AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
333Cevap
Yeni başlaya mühendisler bile bu kadar para alamıyor yazık..
Seni gece rahat uyutan polis jandarma ve bekçi mühendis değil
Kusura bakmayin ama bekcinin hic tatil hakki yok ve bu maasi almasi normal ama oretmen ole degil
Yeni bir yönetim adeti bu götümüzle gülmemiz için yapılan bir hizmettir arkadaşlar bu gülün
Öğretmen in tehlikesi varmiş siz rahat uyuyun dıye itle çakalla uğraşıyorlar
hak ettiklerini düşünüyorum. hiç kolay değil siz sıcacık yatakta yatarken sizi korumaya çalışıyolar üstelik ne yaparlarsa yapsınlar size yaranamıyorlar kıskanan varsa gitsin bakalım o mülakattan geçmek her baba yiğidin hakkı değil :)
Ölüm riski öğretmenlere göre daha fazla olduğu için böyle
Ögretmenlerin maaşı az olabilir ama diğer mesleklerle karşılaştırılması saçma.
Bekçilerin suratina bakmayan kizlar şimdi düşünsün 😂
Kim dislke atti ciksin ortaya 😂
😄😄
😂😂
Sabaha kadar ayaktalar it kopuk peşindeler. Hak ediyorlar tabi.
Bekçileri hiç görmüyorum ben ne ara dolaşıyorlar ediyorlar
Reisten Allah razı olsun ekmek kapısı açtı üst arama pardon SIVAZLAMA yetkisi de verdi. Artık sıvazlaya sıvazlaya takılırlar
Ver mehteri hüloooğğğ
Çokomelli çokomelli
Adalet yine tıkırında. Ne söyleyeyim ki okumayın bekçi olun öğretmen adayları.
Bizim ülkenin eğitim seviyesi buradan belli oluyor işte 😊
Erdoğana sor bunları sistemi onlar yönetiyo halk ne yapsın
Her mesleğin risk ve zorlukları farklı karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
çok kısa soylemek istiyorum,ÜLKENİNDE ADALETİNDE BU DURUMA GELMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ALLAH BELASINI VERSİN buna oy verenlerde dahil
Seninle aynı havayı solumaktan utanıyorum şu zihniyete bakarmısın ya embesil olmalısın
@sis34 gerçekten utanma duygun varsa utancından ölsen de kurtulsan bence daha doğrusu biz kurtulsak sen ve senin gibilerden
Ogretmenle bekçi nin kiyaslandigi bir ülkede ogrencilerden ne bekleenir ki. ha bu arada bekçi kardeşlere saygim sonsuz ama o başka bir sey
Rıza baba ve ekibi varken ülkemizde bekçiye gerek yok. Bayburt'ta olsak olay yerine yakın olup gelirler.
Bir öğretmen olarak hiçbirşey diyemiyorum sözün bittiği yer... Atansak 4000 e de razıyız
Bizi de bu sistemde üniversite okumaya zorlayan toplum baskisida kenar da bir yerde utanabilir mi?
Ben daha da birşey söylemek istemiyorum görüyorsunuz durum ortada
4100 alıyorlar sallamayın adamlar sabahın körüne kadar dışarda soğukta geziyorlar öğretmenler gibi günde 4 5 saat sıcakta ders vermiyorlar
Beyin hücreleri ölmüş birilerine ne denebilir ki 😂😂
Öğretmen, bekcinin yanimda ne ki yakinda ogretmen maasi asgari ucret olmazsa ona dua etsinler. Liseden mezun olan ogretmen oluyor
onlari. isi zor almalilar tabikide ogretmenlerdeki luks hayat yok sogukta karda kisda coldeler
Biri gece çalışıyor diğeri yarım gün. Herkes eğitim durumuna göre maaş alacak olsaydı...
valla ne diyeyim ki? tabii ki hos degil ama hiç bir ogretmen kalkıp isyan edemez bu duruma cunku her ogretmen adayı ogretmen maasini bile bile öğretmenlik okumaya devam ettiler
Sende bekci olsaydin o zaman her meslegin zor yani var bu mantikla bakarsak dogudaki uzman 7 bin 8 bin tl aliyor ilkokul mezunu
Öğretmen silah taşımıyor ama , hırsız arsız peşinde değil. Canını tehlikeye atmıyor.
Arkadaş öğretmen dediğin günlük 6 7 saat çalışıyo bir polis gün de 12 saat calisiyo ayrıca öğretmenler 4000 almiyo ek ders ile 6 bini buluyo yazin tatil kar yağdı tatil haftasonu tatil yağmur yağdı tatil kebab meslek
bekçilerin çoğuda mülteciyken hemde. yani amaç belli başka söze gerek yok. baştaki bizi değil mültecileri düşünüyor.
Öğretmenler bekçi bekçiler öğretmen olsun anlarlar ozaman
+ oğlumuz ne iş yapıyor
- bekçi
+ verdik gitti 😀
Atatürk'ün Cumhurbaşkanı bile kendisinden sonra gelir dediği milletvekili maaşlarından eksik olmasın dediği öğretmenliğin gururunu ayaklar altına aldı bu hükümet
Yazıklar olsun oy verenlere
Soruda kucumseme asagilama var. Egitim duruma bakarak maas dusuncesi tutarsiz. Ogretmen kapali alanda yillik izni cokk sosyal hayati var. Bekciler yaz kis kar yagmur disarda sosyal hayat sifir itle kopekle ugrasiyor.
Bugün açıklandı vergiler düşünce 4 bin küsür falan aldıkları para
Ve bekçiler ülkeye hix bir şey katmıyor. Sirf oy icin alindilar
Peki geceleri suç oranının düşmesine ne diyeceksin
@The_İmAmm yok öyle bir dünya ve istatistik
İstatistikler boş yatan milletvekillerinin çok daha fazlasını gösteriyor ama sizin onlar için edecek 3 kelimeniz bile yok uğraşmayın bu vatanın güvenlik güçleriyle senin gibiler rahat uyusun diye birileri uykularını feda ediyor
@The_İmAmm kesinlikle bekçiler danışmanlar hepsi nos. Yakinda üretim olmadığı icin ulke batacak. Milletvekilleri meclis te kanun ve madde ciksrirlse. Ama asıl saray da toplamda hepimizden daha cok para harcayan bir grup var. Kardes bekçi hakkı maaşı heekes ister. Isisz ister. benim sozum sana degil. Ulke parası yatırım a ddgil. Üretime gitmiuor. Israf ve gereksiz oy icin yatirima gidiyor. Gelecek xocuklsr ne yiyecek? Çocukların ne yapacak? Herşey israf ve gösteriş.
öğretmenler çok sağlam bekçi yetiştirmiş demek isterim
Burada yanlis seyi baz almışsınız, mesele maaş olmamali.
Ek dersleri ekleyince hafta sonu derslerini de ekleyince merak etme beköşden çok yapıyor maaş
İkisi de devlet memuru demek isterim, ne demeliyiz ki
Ulkeyi yoneten 86.500 Tl alirken sen bunu mu sorguluyorsun?
Tebrik ederim 😂
Tesekkur ederim 😂
biri kelle koltukta görev yapıyor diğeri bol bol ödev veiyor sonrada tahtaya kaldırıp anlattırıyor öğretmenlerin canı cehenneme istisnalar hariç
Aaa... Öğretmen faşist yetiştiriyor bekçi ise hükümet adamı lütfen kızdırmayın yoksa atarım içeri haa 😡😡😡
Bkçilik polislik jandarma vs hayati tehlikesi olan işler. O yuzden tabii yuksek maaş alacaklar. Kolay değil. Maaş az olsa millet ne diye yapsın.
Şartlarını kıyaslamak lazım, imkanlarını bekçileri 2 3 ay izini yok bunda eklemeye gerek duydum. Ama öğretmenler nesillere yön verenlerdir.
Hangi öğretmen nesile yön veriyor anlamadım? Ha şu sınıftaki çocuklarla egosunu tatmin eden her fırsatta arkadaşlarına rezil etmeye çalışan okul dışında varlığı olmayanlar evet.
@Zaqwe277 canım yaşın 19 askerlik yap gel sonra anlatırım.
Askerlikle ne alaka canım
@Zaqwe277 askerlik yapsan belki anlarsın.
aza kanaat edemeyen çoğu bulamaz... şaka şaka tam bir rezillik işte yanlış kişileri başa getirdigimiz için hep bunlar
Çünkü bekçiler akp alt yapısı eee adamlar kendinden olanlara yediriyor birde rüşvet aldıklarına veriyor paraları mekanları
Bir arkadaşımın abisi sonuna kadar muhalefet ama bekçi buna nedemeli? (Siyasetele aram yok iki tarafıda savunmuyorum)
@O2B3K bizim burda da AKP'li hepsi
Öğretmen 3 ay tatil yapıyor ki en düz öğretmen o kadar alıyor özel ders etütlerden 7 bine çıkıypr maaşları
Aynı kefeye koyulacak iş sektörü değil. Bekçinin aldığı riski öğretmen mi alıyor? Yazın 3-4 ay tatil yaparak maaş alıyor ona ne demeli?
Canını ortaya koyuyor ve sürekli gece çalışıyor
Öğretmen yazın 2 ay tatil yapıyor ne demek istersin?
Öğretmenler ülkenin geleceğine şekil veren insanlardır. Kutsal meslek
Ulan asker polis olmasa ülken mı kalır bekçi olmasa mahalle mı kalır. Gidin bekçi olun çok cezbedici ise
Hangi mahallede bekçi var
Bana sorarsaniz bizim ülkedeki ögretmenlerin %95 i cahil mesleğini yapamiyor, işini iyi yapsalardi eğitim seviyesi rezil durumda olmazdi
Evet kardeşim ülkenin geleceğinin b*ka doğru sürüklendiğini düşünürsek, bu şekil verme olayının önüne gelen herkes tarafından malum mesleği yaparak vermemesi düşüncesindeyim. Yoldan geçeni polis asker yapıyorlar tavrı aynen öğretmenler içinde geçerlidir.
@ffırraatt @Laticarieun arkadaşlarım var bekçi olan polis olan hakkaniyet olarak bakarsan polisin ve bekçinin çalışma şartları belli haftasonu izin yok tatilleri bayram tatilleri yok vs. Öğretmen tatil konusunda açık ara fark atar zaten hepsine ve stres olarakta daha az stresli işleri maaş olarakta öğretmen ek derslerle geçer bile Bence karşılaştırma yapılmamalI
Öğretmen de poliste bekçi de bizim ama sadece bir meslek grubu için duyar kasılmamalı
Her mesleğin kendine göre zorlukları, ihtiyaca göre tatilleri var. Her meslekte işini hakkıyla yapan, aldıkları parayı hak eden insanlar var. Daha fazlasını hak edenler de var hiç hak etmeyenler de var. Genelleme yapamayız bu yüzden.
@Laticarieun tamam işte Mesai saatleri uzun bir polisin bekçi desen hep gece yAni böyle bir işte fazla almaları gayet normal ve bir de işleri tehlikeli tehlikeli insanlarla uğraşıyorlar asker de öyle. Sizden ben şunu anladım birwZ öğretmen hakediyor ama diğerleri öğretmenden az almalı diyorsunuz. İyi de adamlar gece çalışıyor uykusuz falan tatil desen öğretmene göre de az bişey olsa ilk onlar gidecek bayram tatili de yok. Bence herkes işini yapmalı ve herkes hakkaniyetli olmalı. Öğretmenlerimiz de zaten işleri gereği işini yapıyorlar ellerinden geldikçe bence parasal olarak düşünülmemeli ve öğretmenden de fazla alan meslek gruplarının olması normal
@ffırraatt egitim seviyesi ögretmenlerle belirlenmez..
müfredatı gönderen devlet kitapları hazırlayan devlet.. bir sınıfa 40 ögrenci alan devlet... egitime yatırım yapmayan devlet...
ögretmen suçlu biraz zorlama bu... ögretmen o 40 kişilik sıbıftan 3 kişiye ulaşabilse öpte başına koy
Orta yolu bulmaya çalışıyorum bir şey demedim dödmd @senisansen
@Laticarieun o zaman ilk yorumunuz da malesef yanlış bir genellemedir... Kendinizle çelişmeyin...
Orta yolu bulmaya çalışıyorum @Ruh0987654321 kendimle çelişiyorsam da bu benim sorunumdur teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum.
@Laticarieun peki iyi geceler...
@Laticarieun anladım. Herkesin her işin bir zorluğu var elbet hepimizin öğretmeni oldu sevdiğimiz.
Ancak maaş konuları buna göre belirlenemez. İşini iyi yapan Herkes hakettiği maaşı alsın
Teşekkür ediyorum arkadaşlar iyi günler iyi geceler ben de bekçi olcam teşekkür ediyorum
Bu ulkede hicbisey yapmadan kimler neleri götürüyo neden guvenlik güçleriyle kiyaslama yaptın anlamadim, bize cok şükür dedirip malı göturenlerle kıyaslama yapilmaliydi!!
Bekçide hak ediyor aldı parayı hep dışardalar hırsızlığın cinayetlerin önüne geçmeye çalışıyorlar en azından bekçilikde zor arkadaşlar hiç. bişey göründü gibi kolay değil malesef
İkisi farklı kulvarda olduğu için kıyaslanması ne kadar doğru bilmiyorum ama öğretmen olmak için bu kadar emek harcayan bir insana bu maaşın reva görülmesi hak mıdır o konuşulmalı
Başarılı öğretmenler çok alır zaten geri kalanlarda çöp bunlar gece it kopıkla ugrasıyorlar ögretmenler ne skimş yapıyor derse giriyor adam akıllı ders anlatmadan cıkıyor 3 4 sonrada yatış
Canini gece yarisi tehlikeye atiyo bence normal kardeşim
Gunde 12 saat calistiklari icin ve de riskli isler. . Ogretmen maximum 8 saat
Eğitimin ne kadar yerlerde ve ne kadar önem verildiğini görün. Demek isterim
Fazla boş bir öğretmen olman lazım takılabilmen için
@eyllgns
kim neyi hak ediyorsa onu alsın sonucda bekcilerinde işi daha zor.