25 yıl yaptıysan 5000
Öğretmen maaşı sizce iyi mi?
25 yıl yaptıysan 5000
En düşük öğretmen maaşı net 3819₺ ek ders ücreti ise ders başı en düşük 17₺
Yani ful ek ders yapıp haftasonu da kursa giden bir öğretmen en az 5500₺ maaş alır. Bu da asgari ücretin 2 kayından fazla. Ve her sene 3 ay tatili var.
Cevap
11Cevap
En azından yaz tatiliniz resmi tatiliniz var daha ne istiyosunuz ki hem rahatlık olsun hemde parası bol olsun başka?
Sen bir gel de 10 dk ders anlat şimdiki nesle ondan sonra konuşabilirsin.
Muhakkak tabiki ama basite de almamak gerekir.
Çok düşük bu ülkemizde eğitim sektörüne değer verilmediğinin canlı kanıtı
Çok düşük toplum bir bina ise ogretmenler o binanın işçileridir binanın sağlam olması için işçinin mutlu huzurlu emeğinin karşılığını alması lazım yani bir bekçi kadar bile vermiyorlar yazık
Bekçi maaşı ile aynıymış.
Desene 4 yıl okumaya gerek yok
Bekçi olmak istemem ya, gece çalışıyorsun ve polis gibi görevin var, biraz aksiyon istersen bekçilik düşünebilirsin tabi. Öğretmenlik çok zevkli, antrenörlük yapıyorken çok mutluydum, en zevkli öğretmenlik beden eğitimidir kesin.
Anladım doğrudur hocam.
Benden biraz fazla alıyorlar... Mesai kalırsam arayı arayı kapatıyorum 😎
Çok bile öğretmenlerin maaşları bir gram faydası yok bizim lisedekiler adına konuşuyorum kendi sorduğu soruyu çözemiyenler vardı
Maaşlar bence ıyi. Ama bakanlık ücretli yaptırıyor günde 6 saat ayda max 120 saat 2300 lira maas ve 16 gün sigorta eylül giriş haziran çıkış.
Tr ortalama ücretli ogretmen 1350 tl sigorta yatan gün 8
Nekadarmiski ustadim.
Özel okulda öğretmense iyi olur
Çalışma tempolarına göre gaaayet iyi hatta en iyi
Ne kadarmış öğretmen maasi
Memur maaşı işte
Fazladan para alıyorlar
Çok düşük..
Gayet iyi bence.
düşük...
Öğretmen maaşı iyidir.
Kaç liraymış
Ek dersler de var
Sen ne kadar maaş istiyordun?
Benim kadar alıyorlardır diye düşünmüştüm bir internetten bakayım dedim, benden düşük alıyorlarmış meğerse. 3 ay tatili varmış öğretmenliğin o kısmını beğendim tabiki. 3 ay tatil için kpss ye girilir.
Sen ne iş yapıyorsun ne kadar alıyorsun?
Ayakkabı taban tasarımı yapıyorum, maaşımı söylemeyi tercih etmiyorum.
Söyle söyle
3 ay yaz tatili yok. Haziran sonun kadar eylül başından itibaren öğretmenler okulda. 2 ay yaz tatili var. Ama gerçekten öğretmenliğin hakkını veren birisi için bu iş dışarıdan görüldüğü gibi basit ve kolay değil. Hele şimdiki nesle ders anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Ar4ık rahat bırakın şu öğretmenleri işinize gücünüze bakın. Öğretmenler olmasa doktor olmaz hakim olmaz o olmaz bu olmaz herkes öğretmenlerin elinden geçiyor.
@Faruk_ist3434 rahat çalışma şartları var, acıtasyon yapmaya gerek yok.
Seninle münakaşaya bile girmeyeceğim dostum... öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?