Merhaba arkadaşlar. Ben felsefe bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Fakat ikinci üniversitemde Çocuk Gelişimi Bölümü olduğunu duydum. Ancak açıköğretim ve önlisans. Bu bölüm maaşları ne kadardır. Bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
sorun okuman, aöf o bölümü meslek liselerine geçiş hakkı var kontejanı dolduruyorlar anlatabildim umarım? :) felsefe gibi bölümlerden iş istiyorsan yabancı dilin olacak öğretmenlik içinde kpss biliyorsun geçen bir hocam ile karşılaştım coğrafya öğrt atanmak 11.kpss sınavında olmuş :)
00 Yorumla
+1 yılen baştan şunu diyim o bölümlere kontejanlı olarak ilk meslek liseliler giriryor ve full yani artmaz çocuk gelişimi bölümü aöf de olsa felsefeyi 2 ye katlar maaş konusunda
01 Yorumla
4 yıllık olandan mezun olmazsan adam akıllı para kazanamıyorsun o kadar emek de cabası
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Çocuk gelişimi bölümü uzaktan eğitimle bilgisayar başından alabiliyorsunuz işte okul öncesi eğitim anaokulu kreş vb işler ama maaşını bilmiyorum devlet okulunda kadro veriyorlar mı bilmiyorum kardeşim gidecek sorayım ben ona bir ara maaş filan.
00 Yorumla
+1 yılMaaşlarını bilmem ama ailenin maddi durumu iyi ise güzel bir kreş açarak parayı goturursun devlet dairesinden iyi birde artık kreş okul öncesi eğitimler zorunlu bunları gözönüne al ülkede 0-6 yaş arası çocuk sayısını arastir derim
10 Yorumla
+1 yılATT OKUMANI ÖNERRİRİM maaşı 2000-3000 arası değişir
1350-2000 tl arası en fazla cocuk gelişimi öğretmenliği00 Yorumla
+1 yıl2 yıl okursan özel kreşlerde öğretmenlik yapabilirsin veya kpss ye girip yardımcı öğretmenlik yapabilirsin ama bu düşük bir ihtimal çünkü atama fazla yok diye biliyorum 2yilliklarda. ozel sektörde iş kolay bulunur
00 Yorumla
+1 yılmaaşını bilmiyorum ama güzel bir meslek yakışır ;)
00 Yorumlaen güzelini yaparsın tanıdıgım butun kızlara akrabalarıma çocuk geliişimi ana sınıfı öğretmenlğini tavsiye ediyorum
çoluk çocukla ugraşıyorsun öğretmen oluyorsun kppsde 40-50 puanla atanıyorsun dah ne olsun kardeşim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç deneme bile açık öğretim ve ön lisans boş artık
01 Yorumla- +1 yıl
lan kodumun salağı asosyal olarak ömrünü bilgisayarda çürütüp boş işlerle uğraşıp klişe laflarla xper kasmaya çalışma bir halt bildiğin yok
ben okuyorum :) çocuk gelişimi 290
02 Yorumla- +1 yıl
Bölüm nasol tavsiye edermisin
300-500
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl