arkadaşlar ben şu an 12. sınıfım sporu çok seviyorum ve sporcuyum (profesyonel değil) İleride işim aktif bir iş olsun sevdiğim mesleği yapayım istiyorum ama atanma sorunu var mı yok mu beden eğitimi öğretmeni olursam işsiz kalır mıyım? kadrolu atanır mıyım? ( 4sene üni yani 2024 yılında) bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. onun harici Almanca öğretmeni ing dili ve edb de kazanabilirim ama sevdiğim meslek olmaz
Cevabın nedir?
Bence mantıklı, kpssden 80 puan alırsan her türlü atanıyorsun. Bunun yanında okurken ve öğretmenken ek iş olarak antrenörlük, hakemlik gibi şeyler yapıp oradan da gelir elde edebilirsin. Sevdiğin mesleği yapmanı öneririm o yüzden.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız ama herkes gözümü çok korkutuyor KPSS zor mu oluyor peki nasıl sorular soruluyor
- +1 yıl
Şu an bizim bölümde kpssde 3 sınava giriyorsun. Bir tanesi genel kültür-genel yetenek (az çok bilgin vardır kolay geleceğini düşünüyorum) bir tanesi spor alan sınavı diğeri de eğitim alan sınavı. Bu 2 alanı da okulda göreceğin için sınava girerken bilgiler taze olacak. Yani 4 sene boyunca dersleri güzel geçersen son sene de biraz kpss ağırlıklı çalışırsan kolaylıkla yapabilirsin. Ben geçen sene 3. sınıfta çalışmadan 75 puan aldım
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bir de şey YouTube ta besyo hakkında video izliyordum sizi benzettim gibi video çektiz mi karıştırıyor muyum
Soran+1 yılEvet aslında bir sürü sorum var ama sizi bunaltmak istemiyorum şeyi merak ediyordum besyo okurken çift anadal yapılabiliyor mu başka bir bölüm ile
Soran+1 yılVe ınstagramınız varsa takip edebilir miyim?
Soran+1 yılTüm yazdıklarınız için yeniden teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılAyrıcaklı bölümler düşun tamam her bolum guzel ama herkesim rahatlikla tercih edebildigi bolumleri okuma
13 Yorumla
Soran+1 yılAma çok istiyorum besyo okumak tyt puanıda çok yüksek yapıyorum ona rağmen istiyorum
- +1 yıl
Mezun olduktan sonra kpss ile ugrascaksin. Mezun oldugun veya daha sonraki yillar atama olacakmi yeterli? Iyi dusun
Soran+1 yılTamam teşekkürler 🙏🏻
+1 yıl@AREYOUQK bebeğim soru sana
21 Yorumla
+1 yılKim öyle kim kala
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an için var mı peki Bilgin varsa
- +1 yıl
Atamada şu an için çok sıkıntı yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Beden eğitimi öğretmenliği besyo okumak mantıklı mı atanma var mı (2024)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat