+1 yılNe üzerine araştırma yapmayı seviyorsun? Yazmayı da seviyorsan akademisyenlik düşünebilirsin. Yazar olabilirsin. Sosyoloji, psikoloji düşünebilirsin. Sosyal bilimlere ait bütün bölümler araştırma ister. Sen araştırma konusunu biraz özelleştirmelisin bence ;) neyi, neleri araştırmayı seviyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmayi seviyorum aslinda daha cok sanatsal sevler arastirmayi seviyorum
+1 yılDoktor, doktorasistanligi, cerrah, labaratuvar, bilim adımı veya kriminolojide mesela olay yeri inceleme
00 Yorumla
buna millet değil sen karar verecksin.neyi araştırmayı seviyorsun? uzayımı genlerimi tarihimi belgelerimi? hangi bölümde mutlu olacağına inanıyorsan o bölümü seç.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben secicem simdi de arastirmami yapiyorum fikirleri
Merek ettim burada yazani tercih etmeyecegim koru korune secenekleri ogrenmek istedim
+1 yılsosyoloji, ben sosyoloji okuyorum. ileride sürekli araştırma yapacam.
02 Yorumla
Soran+1 yılSosyoloji cok guzel bolum
- +1 yıl
o zaman özele geeeel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Tarih veya Arkeoloji. Şemalarımın etkisin de kalıp tavsiye ettiğimin farkındayım fakat eğer sosyal bilimlere ilgiliysen ve araştırmayı da seviyorsan ileride akademisyenlik falan da düşünüyorsan harika bölümler. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılakademisyenlik düşünmem :)
Daha çok neleri araştırdığına bağlı.uluslararası ilişkiler olabilir.
10 YorumlaBende çok seviyorum ama maaşı dolgun olmaz o tarz dandik dundik işlerin radyo tv sosyoloji falan
09 Yorumla
Soran+1 yılSevdigin bir is ise maasa bakmazsin keza o iste iyi oldugun icin maasida iyi olur istemeyerek tip okuyan birinden cok daha fazla kazanabilirsin
Soran+1 yılCevremde boyle cok insan var babam heykeltras ve gayet iyi kazaniyor mesela istedigin seyde zaten basarili olursun bunu sakin unutma bu iste para var yapiyim diyen bir zihniyetin olursa yaptigin isten hayatttan zvk alamazsin neyi tutkulu yaparsan onda basarili olursun baskalarinin kafasina gore davranan bagnaz zihniyetlerden olmayin lutfen
Soran+1 yıldüzenli olarak 40 bin fakat eserlerini satıyor ders ceriyor bunları ayrı tutuyorum
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılcidden öyle :/
+1 yılMetafizik ilgilen geleceğin vaat verecek bir dalı türkiyede eğitimi yok ama olsun
00 Yorumla
+1 yılAraştırmayı meslek olarak yaparsan bir zaman sonra soğuyabilirsin, benden söylemesi :)
00 Yorumla
+1 yılİstatistik, radyo televizyon, gazate, ceo daha birçok meslek var.Seç, beğen al :D
06 Yorumla
Soran+1 yılTm yim ama
- +1 yıl
Tmden girebilirsin bu mesleklere.Ceo'luk biraz zorlar ama.
Soran+1 yılYok tm degil sozel bunlar aksine ceo olmak istiyorsan tm bu bolum okumak daha mantikli isletme ekonomi gibi mesela hemen ceo olunmuyor zaten en alt basamaktan en uste gibi
- +1 yıl
Orası öyle tabikide.Onlar zaten işlerini hat safada en iyi şekilde yapabilmek için çok yoğun çalışıp en iyisini bulmak için çok araştırıyolar.Araştırmadan bahsetmişken arkelogda olabilirsin.
- +1 yıl
Şu anki sistede tm, sözel olayı kalmadı pek.Tmdeki bir kişi sözel bölüme girebilir.Sayısaldan kaç tane arakadaşım hukuğa girdi, şu an hukuk okuyolar üniversitede.
Soran+1 yılTabii ki girevilir ben sozel sinavina hazirlanmiyorum ama arkadaslarin edebiyat sinavina da girmislerdir. Ben bir alanda en iyi olmaya calisiyorum su an :)
üniversite bittikten 2-3 yıl sonra keşke kpss ile atanabileceğim bir bölüm seçseydim diyeceksin bence ona göre bir bölüm seç
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yok kpss ye asla bulaşmam
Soran+1 yılsağol canım ama devlety düşünmüyorum ben :)
+1 yılBence araştırmayı seviyorsun diye gideceğin bölümü şekillendirme.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi sevdigime gore sekillediricem baska neye gore secicem Allah askina
jinekoloji. sabah akşam araştırırsın ne var ne yok içerde. çok iğrencim lan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tür bir araştırmayi seviyorsun?
Sahada insanlarla yüzyüze olani?
Kutuphanede kitaplarla başbaşa olani?
Laboratuvarda?
...
Hangisi?03 Yorumla
Soran+1 yılInternetten
Cevap sahibi+1 yılEn kolayıni yani. ..
3.5 site okumakla araştırmacı olunmuyor cici kız
Soran+1 yılYoo yanlis anlamissin ineternetten ansiklopedi gazete gibi kaynaklar arastiriyorum
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBende arastirma yapmayi cok severim şu an otelin birinde 1000 tlye calisiyorum cok iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz buçuk bunu da bir araştırsan? insan seçeceği bölüme kendi karar verir diye biliyorum ben :/
01 Yorumla
Soran+1 yılArastirmami burada insanlar uzerinde yapiyorum... Siz karar verin demedim di seceneklerim neler diye sordum belki ugli genisleticek bir kac cevap gelir diye
halkla ilişkiler ve pazarlama
00 YorumlaGazeteci filan olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTm yim ama
gazetecilik olabilir mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılTm yim ama
Tarih, sanat tarihi, sosyoloji, psikoloji.
00 Yorumlabilim adamı olabilirsin...
biyolog...03 Yorumla- +1 yıl
Biyolog bilim adami mi arttik o işi herkes yapiyor
Soran+1 yılTm yim ama
Radyo televizyon oku siyaset bilimide olabilir
00 Yorumla
+1 yılAkademik Kariyer düşünebilirsiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılOkulda kalmak istemiyorum ☺️
Olay yeri inceleme.
00 YorumlaArkeoloji
01 Yorumla
Soran+1 yılSozel ama ben tm yim :(
Pdr tabi ki
00 Yorumlaarge bölümünü seç
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği