AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
333Cevap
Orduyu bitirdi emir komutayı. Polis devletini oluşturdu işte. Ordu diye bişey kalmadı ülkede
Ön lisans mezunu astsubaylar 7000 TL alıyor değişen bişi yok.
Gereksiz mvekilleri 30 bin aliyor. Bos bos konusup birbirlerini yumrukluyolar mecliste :)))
@Z1y5n5p ast subaylar tamamen şişirme ve gereksiz ama.
Mvekilleri kadar olamazlar emin ol ;) uzman cavussun heraldee
@Z1y5n5p yok subay ım 😂
Belli olduu derdinn cxmxkdk
Bekcının canı ensesınde arada oldurulmek gıbı farkvar?
Beğenmeyenler vatan hainidir
Bekçilerin maaşı normal öğretmenlerin maaşı düşük. Lise mezunu diye illa sürünsünler mi
İktidarın kurduğu resmi örgüttür ileride çok sorunlar yaşanacak
Zaten hepsi akp gençlik kolarından çıkma
Tuhaf bir durum 🤔 ama haklı ve haksız yanı var 🤔 Kurtulduk demekle kurtulunmaz her zaman karışıktı bu işler yine karışık olacak memlekete abi de baba da lazım del mi kivre?
Kardeşim tutan mı var gidin olun o zaman yapabilirim diyosanız siz de alın.
Devletin okuyana ve eğitime ne kadar önem verdiğini şimdi anlıyoruz
Ne denir bilmiyorum. Adaletsiz bir maas dagilimi var zaten ülkede ama bir ögretmen icin evet maas az ama bir bekci icinde o para cok sayilmaz. Sonucta risk tasiyor sokakta canli bombasi mi dersin bilmem nesimi caniyla o da calisiyor.
1 senede 4 ay yatacagına gecenın koru elın ıtı ugursuzuyla ugrasacak toto varsa o ogretmenlerde 10 bın alsa razıyım ben ıssız gezerım.
Bekçi yerinde alıyor onda sıkıntı ama öğretmen e az maaş veriyorlar yazık.. Bekçi degilim tanıdığım yok, abim öğretmen..
Üzücü, vasıfsız kişilerin tanıdık ya da torpille işe girip 2 güne 1 çalışıp bu kadar maaş alması cidden sıkıntı.
Bekci maaslarina laf edeceginize tbmmdeki vasifsiz amcalara laf edin en az 30 bin tlyi oturduklari yerden bos bos konusarak kazaniyolar..
@Z1y5n5p onlara etmediğimi kim sana söylüyor 😀
Helal olsunn knkamaa yürü bee kim tutar seni xxnsmsmsm
@Z1y5n5p 😀😀
öğretmen yazın 3 ay yatıyor yetmiyor kışın 15 gün yatıyor resmi tatil de çalışmaz cumartesi pazar çalışmaz hangi meslekte öğretmenin ki kadar tatil var onu da paylaşsaydın?
bu soru bekçilik yapan kişileri, küçük görüldüğü anlamı çıkarıyor.
Katılıyorum 👏🏻 bir mesleğin hakettiği maaşı almadığını söylemenin yolu bir başka mesleği küçümsemek olmamalı.
Nerdeyse polis de aynı maaş alıyor. Yetkisi polis gibi olduktan sonra bekçiye ne gerek var.
Ne bekliyordunuz ki, hiçbir şeyde hak ve adalet olmadığı için ben çok şaşırmadım.
Gece nöbeti tutuyorlar bunla öğretmenliği kıyaslamaniz ilginç
Bekcilerde polislerde göremediğimiz ne varsa artik deli gibi maas aliyolar
Öğretmen kutsal bir meslektir bence en yüksen maaş onların olmalı
Birde asgari ücret alanlar var onlar ölsün o zaman bu ülkede
Birinin hayatı tehlikede... soğuk gecelerde bekçi şeyi gibi dikiliyorlar ondan😂😂😂
Gece sabaha kadar sokakta adamlar bırakta alsınlar kanks
Öğretmen de bekçiliğe başvursun ne diyeyim. Acı bir durum
Bekçinin işi zor öğretmen ise daha kolay bu acıdan mantıklı bir karar
Öğretmene bekçi ol o maaşı al de
Bakalım kabul edecek mi
Bekçilerdeki risk öğretmenlerde var mı.
Tecrübe kazansın gecer bak ilk görev de diyosun azmı bu maaş.
lise mezunu bekçi evliyse ve eşi çalışmıyorsa o maaşı alır ancak , boş muhabbet yapmayın , işiniz gücünüz polisin bekçinin maaşıyla uğraşmak , yatın rahat rahat uyuyun keyfinize bakın , şımarıklık yapmayın
ayrıca günümüzde öğretmen diye birşey göremiyorum , tamamına yakını sadece kitabı okuyup geçiyor , üniversitede her türlü ahlaksızlığı yapanlar gelmiş millete birşeyler öğretmeye çalışıyor, yazık
Erdoğanın milis gücü onlar. Sarayın, erdoğan rejiminin muhafızları.
Hitlerin SS leri, Mussolininin siyah gömleklileri gibim bişey o bekçiler
Çomarlar eksilemiş beni :))
Eleştirilmesi gereken maaşı değil. Somada madende çakışan ilkokul mezunu işçi 6 bin aliyor.
Bir ay eğitim almış hiçbir psikolojik testten geçmemiş ilkokul mezunu adamın seni vurma yetkisini eleştir!
Erdoğan gözünün önünde bir SS ordusu kuruyor; bir diyeceğin varsa buna de!
Bu arada bekçinin birisi havaya ateş açarken yanlışlıkla diğer bekçiyi vurmuş :))
Şok içindeym öfke içindeyim eğer doğruysa bu bekçi maaşları.😠😬😡hangi kafayla bunlara verirler bu kadar para
Milletvekillerinede ayni yorumu yapmani bekliyorum
@Z1y5n5p 😀derdin ne benle , tanıyon mu beni.
Yaparım neden yapmayım
Yap ozaman xdjdkd
@Z1y5n5p milletvekili misin 😀
Olsam hepsine bir ayar cekerdim emin ol xxndmd
Milletvekillerinin aldigi maasa tepki gostermeyenler bekcinin maasina goz diyor tepkim buna ofkem buna.
@Z1y5n5p kesin cekerdın :))
Ne alaka şimdi vekil maaşları, konu ne.
Bekçileri gereksiz savunuyon
Eksıleyenler ayrıca neyin kafasını yaşıyor :)) zorlarına giden ne
Abi ne kadar sacma insanlarsiniz yaa. Ogretmen gidiyor sicacik sinifta ogrencilere ders anlatiyor istedigine ilgi gosteriyor istemedigine azari cekiyor. 3 ay tatil yapiyo 15 tatili var bide simdi ara tatiller falan cikardilar sabah 8 aksam 5 tenefusu var ogle arasi var. Bide bekciye bak sogukta vardiya atiyor itiyle arsiziyla ugrasiyor altinda arac yok kosarak aracli hirsizi kovaliyor. Kimlik sorsa saldiriyorlar silahi yok gecesi gunduzu belli degil. Birakinda alsin adamlarin ekmegine goz dikmeyinn yaa.
Yukarda bu yorumu yazmistim git oku. Bekci arkadasin birisi dedi ki silahimiz var. Onceden yok die biliyordum.
Ogretmenlere saygim sonsuz. Ancak bunlar ulkeyi karistirmak icin ortaya atilan sacma sapan karsilastirmalar. Biraz aklini mantigini kullansan neden yapildigini anlarsin. Ulkenin en onemli kaynagini birbirine dusurmeye calisiyorlar sizde hemen tepki gosteriyorsunuz. Birbirini yumruklayan medeniyetten yoksun milletvekili 30 bin maas aliyor git tepkini ona goster git ogretmenle onun maasini kiyasla..
Bitti mi 😀😂😒
Haksiz olsam bende senin gibi yapardimm guzel taktik 😂😂
Sacma insan olan sensin düzgün konuş. Gec o soğukdu kışdı bilmem neyi.4 binden 5 bin e 5 bin küsur e soğuktu diye mi cıkarılyo ne marifetleri var extra ne yapıyolar. boş laf üretme bana hırsız peşinde Koşuyolarmş. Hadi sen git cvekıl maaşlara laf et alakaya maydanoz saçma sapan konuşyon.200-300 olur 5 bin kere çıkarmak nedir. polisden fazla alacaklar ögg den kat kat fazla alıyorlar gece soğukta duran ögg lerde var sacma insan. Asgari alan , veya 3 bin 3,500 alan ögg var benzer koşullarda versene onlara da 4 . emekli ye 200 TL bekçiye 5500 asgariye 300 bekçiye 5500 acitasyon u bşka yerde yap hic soğuk görmedik bilmyoz sanki dağdaki askerden fazla alacaklar be yazı kışı izni yok onların ne anlatıyon.
Gündüz yat gece gez soğukmuş da 2 gün izin mi ne sonra al 5500 iyi ya
Başkasına yorumunu git ona de bana değl ıkey
200-300 500 zam yap hadi 4 bin olan maaşlarını 5 küsürlere çıkarmak nedir.
@Z1y5n5p boş yapıyon yetmez mi sna göre haksızım görüş farkı olan konu bu haksız sa değilim yanlışlık var akraban mı bekçi nedir. bişey yaptığım yok yanlış olanı yazıyorum işine gelmiyor senın uzatma , hasta etme adamı ötede oyna
İyi geceler
Ogretmensin heralde oyuzdn bu kadar acitasyon yaptin. Ogretmenin maasi yukselmesin demiyoruz. Oda yukselsin hakediyorsunuz okey. Benim ablamda ogretmen. Ama bekci ile nie kendinizi kiyasliyosunuz. Haksiz bir kazanc varsa ortada ismini dahi bilmedigimiz mecliste birbirini yumruklayan amcalar. Onlarin ne vasfi var ki okadar maas aliyolar. Onlardan kesip ogretmene versinler. Bekcinin kazanci sizi nie bu kadar rahatsiz ediyo
Konu kapandı iyi geceler dedım almayan kafanla boşunu ötede yap
Hic bir bekciyi tanimiyorum akrabamda degil. Ancak vatan nobeti tutan herkesin arkasindayimm 🇹🇷🇹🇷🖐
İyi geceler
O yine iyi dırım bir sürü atanamayan öğretmenler ver çoğu başka iş yapıyor bu parayı alabilseler yine iyi
Bekçi gece senin güvenli bir şekilde yaşaman için canını koyuyor ortaya böyle bir farkındalık para ile değerlendirilmemeli.
Bu bir şahsi asker toplama taktiği. Kişisel ordu. Taktiğini... ...
Bence atananların siyahi geçmişine, hangi partinin gençlik kollarında yer almışlar vesaire bir bakmak için soru önergesi verilmeli :)
Kusura bakmayında öğretmenlerin çoğu bir işe yaramaz oturduklari yerden 10 bin maas istiyolar bekciler en azindan o paranin hakkini veriyor.
helal be
Aynen oturdukları yerden maaş alıyorlar, bekciler sabaha buz gibi havada nöbet tutuyor
Git sen de bekci ol gardasim biz sana bekci olaman mi dedik!
Sorun adaletsiz olması, bunu eleştiriyor soran.
@darkkAngel aaa cidden mi zeki sey seni
Aynen
Bekcilerin hakki asgari ucrt öğretmen en fazla 2850 tl hep yatisdalar ulkeye katkilari yok
Ne kadar güzel bir şey yaptıkları bir şey yok zaten öğretmenlerin
Evet bir de laf ediyo öğretmenler. Zaten bir sürü tatilleri var. Benim eşim polis gecesi gündüzü belli değildi yeni düzene girdi. Sürekli degisiyo sistemleri. Öğretmenler gibi de işe gidince yatmiyorlar.
Evet hanımefendi haklısınız
Üniversite mezunu bekçi ise 5078 tl aliyor adaletsiz dunya işte
Artık bu ülkeyle ilgili şeyler umrumda değil. Sodom ve Gomore kentleri gibi olacak sonumuz ama biz herhangi bir kutsal kitapta yer almayacağız sadece tarih kitaplarının arasında olacağız.
Öğretmenleri çoğu o parayıda haketmiyo bırakın duyarı
Polis almıyor la onu bosa üni okuyoruz polis olalım diye direk bekçi olalım ya
2300 tl de asgari ucretliye cok goruluyor. arada ucirum var resmen
Risk meselesi, tıpkı polisler gibi ve öğretmen ek derslerle yerine göre 6000 i görebiliyor ama bekçinin o şansı yok
Yine birileri birilerini bedavasan doyurma gayretinde. Ülkeye bakarsak Türkiye. Şaşırdık mı , hayır 😆
Adaletin olmadığını zaten bilmiyor musunuz? Neden böyle tuhaf oldunuz ki ülkemizde bu artık normalleşti ne yazık ki
Bekçinin işi zor derim hakediyo derim sen sıcacık evinde otururken onların sokakta g... Donuyo
Emekliye zam yapacaklarına bekcilere zam vay be hep memur hep memur kimse işçiyi emekliyi düşünmüyor
Öğretmenin ki normal, bekçinin 3000 tl yi geçmemesi gerekir.
Çok zekisin
@Zaqwe277 3000 Lira verse 100 000 kişi yerine 169 000 kişiye iş verir, devletin amacı rütbeli askerlere, polislere daha fazla verip eşleri çalışmadan geçinsinler, evde çocuk büyütsünler, nüfus artsın, bizde düşmanın önüne atalım derdindeler, yönetim hatasıdır.
Öğretmen ile bekçi aynı işi yapmıyor ama biri masa başı biri can derdinde
Bekcılerı kucumseme suc o maası belirleyen de ztn hangi ıslerı adaletli ki
Adaletsizlik haksızlık eşitsizlik hukuksuzluk derim.
ogretmen ne işe yarıyor ki. bekçi öyle mi? Herbiri kahraman vatan evladı. bence 10 bin tl almalilar
Öğretmenler bir ülkenin gençlerini eğitir. Sizin gibi folloşlar eğitilemez.
@azyazarözyazar sen bir ironi misin acaba. nick ve yorum ölesiye çelişiyor çünkü 🤣🤣🤣
Senin nickinin ilk kelimesin "-siz" eki yok, seninki de çelişiyor kanks sjsjs
@Creeper07_ 20 den 34 e kadar kafa aynıymış. Sevdim bu kafayi. 🤣🤣🤣
@Seref_xan tâbi seversin sende yok çünkü
@creeper ahahahaha
@dervisan sende 20 den 34 e dahilsin bak 🤣🤣
@Seref_xan boşa nefes alıyorsun boşa. israfsın
@dervisan harbi bu kadar cahil varmış. Artik ikna oldum. Polis devletinde yaşıyoruz artik. bugün bekci çıkar, yarın muhbir kaynar ortalık. egitime onem verilse her lliseyi imam hatip yapmaz okulu. üzülerek okuyorum bu yazıları.
Türkiye'de öğrencilerin yüzde 66'sı okuduğunu anlamıyor. demek doğruymuş. büyüklerin yüzde kaçı anlamıyor acaba.
Kimse bir şey anlamayacak, az susun da bildirim gelmesin artık.😂
bekçinin aldığı risk ve çalışma saatlerine bakarsak normal
çalışma şartları aynı mı? öğretmen masasında oturup müfredat okurken bekçi yağmur çamur demeden sokak sokak dolaşıyor hangi biöğretmen yağmur altında ders veriyor
Güvenliğe eğitimden daha fazla ücret vermelerini anlamsız buluyorum
Bekcilik işi zor òlùm. var işin icinde ondan teşvik ediliyor
Hak adalet değil bütün gördüğüm bekçiler boş boş geziyor. Hiç etkileri yok. Bu maaş onlar için çok bence.
Normal göruyorum. Tek övndügü köprü ve yol olan bir zihnin bu kararı vermesı bana pekte anormal gelmıyor
Öğretmenin ölüm tehlikesimi var
İmamoğlu paylaşmış öğretmen 4000 değil 1000 TL bile haketmiyor eğitim yerlerde sürünüyor bekçilik gerekli AKP özel harekatı kaldırdı sonra geri getirdi çok şehit vermiyoruz huzur için şart eğitmek gerek yetersiz tabii
Dışarda it köpekle uğraşmak okadar kolay değil normal