Hukuk sectigim icin pişmanım yapamıyorum calışamıyorum cook zorlanıyorum hayatım kaydı resmen ne yapmalıyım hiç mutlu degilim nasıl bolumden keyif alabilirim yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerslere devam zorunluluğun var mı bilmiyorum ama dersleri takip etmek gerçekten senin için oldukça faydalı olacaktır.
Girmiş olduğun derslerde mümkün olduğunca not almaya çalış ve her dersin pratik çalışmaları kitabını al. Özellikle pratik çalışmalar kitapları oldukça faydalı olacaktır.
Onun dışında bir de Hukuk Fakültesi'nde okumanın tadını çıkar. Belki seni zaman zaman zorlayacaktır ama sonu gerçekten çok güzel
kamu, Ekonomi, Devlet Teorileri, Medeni Hukuk, Anayasa Hukuku Roma Hukuku neyde zorlanıyorsun00 Yorumla
sonradan meyvesini alacaksın ama bu skınıtıların sabret
00 Yorumla
1. Sınıf olup da bu kadar zorlanıyorsan sıkıntı var baya.. Birinci sınıf en kolay derslerimizin olduğu sınıf ben 2 deyim yavaş yavaş zorlanmaya başlıyorum ama 3 un yanında hiçbir şey diyorlar, bu kadar şikayetçiysen fırsatın varken değiştir, daha hafif bir bölüme geç
10 Yorumla
Benle aynı durumdasın canım. Hem bölümü hem de fakültenin bulunduğu o minik köyü sevemedim. İş bulma açısından düşünmüştüm zamanında. Evet mantıklıymış ama şu an farklı düşünüyorum. 2. Sınıfım ve pişmanım yani kısacası. İlk dönem notlar berbat geldi zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
bence henüz bitirmemişsen hemen git başka bölüm oku. hukukçu her işi yapar gibi şehir efsanelerine inanma. işletme okumadım diye insan kaynakları görevlisi pozisyonuna bile almadılar anadile yakın Ingilizce bildiğim halde. ben 2013 yılında mezun oldum. hukuk bürosunda çalışmak için gittiğim mülakatlarda görmediğim hakaretvari tavır kalmadı. Şu an ailemin işyerinde çalışıyorum.30 yaşına gelmek üzereyim ve başka bölüm okumayı düşünüyorum. avrupa veya anglo Sakson ülkelerinde olsan iyi ama Türkiye'de hukuk fakültesi okuyarak iyi bir yere gelmek zor. ayrıca yarın öbür gün başka bir ülkeye taşınmak isterseniz diplomanızın o ülkede herhangi bir geçerliliği olmuyor unutmayın. hukuk 100% yerel bir şey çünkü
10 Yorumla
+1 yılOncelikle dil sorununu Çözmelisin
Hukuktaki ifadeler arapça agirlikli
Ve Batı hukuku da Latince agirlikli
En azından Osmanlıca kursuna gidersen dil sorununu bir nebze de olsa halletmis Olursun bence. .
Ama hitabet yeteneğim yok
Konuşmayi sevmiyorum
Sadece ailem istedigi için okuyorum diyorsan da Kendine işkence etme bırak Bölümü00 Yorumla
+1 yılSeverek gittiysen o bolume zaten boyle bir soru sormazdin. Asil soru su gercekten avukat hakim vs. Olmak istiyor musun? Eger idealin bu degilse baska bolume gec hemen
01 Yorumla
+1 yılbence sabret ilerde rahat etcen ezber yapma öğrenmeye bak ilerde sana özel hukuk kamu hukuku farkı derler apısıp kalırsın o zaman sorarlar adama sen ne okudun
00 Yorumla
+1 yılBiraz sabret hukuk seçmedim şimdi nefret ede ede okula gidiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben psikoloji istiyorum ama okadr puan alınca psikoloji mi okusam diyorum.. sonra vaz geçiyorum.kaçıncı sınıfsın?
00 YorumlaBen inşaat mühendisliğini bırakmak istiyorum.
00 Yorumlahangi konularda zorlanıyorsun?
04 Yorumla- +1 yıl
Illa onlari olcak demedim vs. nin anlamini ben mi anlatayim sana? Ne olmak istiyorsa iste. Illa sinir ediceksiniz birini.
Soran+1 yılÇalışmakta ve anayasa hukukunda
hukuk mu? dersler ne?
00 Yorumlakacinci sinifsin?
02 Yorumla
Soran+1 yıl1. Sınıf
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hukuk bolumunu secip pişman olup bırakmayı duşunenler var mı dayanamıyorum artık bu zor derslere yardım edin napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat