklısın riskli ya.
- +1 yıl
Ama seviyorsan engel değil bunlar
- +1 yıl
Tabiki de :)
- +1 yıl
Salak salak konuşma babam asker eşim polis hala yaşıyorum çok şükür.
+1 yılen yakın arkadasımın babası polıstı cok sıkıntılı yanı hep bı stresteler ayaktalar eve sag saglım gelecek mı dıye babası da sınırlı dısıplınlı :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 442 cevap paylaştı. polis eşi olmaktansa inşaatta çalışan bir adamın eşi ol daha iyi.
15 Yorumla- +1 yıl
hadi ya o kadar kötü mü :(
- +1 yıl
İkisi de gururlu meslek lakin polis eşi olmak çocuklarına yeri geldiği zaman hem anne hem baba olmak demektir. Her an telefon çalıp onunla ilgili kötü bir haber duymaktan korkarak beklemektır. Ama herseyden önce sadakat ile beklemektir. Bunları yapamam diyorsan polisin adını da ağzına alma
Gururlu olursun ama hayatın zor olur görevler falan bilmiyorum ama güzel iş polis olmak vatanı namusu onlara emanet
00 Yorumla
+1 yılBol bol küfür yersin.
02 Yorumla- +1 yıl
nedenn?
- +1 yıl
İnsanlar sevdiklerine küfreder.
+1 yılEve ne zaman geleceği belli olmaz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polis eşi olmanın avantaj ve dezavantajları nelerdir arkadaşlar? ya da polis eşi olan varsa söyleyebilir mi acaba :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat