Meraktan bir medyuma yazalım acaba gerçek mi dedik istediklerine bak 😂o kadar şeyi bana katsan bende büyü olurum @sarıbezzz knk gir hesaba bak yarıldım gülmekten. Sizce ne yapacak bunları
Medyumluk sizce bir meslek mi? Siz inanıyor musunuz bu tarz şeylere?
Medyumlar varlıklarla çalıştıkları için, varlıkların onlara söylemleri ile çalışırlar, kendi beyinlerini kullanamazlar, basiretleri kapalı oldukları için olayların gerçek yüzünü algılayamazlar, varlıklar tarafından kullanıldıklarının farkında değiller, Varlıkların insanlara hiç bir faydası dokunmaz, aksine fazlasıyla zararı dokunur, maddi ve manevi her konuda.
Para istemedi diyorsun, yukarıda saydığın malzemeleri sana aldıracak, sen o malzemeleri bulamayacaksın, bulamayıncada, parasını medyuma göndereceksin, o malzemelerin parası üzerinden senden yine fazlasıyla para alacak, para almasıda sorun değil, senin hiç bir derdine derman olamadığı gibi, yaptıracağın her işlem senin hayatını tamamen karartacak.
duru görü yeteneği var ancak bunu ticarete dökersen hem yetenekten hem imandan olursun mesela bendede var ama kimseye bakmıyorum para teklif edenlere asla