Gerçek bilgileri güncellicem tahminleri merak ediyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İmam maaşları daha fazla
Yok ya onlarda bu yıl baraj altı kaldı 😅
Sen niye soruyorsun enişte öğretmen mi?
Benim öğretmen
Ben de adayım yeterli mi sence?
Atandınız mı?
Evet atandım yeterli değil işçi maaşının altında kaldı maalesef babam kadrolu işçi devlette 22bin alıyo bir de ikramiye derken ayda ortalam 25 bin oluyor. Üstelik 25 bin promosyonda aldı ben alamadım banka anlaşmadı yani anlayacağın tam bir fiyasko oldu meslek tek motivesi şu an tatili bol eğer oda olmasa kimse kpss yükü çekip atanmaya uğraşmaz
Senin bransın ne eğer atanmadıysan ve bransn iyiyse hiç kpss ile uğraşma almanca çalış
Ekonomik olarak 30 da alsan ancak Yönetimdekiler zaten eğitime eğitimciye değer vermiyorlar. Sizin branşınız nedir?
Edebiyat ben okuyorum daha
Benimki okul öncesi benim yine iyi ek ders ve istersem klüp vs açıp 20ye yakın alabiliyorum ama çoğu öğretmen alamıyor bunu
Neden almanca çalışıyorum
Bizim brans almanyada çok açık var ben eğer atanmasaydım almanca öğrenip gidecektim. Ama şu an burada hem evlendim hem evim arabam var yani bu düzeni boxup gidesm yok ama yine de düşünüyorum arkadasım psikolog olarak gitti işini yapıyor
Vay be millet artık refah seviyesi yüksek ülkelerin açığına göre hareket ediyor meslek seçimlerimde de ha? demek herkes kesti bu ülkeden ümidini..
Öyle değil tam olarak almanyada çoğu bransta açık var ve maasları çok iyi benim yakın arkadasım burada kpss çalıştı 1 yıl kazandı sonra ama almanya gitti orada bakıcılık yaptı hatta bakıcıykrn memurluğunu yakıp orada dil öğrendi sonra denklik alıp orada işini yapmaya başlafı bana da o diyor daha gelmeden işini bulursun. Maaş en düşük 2bin euro diyor aylık 700 kira verse 300 mutfak yapsan 300 euro araba alıp kalanıyla da ülke ülke gezersin diyor
Tamam öyle işte açık var bellirli alanlarda gidiyorşar
Bu arada 700€ içinde faturalar ve ısınma dahil ayrıca evini gösterdi muhtesem ben İstanbul'da 50 yıllık binada 5bine oturuyorum ve maasımın 3te biri ayrıca aylık taksitle araba sahibi olup mutfak masrafı göremem 😂bizim yaşadığımız hayat değil kısaca
biz kendi ülkemizde mülteci olmuşuz maalesef.
Ek derssiz 13 bin civarı sanırım
Ek derssiz 11-12 ek dersi de 4-5 grup anca alıyor branslar almıyor mesela müzik resim fen tarih filan almıyor okul öncesi sınıf alır en iyi yani çok kötü 👎🏻
Senin branş nedir
okul öncesi
Devlettemisin
evett
Neredesiniz
Değil
Branşın ne kaçıncı sınıfsin
Okul öncesi çalışıyorum ben
Atanamadinmi
Atandım
Maaşın kaç her şey dahil şu an
Çok değişken bizim maaş söyle söyleyim sana şubatta 16 aldım martta 18 aldım nisanda 17 aldım bu ay 15 aldım. Bir dahaki ay da 15 alıp Temmuz Ağustos da 12 alıcam eğer zam olmazsa. Babam devlette kadrolu işçi benim kadar sorumluluğu yok 22 bin alıyor. İşçi maaşından düşük yani düşün. Keşke bizde işçi olsaydık hiçbir sorumluluğun bile yok. Benim bir sürü evrak işim var sorumluluğumda bir sürü çocuk biri düşse hemen şikayet.
Bu arada ben en yüksek alan öğretmen grubuyum diğer öğretmenlerin maası daha düşük hep 13 alıyorlar
Yuh ya dusukmus
Özel eğitim yuksekmi
Yok oda aynı hatta benimkinden düşük bile olabilir benim ek dersim daha fazla oluyo çünkü
Ys sen niye peki senin sürekli maaş düştü
Okullar tatil olunca ek ders kesiliyor mesela şubatta 15 tatil vardı. Martta full çalıştık o yüzden yüksek yattı ve Mart 5 hafta sayıldı. Nisanda da ara tatil vardı mayısta 19 Mayıs 1 Mayıs kesildi yani ek ders çalıştığın kadar alırsın fazla almazsın
Hım her şey dahil 18 mi gördün
Evet max 18 gördüm. Onuda sadece bir ay
Hım ya sizin birans edebiyat öğretmenik gibi branşlardan daha zormuş neden
Bana zor gelmiyor ama hem sorumluluğu çok çünkü velilerle uğrasıyorsun hem de tenefys yok tuvalete bile gidemiyoruz çoğu zaman hastalık sahibi oldum bu yüzden
Ya ozelden konuşsak olur mu bebde okul öncesi öğretmenliğini istoyomda olur mu
Yaşın kaç
27.
Büyükmüşsün ya olmaz benddn küçük olsaydın konuşacaktım üzgünüm evliyim ben eşim burada kimseyle konuşmamı istemez.
Senin yaşın kaç
24 ben
Tesettürlü musunuz merak ettim burdan konuşak olur mu özel olmasın tamam
Çünkü bende çocuk gelişim önlisans okuom dgs geccem
Deyeermi öğretmenlik okumaya
Neyi guncellicen
15-16