Üniversite okuduk bir işe yaramadı. Bu sene tekrar üniversite sınavına hazırlanıp yaşım kurtarırken hemen pmyo'na geçmek istiyorum. Aklımda tek bir sorun var orada yatılı kalmak zorunlu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılPmyo yatılı bir okul evden git-gel yapma yok sadece evci iznin var okulun belirlemiş olduğu illerde ikametin var ise cuma günü tören bitimi çıkarsın pazar akşamı yine okulun belirlemiş olduğun saatte okula girersin.
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca pmyo okuyup 2 yıl boşa kürek çekeceğine pomem oku 6-8 aylık eğitimle mesleğe başlarsın hem pomem'de erkek alımları daha yüksek kazanma şansın pmyo'ya göre avantajlı
Soran+1 yılOnuda deniyeceğim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaftasonları evci izni ve mazeret izni olmadan çıkamazsın, yatılı zorunlu.
16 Yorumla
Soran+1 yılHer hafta sonu veriyorlar mı bu izni
Cevap sahibi+1 yılOkulun bulunduğu ilde 1. derece aile yakının varsa cuma akşamı evci olarak çıkıp pazar akşamı geri dönmek suretiyle eve gidebiliyorsun. Haftasonu cezası almazsan her haftasonu çıkabiliyorsun.
Soran+1 yılPmyo mezunu komiser olması için bir lisans programı okuması ve en az meslekte 2 yıl geçirmesi gerek dimi
Cevap sahibi+1 yılAynen mezun olunca Anadolu Üniversitelerinin Pmyo mezunlarına lisansa tamamlama konusunda yardımcı oluyorlar. Kamu yönetimi ya da işletme gibi belli başlı bölümler var. Terfi sınavlarına girip kazanırsan Kom. Yrd. olarak devam edersin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim reis çok sagol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılEvet zorunlu
110 Yorumla
Soran+1 yılDostum, evim Pmyo na çok yakın. Evime git gel yapsam olmuyor mu?
- +1 yıl
Olmaz kardesim anca hafta sonu evci izni alırsın.
- +1 yıl
Kpss dende olabilirsin polis jandarma
Soran+1 yılJandarma değil ama polisliğe yöneleceğim. Kpss'yede hazırlanıyorum ilk oradan deniyeceğim zaten
- +1 yıl
Başarılar dilerim
Soran+1 yılDostum, peki diyelim Kpss olmadı beceremedim. Yks den pmyo kazanıp oradan 2 yıl okuyup polis olduk diyelim. Daha sonra komiserliğe geçiş nasıl oluyor
Soran+1 yılPomem okunması zorunlu diye biliyorum
- +1 yıl
Kurum içi sınavlar olur başvurur olursun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dostum gerçekten senide yordum baya yardımcı oldun.😅
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu yapacağına kpss ye gir ondan polis ol knk niye iki seneni harcıyon
21 Yorumla
Soran+1 yılKnk oda aklımda onuda değerlendireceğim ama artık işimi riske atmak istemiyorum. Her ihtimale karşı hem kpss hemde yks ye hazırlanıyorum. Eğer kpss başarısız geçerse pmyo ya yöneleceğim.
Bu nasil soru. Askeri sartlar azarlar, sürünmeler cezalar seni bekliyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilgim yok dostum bu yüzden sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yatılı ya biliyorum. Bu arada hangi bölümü okudunuz?
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılZorunlu değğl
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani benim okuyacağım yere yakın bir evim varsa evimde kalabilir miyim?
evet
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem