AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
333Cevap
canla başla çalışıyorlar maaş önemli değil önemli olan mesleğe saygı ve neden gerek olduğu? iğrenç bir toplumda yaşıyoruz demek ki kendi kendimizi idare edemiyoruz demek kiii
Eğitim olsa... zaten bunlara gerek kalmayacak
Peki olaya şöyle yaklaşalım. Kaç öğretmen var kaç bekçi var. Hangisinin tehlikesi daha fazla. Gerçi bu zamanda öğretmenden bol ne var. Güvenlik güçlerine katılan öğretmrnleri saymıyorum bile
bu ülkeden artık nefret ediyorum, açık ve net söylüyorum, türkiyeden nefret ediyorum, türklüğümden utanıyorum, elimde olsa giderim buralardan, bu cehaletten bıktım artık.
Ozmm git başka ülkede yaşa savaş çıksa vatanını satarsın demekki
al işte bir cahil daha, bıktım vallahi bıktım
@Kadir580000 anlaşılan savaşın çıkmasina gerkek kalmamış
dur tahmin edeyim, savaşların hala insanların koşarak kurşun atarak yapacağını sanıyorsunuz değil mi?
Ne sandın molotof kokteyilide aticaklar pis cahil
suriyeliye harcadılar paraları, savaş teknolojimiz yerlerde, savaş değil katliam olur, savunacak hiçbir sistem yok balistik füzeleri, nükleer başlıklarla kan alırlar kan.
İman gücümüzü unutma eyyy Amerika sen kimsin yaa
dalga geçiyon ama acınacak haldeyiz, dünya dalga geçiyor talk showlarda bizle alskalsd
Vatanı satabilsem bir dakika durmam satarım kendime bı villa alırım içine en kaliteli dolabı alırım dolabı herturlu meyveyle doldururum
@Kenanbeys lan satılacak bişey kalmadı ki ya her şey yabancıların zaten nerdeyse, erdoğan hepsini zimmetledi, soyan soyana ülkeyi.
Harbiden haklısın kardeşim ama tapicsk bişey yok koyun sürüsü millet vekilleri ortada birbirinin kafasında tokmak kırıyorlar bu devletin geçmişteki gibi irade gücü yüksek eğitime ogretime ac bı nesile ihtiyacı var
Harbiden ya
Savaş teknolojimiz yerlerde mi? Lan nankör ben ASELSAN’da kanser olmasına rağmen çalışacağım diye kemoterapisine eksik giden mühendisler tanıyorum!!! LAN NANKÖR orada uykusuz kalmaktan bayılan insanları tanıyorum!!! NANKÖRRRRRR!!! ASELSAN 160 ülkeye ihracat yapıyor savaş teknolojimiz yerde ondan mı 160 ülke bizden alıyor? Yaradan sizi yemin ederim bildiği gibi yapsın orada çalışan emeği geçen 2 bin küsür insanın hakkına giriyorsunuz ne ölmek gibi bir tehlikeniz var ne de başka bir derdiniz anca gelir göt devirir burada yorum yaparsınız!!! Ahlaksızlar gözünüzün görmediği bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın!!! Türkiye senin gördüğün kadar yetersiz bir ülke olsaydı bak en basit ülke Suriye yerlerdi Türkiye’yi yerlerdi ! Sen potansiyel bir şerefsizsen bunun ülkenle alakası yok kanınla alakası var !
S! kerim teknolojiyi, savaşı onu bunu. Millet işsiz. Sokakta yatan bu soğukta üşüyen çocuklar var ulan ahmaklar. Siyasette, teknoloji de, ideoloji ve felsefe aklınıza ne gelirse size girsin.
@RealistPanda ahlaksız bu yolda bir bok sunabilmek için ölen insanlar ölen mühendisler personeller var siyasi düşüncelerinizle yorum yapacağınızla beyninizle yapın yorumu götünüz yerinde kalsın. Sizin gibilere hakkımızı gram helal etmiyoruz
Ben siyasi bir yorum yapmadım. Vatanı için teknoloji üretmeye çalışan suikaste kurban giden mühendisler olduğunu da duymuştum. Lakin benim yorumum farklı bir pencereden. Bunu anlamanızı beklemiyorum. Sokağa çıkın etrafınızdakilere sadece bakıp geçmeyin görün. Siyaseti sevmem. Parti tutmam. Sektörüne saygım var ama her şey sektörün veya teknoloji o bu değil.
Ülke tamamen saçmalıktan ibaret, böyle şeylerin olmasına şaşmamalı hiç. En yakın akp gençlik kollarına üye olayımda gireyim bari şuraya, boşuna üniversite de sürünüyorum dimi.
Kamuda çalışan lise mezunu bir işçi 7 bin tl maaş alırken üni mezunu bir başka işçi 3 bin tl maaş alabiliyor. Ya da bir memur 4 bin tl maaş alırken... Bu adaletsizlik her yerde maalesef.
Öğretmenin yaptığı işle bekçinin yaptığı iş aynımı sen gece yatarken adamlar sabaha kadar sokakta geziyor bu soğukta ve hayati tehlikeleri var herkes kendi işini yapsın size bırakan öğretmenliği git bekçi ol o zaman
Yani diyor ki, öğretmen zaten atanamıyor çok fazla da yığılma var olabilen bekçi olsun. He bir de boşuna okumuşsunuz.
😊😄😄
Öğretmenin yeri ve gorevi farklidir bekçinin yeri ve gorevi farklidir
Milletvekilinin maaşlarının yanında hiçbir şey gibi kalıyor. 25.000 maaş mı olur? Memurlarının maaşından 6 kat daha fazla.
Bekci gece gündüz yaz kış nöbet tutuyor, öğretmenin hafta sonu izni var hafta içi kaç saat dersi vs ona göre alıyor gayet normal, bekcilerin 3 ay izni hafta sonu tatilleri bile yok gayet normal güle güle de yesinler hak ediyorlar.
Askeri personel gibi maşallah biz dağ dağ gezelim can alıp can verelim yapacak bişe yok diyorum sadece
Arkadas ogretmenlerin her allahın günü tatili cartı curtu var peki bekcinin polisin? Adamlar canını ortaya koyuyor o soğukta karda kısta binbürtülü insanla muhattap oluyolar ya abartmayın
Öğretmen sokakta gecenin ayazında ayakta dolaşmıyor. Bekçi güvenliği sağlıyor onun sayesinde güvendeyiz. Öğretmen kaç ay tatilde haftada 30 saat çalışıyor oooh
Öğretmene çok bile diyen olmuş o kadar okul oku kpss çalış atanama birde herkesin belinde silah olacak değil bu ülkeye nesil yetiştircek insanları kucumsemeyin artık
ah be güzel ülkem!! tamam sorgulayalım ama bu değil. ona bakarsan ilkokul mezunu çobana 5000 lira maaş veriyorlar. amaç para ise okumayada gerek yok..
Her şey eğitim değil. Ben 4 yıl üniversite mezunuyum. Satış danismaniyim şu an.
hangi bolum
Sosyal hizmet
Karşılaştırma yapılan konu bence çok alakasız olmuş biri güvenliği sağlıyor diğeri eğitimi sağlıyor o zaman kalkalım doktorluk la kıyas yapalım saçma olur değil mi o halde bunu da yapmayın ikisinin branşları bambaşka
Saçma sapan konuşmayın öğretmenin çalışma ortamı ve şartlarıyla bekçinin ki bir mi tabiki fazla alacak
Ogretmende sokakta calissin yani
Hayır tabiki gitsin işini yapsın he çok zoruna gittiyse versin istifasını bekçi olsun
Ogretmen yılda 6ay yattıgı yerden para alıyor...😊 bejcinin alnının akı o para zoruna gitmesin 🙏🏻😊
Yattığı yerden mi? O kadar kişiye eğitim vermek, onlarla ilgilenmek vs kolay mı? Oturdugunuz yerden konusmak kolay tabi.
@darkkAngel siz de oturduğunuz yerden can tehlikesiyle tüm gece siz uyurken taban tepenlerin durumunu dikkate alın
Duygu sömürüsü yapmayın boşuna hanımefendi
@darkkAngel konuyu açan ve onu savunan kişi olarak sizin yaptığınız nedir? herkes kendini geliştirsin kendi işini en iyi yapıp başka insanların ekmeğine bakacağına kendi ekmeğini pastasını büyütsün... elma ile armut kıyaslanmaz... arz talep meselesidir. Öğretmenlik ne kadar önemli meslek de olsa ihtiacın çok ötesinde öğretmen var. Eğer öğretmen kendini geliştirirse çok daha fazlasını kazanabilir. Ayrıca yazdıklarım aynıyla vakidir. Babam bekçi değildi polisti ama gece boyu uykusuz mesai yapmanın ömür boyu süren sorunlar yarattığını bizzat biliyorum. Gece sıcak yatağınızda uyurken sizingvenliğiniz için mesai yapanların aldığı paraya değil yetersiz görüyorsanız öğretmenlere odaklanın
Burda sorun öğretmenlerin çok olması mı, arz talep meselesi falan mı hanımefendi? Bizim dedigimiz öğretmenliğe, eğitime gereken önemin verilmemesi. Babanız polis olduğu için heralde bu kadar atlıyorsunuz ama dedigim gibi boşuna duygu sömürüsü.
@darkkAngel
öğretmenlere gereken önemin verilmediğini sizin canınızı malnızı korumak için sağlığını feda etmek zorunda olan ve gerektiğinde canını verecek olanların maaşlarına vurgu yaparak anlatmak zorunda değilsiniz... yaptığınız şey iğrenç
@darkkAngel ya sen ne kadar bos konustugunun farkındamısın benim muzik ogretmeni arkadasım var 5200 maas alıyor doga kolejinde bir bos konusmayın herkes deneyimine gore maas alıyor ogretmenlikte yok polis su kadar yok bu bu kadar ne diyosunuz ne kıyaslıyosunuzzz ?
Adamlar bedava çalışsın demiyorum sadece karşılaştırma yapıyorum hanımefendi. ayrıca sizin kafanızın basmayıp da iğrenç demeniz dikkate alacağım son şey bile değil. Siz insanlara sömürü yapmaya devam edebilirsiniz. Size iğrenç olmayan hayatınızda başarılar dilerim😂
Muzik ogretmeni arkadasım 3200 alıyodu cok rahattı sonra farklı bir okula gecti 5200 maasla girdi ne diyosunuz neyin kafasını yasiyosunuz !!!
@Amakafamıznassıgüzel bence siz once soruyu algilayin. ona bakilirsa özel yerde ya da baska turlu yerde calisanlar daha fazla para alabilir. polis icin de geçerli bu.
Benim cevrem ögretmen dolu sulalem polis ve ogretmen kaynıyo bu soruyu soranda sırf laf salatası olsun zaman gecsin diye sormus belli
Zaten bir tek senin cevren polis ogretmen kayniyor ksjd.
Adam olana sivri sinek saz bebegimmmm 😅😉 ama sen m. l oldugun icin
@Amakafamıznassıgüzel aynen aynen kskskd.
@darkkAngel
özel yerde çalışan polis mi :)
bu nasıl bir ifade yahu :)
kendi ekmeğinize kendi hakkınıza odaklanın... başkasının ekmeğini kafanıza takarsanız kendi ekmeğinizden de olursunuz...
bakın size bir örnek daha... hostesler 5 değil 10 değil 15 bin lira alıyor... hadi bakalım kıyas yapın da görelim...
banka şube müdürü kadar maaş; öğretmeni bırak il milli eğitim müdürnden bile fazla kazanıyor... ne haksızlık dğil mi? :)
saat farkından ambale olan beyinlerin bedelini hesaplamak kolay mıdır? veya aile hayatını yaşayamamanın?
Özel yerde calisan polis demedim, bekci vs olanlara dedim
Allah rizasi icin duzgun algilayin hanımefendi.
Ayrıca ben ne desem de siz aynı hırçınlıkla savunmaya devam edeceksiniz. o yüzden siz devam öyle devam edin.
@darkkAngel
soruma cevap verin... hostesin 15bin lirasını nasıl tanımlayacaksınız? merak ediyorum
Bir önceki yazdığımı zahmet olmazsa bir kez daha algılayarak okursanız cevabınızı alırsınız.
@darkkAngel
"turlu yerde calisanlar daha fazla para alabilir. polis icin de geçerli bu." diyen sen değil misin? kendi yazdıklarını kendi söylediğin şeyi bile bilmiyorsun... çamur içinde debelenip duruyorsun
Siz polisleri vs savunmuyor musunuz hanımefendi? Bende onlar icin soyledim. siz onu anlayamiyor musunuz yani? ki belli anlayamiyorsunuz ki yazdiklarimdan parca parca alıp onu bunu demişsin diyorsunuz. gercekten komik yani. her neyse iki saattir size ben ne dersem aynı sekilde savunmaya devam edeceksiniz diyorum ki hakliyim da gorundugu üzere. o yüzden herkes kendi dusundugu gibi devam edebilir. hala yazmaya devam ediyorsunuz.
@darkkAngel
ayrıca madem ona buna başka yerde çalışıp daha fazla maaş almak zaten mümkün filan diyorsun o zaman o boşta kalan işsiz öğretmenler de bekçilik yapabilir değil mi yani... madem daha fazla maaş var gidip bekçilik yapmaları yasak değil. Ama tercih etmiyorlar. İşsiz kalıp yine de sıra beklemeyi öğretmen olup bir yerlere tayin olmayı tercih ediyorlar. ... yani kısacası boş konuşuyrsunuz
Aşağıda bir yerde biri yorum yapmış onlar da bekçi olabilirler gibisinden. oraya cevap yazdım. isterseniz bakabilirsiniz. inanım savunacağım diye ne diyeceğinizi şaşırdınız.
Ayrıca anlayamıyorum neden konuyu kapatmak yerine cidden hala bu kadar hırçınsınız? Yani durmadan kavga mı edelim sizinle ne yapalım işiniz gücünüz yok mu?
@darkkAngel bas git yaaa
Bekçi de onların öğrecisinin kötü yollarda koşturmamasını sağlıyor
onlara birşey olmamasını sağlıyor
Bekçileri işi öğretmenlerinkkine göre daha tehlikeli. Her zaman daha riskli işlerde fiyatlar dhaa yüksek olur. Daha riskli projeleri gerçekleştiren bir kurum, risksiz projeye göre daha
La yazım. Bitmeden tiklamisim...
Daha çok kazanır dicektim. Öğretmenlerin işi bir yandan risksiz diğer yandan birde keyifli.
Bekçi kelle koltukta sabaha kadar itle çakala uğraşır soğukta sıcakta hep dışardadır ama öğretmen aynı değildir bekçilerin çalışma koşulları daha zor
Onlara göre bekçiler gezip tozuyor oluyor, bunu düşünmezler
Bekçi değilim bekçileri de sevmem ama saygı duymak lazım adamlar geceleri sımolta neler çekiyo haberiniz var mı acaba
Bekçilik tıpkı Nazi Almanyası döneminde, Hitlerin SS ordusu gibidir. Ya da İran devrim muhafızları gibi. Boş ve gereksiz bir meslek bana göre.
Polemik yaratmak amaçlı gündemi mesgul eden bir konu adamlar emniyet mensubu ve canlarını koyuyor ortaya lütfen melsgin zor yanalrını göz önüne alarak konusun
Kıyaslama yapılması yanlış, ikisi de bu devletin memuru ve görev tanımları ayrı. Her mesleğin parası riskine, önemine göre farklıdır.
Normal degilmi hiç mi fark olmasın adamlar 4 yıl daha fazla okuyor sonuçta liseyle üniversitenin bı farkı olmalı 🤔
yatarak maas alanlar ile kiyaslayacaginiza bari asgari ucretli ile kiyaslayin. bekcinin aldigi maas niye zorunuza gidiyor. milletvekilide 25 bin aliyor ak. nesi garibinizd gidiyor maaslar arasindaki fark.
Geleceğin çocuklarını yetiştiren öğretmenlere haksızlık yapılıyor. Polis devleti kurulmaya çalışılıyor.
Bekçi sokakta kelle koltukta görev yapıyor. Öğretmen okulda bacak bacak üstüne atıp ders anlatıyor. İtle köpekle muhatap olan bekçi öğretmen değil. Az bile alıyorlar. Ayrıca öğretmenlerin ek ders ödenekleri vs ile şu an 5.400 lira maaşları var.
Güvenlik güçlerinin maaş alması zorunuza gitmesin. Bu işler sendikaya üye olup bugün derse girmiyoruz demeye benzemiyor. Sokak vatan haini dolu. Ama lise mezunu olunca maaş alması zorunuza gidiyor. Okullar liseli kız öğrenciler ile ilişkiye girmeye çalışan yeni yetme üniversite mezunu öğretmenlerle dolu bunu biliyor musun? Günde 6 saat derse gir parayı cukkala kız öğrencini taciz et. Sendika istedi diye derse girme. Bekçi akşamın 17:00'dan sabahın 8:00'ına kadar çalışıyor. Şimdi sen söyle bakalım 6 saat çalışıp 20 saati doldurunca ek para alan öğretmen mi yoksa günde 12 saatten fazla gecenin soğuğunda görev yapan bekçi mi? Siz öğretmenliği eskisi gibi sanıyorsunuz değil mi? Eski hocalar eskilerde kaldı şimdikilerin bir tanesi bile eski öğretmenlerin tırnağı olamaz. Üstelik eski öğretmenlerde LİSE mezunuydu. Ama vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirdiler. Şimdikiler vatan haini yetiştiriyor. Okullarda siyaset yaparak.
Sınıf öğretmenleri anaokulu öğretmenleri de gelip bacak bacak üstüne atıp 6 saat oturuyor mu? Şimdi taciz olayları çıkmayacak mı sanıyorsunuz? Ve evet ilkokul mezunu birisinin üniversite mezunu birisine karşı bu kadar yetkisi olmamalı. Cahil cahil konuşmayın
İyi para alıyorlarmış hakkaten bende mi bekçi olsam acep. Hem düdükte verirler ötürürüm. Hemde tabanca verirler sıkarım etrafa.
Cidden bunu eleştiriyor musunuz adamlar gün yüzü görmüyor hep yürüyor mesleki deformasyon var yıpranma payı var siz 12 ayın 6 ayı tatil yapan öğretmenlerin hakkı da en fazla 3000 .
Ne söyleyebilirim bilmiyorum çünkü kendi mesleğimi bile yapamıyorum iş yok asgari ücrete bile tamamım artık iş verilsin de bıktım
Bölüm neydi?
bolum ne
Gulnur145 hnm mesleğin ne atama boşuna bekleme :)
Üniversite okuyorum mezun olunca 5071 tl ile işe başlatmazlarsa bekçiliğe başvuruyorum gözümü kararttım artık kdhdkdn yazık be.
Malasef öyle bir de nedense bekçi olanların neredeyse hepsi akp gençlik kolarından çıkma bir de kendilerini cia ajanı sanıyor :D
Birde çocuğu varsa daha fazla alıyor 7000 bin tl ye yakın olucak
Haram zıkkım olsun içlerinde kalsında çıkaramasınlar innnnşaalllah yapışsın kalsın o paralar bi' taraflarına amiiinn
ne diyeyim yani bana ne bekçinin öğretmenin maaşından
Neden lise mezunu diye küçümseme tavrında bir cümle kullanıyorsun ki. Yanlış kıyaslamalar yapmayın ve insanları eğitimleri ile yargılamayın.
Türkiyeden Ne Beklersinki 2-3 Yaşlı Bunak İnsanı Koyuyolar Baş Taraflara Rastgele Bişeler Yapıyolar Kafalarına Göre Normal bir Vatandaş 1Kilo Eti Zor Alırken Milletvekili Felan 10Kilo Et Alabiliyosa Bu Ülkede Bana Adaletten Bahsetmeyin
Vasıfsız eleman her zaman daha başarılı olur mesajı verilmiş 😂
Hayat kumar değil ama güvenlik güçleri canını ortaya koyuyor. Umarım bu vasıfsızlık sende de mevcuttur.
Meslek edinemeyen veya okuduğu bölüm vasıfsız olan bireylerin yarısı polis, asker vs oluyor. Diğerleri de köşe kenarda komik ücretleri çok kötü şartlarda kabulleniyor.
2 meslekte çöp olmuş durumda vasifsiz insanların elinde
@Kutsalköy bizim bekçimiz ol bak maaşı da dolgun 😂
Hayaldi gerçek oldu (!) Akp'nin eğitime ne kadar değer verdiğinin somut bir ispatı!!
Tek yaptığı el kaldırmak olan milletvekillerini gördükten sonra bir şey demiyorum :)
Yabababadu hnm öğretmenlerin 3 ay yatıp para alıyor o kadar egoistlerki hepsi fakir çocgcu eziklik var hepsinde babaların sankı şirketi var :)
tehlikeli bir iş çünkü ? Öğretmenlere bir sürü tatil var yan gelip yatıyorlar her mesleğin maaşı o mesleğe göre abartmaya gerek yok lise mezunu diye ki ayrıca lise mezunu olunca ne oluyor?
cahil cahil konusuyosun. öğretmenler daha fazla maas alıyor
Demekki birileri için bekçi, öğretmen ve mühendislerden çok daha önemli🙂🙂
Dünyanın yüksek maaşlı en boş işi.. Üni mezunuysan 7 lira daha fszla veriyorlar :D
bu işn mezuniyet ile lakası yok adamlar canları tehlikede çalışıyor öğretmen rahat
@Arjino o zaman sende git bekci ol adamların aldıkları maaş zorunuza gitmesin zoruna gidenin borusuna gitsin
O zaman bu ülkenin bu zeka ile fazla ayakta kalmayacağı kessin amacımız ülkemiz 3 kuruş para değil
Güzelmiş bekçi olayım o zaman.😅 Geceleri zaten gezen bir tipim. Gerçi bizim burada bekçileri bıçaklamışlardı.
Adaletsiz sistem ama bekçi olup işini çok guzel yapana helal olsun o para ona bakilırsa poliste 6.000 e yaklasık para aliyor
bekçi olmak iyi ozaman ama saat olarak gece yatagında eşinle olamıyorsun
Öğretmenin sabit maaşı 4 bin civarı ek dersle 5 bini buluyor yani haftanın 4/5 günü çalışmış oluyor. Bekçiler daha çok çalışıp daha çok yoruluyor
Gece kalkıyor adamlar kolay değil gece çalışmak çok zor
Orası Türkiye ise tüm politikacılar okumadan 50 bin alıyor.
Öğretmen o kadar tatil yaptığı için aldığı para fazla bana göre
O aldıkları ek ders ücretlerinden hiç bahsetmez o öğretmenler
Gece gece sokakta hırsız, adi kovalamak kolay değil.
Öğretmende bekçinin yaptıgı işi yapsın oda 5000 tl alsın
Yapılan iş ile alakalı tehlike grubuna giriyor bu meslek mezuniyet ikinci planda kalır hem bunlara takılacağına milletvekili maaşlarına bir bak istersen
Ona bakarsak adamlar 3 ay boyunca tatil yapıyor yıllık izin haricinde. Bekçi sürekli işe gidecek eğitim seviyesiyle alakası yok bu işin gece vakti geziyor adam herkes uyurken