18 yaşındayım. Hastanede işe başlayacağım ama temizlik görevlisi olarak. Devlet kadrosundayım bir de. Çevremdeki insanlar beni kutladı. İnan nasıl yapacağım bilmiyorum. Çekingenlik de var bende. Orda ki personel birimindeki kadın daha gençsin dedi. Üniversiteyi sordu. Açıkcası alındım biraz. Maddi durumlarımız da var. Bir yandan iyi olacak. Ama bu utançlığımı nasıl yeneceğim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHem maddi durumun iyi hem okumamışsın bundan utanmamışsın da işinden mi utanıcan. Git okusana adam gibi madem maddi durumun da iyi. Kadrolu temizlikçiymiş. Sanki bana 657 sayılı kanuna tabii devlet memuru. 😂
35 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum var derken yani borçlarımız var onu kastettim halbuki. İyi okusaydın da ona göre beni eleştir.
- +1 yıl
Maddi durumlarımız da var. Elini vicdanına koy sonra kendin yorumla bu cümleden sen ne çıkarırsın?
Soran+1 yılMilleti küçümser gibi konuşunca eline ne geçiyor?
- +1 yıl
Elime bişey geçmiyor. Benim yaptığım yorumları incelersen ben doğruları söylüyorum. Ya da insanların duymak istemediklerini yansıtıyorum. Herkes her konuyu cinselliğe çekiyor, alay ediyor. Öyle yapsam daha mı iyi? Evet yorumlarım acımasız ama bu insanlara duyduğum saygıdan. Bak sana saygı duyuyorum ki sana vakit ayırıp böyle ayrıntılı bir açıklamada bulunuyorum.
Soran+1 yılKimse kimsenin kalbini böyle kıramaz ama. Okumaya fırsatım olsaydı oralarda işim yoktu benim. Bilip bilmeden konuşamanıza anlam veremiyorum. Neyse iyi günler.
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇekinilecek ya da utanılacak bir durum yok ki burada. Ne güzel çalışacaksın işin iyisi kötüsü olmaz alın terin ile yaptığın iş helalindir. Sen insanları şöyle düşünürler böyle düşünürler diye kendine bunu takıntı yapmadığın sürece tabi ki, sen sadece işine adapte ol ve disiplinli çalış gerisi bak nasıl gelecek sende kendine inanamayacaksın. :)
22 Yorumla
Soran+1 yılBu güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Rahatlama geldi açıkcası. İşimi de sevmem gerekiyor bunun yanında da. Yoksa hiç bir şey olmaz.
- +1 yıl
Zaten en önemlisi işini sevmen gerisini hiç düşünme içinde kendine güvenin olsun hepsi geçer bir şekilde :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Yani ayıp bir şey değil. Çalmıyorsun sonuçta hakkınla para kazanıcaksın
22 Yorumla
Soran+1 yılAlın teri sonuçta evet de nasıl yapacağım
+1 yılOrada seni yönlendirirler zaten utanacak sıkılacak bişey yok azmin sonu zaferdir
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. alışırsın zamanla merak etme ama ordaki kart zampara erkek temizlikçilere dikkat et temizlik odasında sıkıştırmasınlar seni :D
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten gittiğimde gerildim bir
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla sen bu utangaçlıkla temizlik yapamazsın. o görüntülere nasıl dayanacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi görüntüler?
Cevap sahibi+1 yılYa mesela biri sana temizlikci diye seslendi ya da bir olay oldu. Isini sevebilmeli kendine yakistirabilmeli. Ben temizlikçiyim diyebilmeli utanmamalisin. Aksi halde ustunde yuk olur bu iş.
Hic bisi olmaz sessiz bir sekilde oraya git ve isini yap zamnla herkes sana alisacak
20 Yorumla
+1 yılBanada çıktı halbuki bu sene kpss den atanırım inşallah diyordum müzik öğretmeniyim ama mecburum ailem evde durmama tahammül etmiyor sığıntı gibiyim resmen huzurum hiç yok hiç
01 Yorumla
+1 yılMillet ne yaparsa sende onu yap diğer arkadaşlar ile beraber bir hafta çalış zaten onlar sana tarif eder
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yardımcı olurlar bana diye düşünüyorum bir şey bildiğim yok
- +1 yıl
Rahat ol bence
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılUtanmana hiç gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKardeşim nasıl gidiyor bide erkek tuvaletini temizliyor musun bende girdim
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl beğendin mi
Merhaba bende hastenede işe başlayacagim temizlik için sen basladin mi ne iş yapıyorsun
07 Yorumla- +1 yıl
Sude nasıl gidiyor bende girdim de erkek tuvaletini temizliyorum
- +1 yıl
@Ferihahalil nasıl gidiyor erkek tuvaletleri de temizleniyor mu ne yapıyorsunuz bana dam
- +1 yıl
@Ferihahalil bana da çıktı maaşları ne kadar tam ne işler yapıyorsunuz alisabildiniz mi
- +1 yıl
@Ferihahalil ben girdim bir hafta sonra çıktım dayanamadım
- +1 yıl
@Sude01018 çokmu zor ben de başvurdum ama
BENDE seçildim 20 yasındayım yapabılıyormusunuz görevınız nedir
00 YorumlaBen de senin gibiyim hem okuyup hem calisicam utanılacak bir şey yok ki
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 18 yaşındayım eczanede baslicam , bence girebiliosan eczaneneye falan gir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem eczanede cok acik vardir şimdi
Soran+1 yılTorpil olması lazım ona eczaneye seni öyle hemen alamazlar
Cevap sahibi+1 yılEvet lazımmış ama yanindaki eleman çikmiş adamin acil mis anlican , bence temizlikci olcana bir bak eczaneye filan , ora daha iydir enazindan hangi şehirdesin
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alisirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur
1 yılNasıl gidiyo şu anlık neler yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılGuzell
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktor olarak şunu söyleyeyim zor iş sizinkisi de
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı