Kızlar ben 4 yıllık mezunum ve bir hastaneye farklı pozisyona başvuru yaptım beni çağırdılar görüşmede bana TEMİZLİK HİZMETLERİ ŞEFİ için uygun gördüklerini söylediler vardiyalı sistem ve maaş 2500 üzeri dediler. Temizlik yapacaksınız felan demediler sadece temizlik işi yapan kişilerin vardiyalarını ayarlayacağımı, verilen eğitimleri onlara aktaracağımı vs söylediler. Temizlik Hizmetleri şefi ne iş yapar iş yükü ağır mıdır temizlik yapar mı maaşı ne kadardır bilgisi olan var mıdır
Cevabın nedir?
+1 yılKızlara sordun erkekler cevap veriyor neyse soruya cevap verelim 4 yıllık mezunsun bu maaşa bu iş yapılmaz ilk okul mezunu adam özelde vardiya amirliği yapıyo pek bir farkın olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Sayfaya yeni katıldım KizlarSoruyor olunca hep bayan sandım o sebepten. Neyse çok haklısınız ancak insanlar mesleğini yapacak fırsat sunmuyorlar aklı başında çalışan personel aramıyor ki. Doldurmuşlar tüm torpillileri üni mezunu alakasız bölüm olan birini temizlik şefi olarak arıyorlar. Ve diyorlar ki 6 ay calış bu bölümde başka bir bölüme geçme şansın olur. Bende diyorum dişimi sıkayım kendimi zaten gösteririm kendime güveniyorum kendi mesleğimin başıma geçeyim diyorum. Hastanede inanın hep torpil geçiyor
- +1 yıl
Seni gayet iyi anlıyorum yakınen çevremde de böyle tamda anlattığınız gibi 6 ay sonunda daha iyi bir yere gelme şansınız varsa kabul edin yoksa hiç girmeyin daha iyi olucaktır ve hastanelerde de taşören firmalar oluyor onada dikkat etmenizi öneririm
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
stresli bir iş olur elemanlar ğzerinde iyi baskı kur yoksa pis yerrden sık sık seni fırca yersin
014 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız çok doğru
- +1 yıl
İnsanlığını kapının dışında bırakman gerekiyor demekki
- +1 yıl
Peki bu kişilerin maaşı nedir bilginiz var mı
- +1 yıl
Hayır ben lisans mezunuyum bu konuda deneyim yok bunu onlarda biliyor ama benim bölüm şartım uyuyor benim bölüm mezunlarının bu işe uygun oldugunu söylediler bir kamu hastanesi
- +1 yıl
Direkt devlet kadrosu
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
Asgari ücretten 200 lira fazla olur buyuk beklentilerin olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
Peki nerden öğrendiniz bu bilgiyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bilgim yok sef temizlik yapmaz
10 Yorumla
+1 yılİşe başladınız mı acaba?
00 Yorumla4-5 bin lira alir
06 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
- +1 yıl
bir kaç farklı kişiye sormuştum bana normal temizlik yapan kişiden 100 felan fazla alır sadece demişti
- +1 yıl
Peki bu kişilerde temizlik yapıyor mu bilginiz var mı
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yıl3000
00 YorumlaYooo çok iyi
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar mesela
- +1 yıl
Sağlık kurumlar işletmeciliği mezunuyum. Teşekkürler bu arada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kamu hastanesinde temizlik hizmetleri Şefi ne kadar maaş alır ve temizlik yapar mı bilenleriniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat