• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Öğretmen 4013 tl maaş alırken lise mezunu bekçi ise 5071 tl maaş alıyor. Ne söylemek istersiniz? (Sayfa 2)

Yabababadu
Yabababadu Takip Et
Yoda Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1310
Yapay Zekaya Sor
Öğretmen 4013 tl maaş alırken lise mezunu bekçi ise 5071 tl maaş alıyor. Ne söylemek istersiniz?
Lise Soruları Deniz Soruları Maaş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

147

Cevap

333

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Killingjoke-tg
    Killingjoke-tg Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Öğretmen gece sıcacık yatağında yatarken bekçi kar kış demeden yağmur çamur bilmeden sokaklarda. Öğretmen haftada 5 gün toplam Max 20-30 saat anca çalışıyorken bekçi düzenli vardiya görüyor. Öğretmene yılda sırf 100-150 gün resmi izin varken bekçi it gibi göreve devam. Sanırım bu şartlarda öğretmen hakkından fazla maaş alıyor

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı.

Sadece bu mu? Mimar mühendis ataması yok. Sürekli bekçi alınıyor. O yüzden ne söylesek boş. Öğretmen 4013 alıyor. Ya peki ücretli öğretmenler? Bekçi alınacağına ücretli öğretmenlik kalksın öğretmenler ders başına göre para almasın, rapor aldığında maaşı kesilmesin, tatillerde maaşı ve sigortası kesilmesin.

0
    0 Yorumla
  • 19051881_
    19051881_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 43%
    +1 yıl

öğremenler de özel ders veriyor hatta bir çoğu maaşından fazla özel dersden kazanır ama vergi ödemiyorlar yani kaçak iş yapıyorlar ayrıca bekçinin işi riskli üst arması yaparken hapçının biri soksa bıçağı bitti işi ben anormal bir durum göremedim

4
    0 Yorumla
  • Rosana
    Rosana Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Bekçilerin yaptığı işe saygı duyuyorum, canını ortaya koyup vatana hizmet edenlerin maddi bir karşılığı olamaz. Öğretmenin maaşı ile kıyaslanmasını anlamıyorum. Polisin, askerin maaşı ile kıyaslarsın anlarım ama dengi olmayan birinin maaşı ile kıyaslanması saçma.

1
    1 Yorumla
    • Just_Muco
      Just_Muco
      +1 yıl

+1 katiliyorum

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

Valla kimse kusura bakmasın öğretmenlere o bile çok.
    Salla başını al maaşını. Zaten senenin yarısı çalışmıyorlar. Öğretmenliğin hakkını veren bir elin parmağını geçmez.

5
    1 Yorumla
    • kullanıcı89
      kullanıcı89
      +1 yıl

sana katılmıyorum hiçte o kadar kolay bir meslek değil 1 sene geçici olarak yaptım o zaman nasıl zor taraflarının olduğunu anladım. İşin içine girmeden uzaktan konuşmamak lazım. Öğretmen döven veliler mi dersin öğretmeni dövmeye çalışan öğrenciler mi dersin yüzlerce sınav kağını adaletli okumak mı dersin çocuklara bağıra çağıra ders anlatmaktan sesinin kısılması mı dersin yaramaz öğrencilerle uğraşmak mı dersin vs vs

Yorumla
  • kadans
    kadans Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

O bekçilerin çoğu üniversite mezunu hatta yüksek lisans yapanları var. Güvenlik güçlerinin fazla maaş alması normal. Dünyanın her yerinde bu böyle. Hayatını ortaya koyanla masa başında çalışan arasında bırakın da maaş farkı olsun

5
    0 Yorumla
  • DeanWnR
    DeanWnR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Senin mahallende sogukda karda yagmurda dolaniyor adan sen kicini devirip sicacik uyuyorsun guvende. ha guvendesin degilsin en azindan caydirici gorevdeler. ogretmen ne yapiyor acaba? Ders verip aralarda baska ogretmenlerle kiristirip lak lak yapiolar birakin lan adamlarin yakasini

3
    0 Yorumla
  • Gecenisyan
    Gecenisyan Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

Ücretli öğretmenler ne kadar alıyor mesela hadi normali geçtim de asgari ücret bile almıyorlar. Ülkede maaş dağılımı rezalet kim niye ne kadar para alıyor kesinlikle mantığını düşünmemişler sanki. Aynı dğnya haritasını çizenler gibi hah şurayıda şuraya katalım der gibi.

0
    4 Yorumla
    • Senisansen
      Senisansen
      +1 yıl

Ücretli öğretmenlere ben de üzülüyorum açıkcası keşke kadro gelse.
      Ama genel bakarsak polisin falan fazla alması normal

Yorumla
    • Gecenisyan
      Gecenisyan
      +1 yıl

Yoksulluk sınırı 7 bin küsürken normal şartlarda hiç bir meslek hakettiğini almıyor zaten de dediğün gibi en azından kadroda olabilseler en azından geçinebilecek durumda olacaklar. Benim derdim emek verene hakkını vermemeleri.

Yorumla
    • Senisansen
      Senisansen
      +1 yıl

Aynen çünkü herkes emek veriyor okuyor atanmak istiyor. Ama devlette herkesi atayamaz ki işte. Atansalar kadroya geçseler falan bence günümüz de iyi maaşları olur. Ama herkese nasip olmuyor işte.

Yorumla
    • Gecenisyan
      Gecenisyan
      +1 yıl

Malesef

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Uzman çavuş yatarak maaş kazanıyor dediniz evet yatarak kazanıyor ama vatan uğruna toprakta mezarda yatarak. hatta bir ara öğretmen maaşına da karışıyyatarak. ne oldu? derdiniz ney hakediyor demek ki alıyor, başka bir meslekle kıyaslayıp küçük düşürmeniz çok saçma, bekçiliğe gereksiz diyenlere zaten açıklama bile yapmaya gerek duymuyorum..
    Var olsun bekçilerimiz...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ya kesin lan sesinizi bu ülkedeki en boş beleş meslek öğretmenliktir, onlar kadar tatil yapan, ve onlar kadar tatile meraklı olan başka bir grup yok, sınav olur p*ç kurusu sınav kağıtlarını derste okur, ulan beyinsiz okula bir şeyler öğrenmeye gelmişiz ders yapsana, ama yokkk, evde boklu çocuğuyla uğraşacak, evde yemek yapacak. Ulan hıyar karı ne diye çalışıyorsun o zaman? Senin aldığın maaş helal mi lan?
    Kötü bir lisedeydim bu tepkiler onları baz alınarak verilmiştir.

2
    1 Yorumla
    • AmberѴolakis
      AmberѴolakis
      +1 yıl

O kadar sövmene rağmen son satırda neden sonuç ilişkisi adı altında iletişimi daha sağlıklı hale getirmek için bize önemli bir değerlendirme kriteri vermişsin.
      Sen kendini insanlık ve iletişim konusunda geliştirdiğini gösterdin o son satırla bana,
      Öğretmenler işini yapamamış olsa da sen kendini geliştirmişsin,
      Geliştirmeye de devam et hacı,
      +1.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bakanlik acikladi.
    Maaslari 4571 tl.
    Ayrica ogretmenlerin is guclugu ve tehlikesi ile bekcilerinkini kiyaslamak aptalca.
    Kamuda bekcilere varana kadar oyle meslekler var ki ogrrtmenden cok cok rahat calisma sekli olan ama iki maas alan.
    Eger cok heveslendiyseniz sizde bekci olun.
    Hayirdir bu ulkedeki guvenlik guclerine karsi olan bu hazimsizliginizin sebebi nedir.
    Ya torbacisiniz, ya gaspci, ya da gece sokaklarda pislik pesinde kosan birileri. Bundan rahatsiz oldugunuza gore.

1
    1 Yorumla
    • Yalnızsever
      Yalnızsever
      +1 yıl

Bekçılerde ögretmenlerde canımızdır

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim şimdiki aklım olsa okumazdım. Üniversite zaman kaybıdır. Giriş bir işe bir cafe aç bir dükkan aç ufak ufak işlet piyasada aktif ol zamanlada işini büyüt. Millet üniden mezun olurken senin altında jeepler olur. Baksana okuduk ne oldu? Ben işsiz adamlar 5000 küsür maaş alıyor.

1
    2 Yorumla
    • dallas1998
      dallas1998
      +1 yıl

hangi bolum okudun merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uluslararası ilişkiler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Normal mesai saati olarak değerlendirilmiyor onlarınki normal olanı asgari ücret ama gece mesaisi olduğu için daha fazla maaş alıyorlar kızıyor muyum kızıyorum ama hakları mı tabi ki de hakları akşam gün batımından gün doğumuna kadar dolaşmak kolay bir iş değil ama öğretmenle böyle bir kıyaslama yapılması hoş bir şey değil kolluk kuvvetleri ile kıyaslanırsa o zaman bir anlam kazanır.

1
    0 Yorumla
  • yakupberfin
    yakupberfin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

geçenlerde karakola gittim tamam mı 10 tane peki var en uzunu 1.78 neyse geçtim bana bon bon bakıyorlar benim boyum 1.90 😅komik olan su ben bu boy ile çulsuz etrafta gezinirken boyle uflesem yerden kalkmicak tipler silahi beline takmis geziyorlar adaletin bu mu dunya!

0
    0 Yorumla
  • Çaylakusta
    Çaylakusta Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl

Hiç öğretmen yok mu aldığı maaşı yazsın
    Ek ders
    Hafta sonu kurs
    Neredeyse yılın yarısı tatil
    Üstelik eğitim ve insan yetiştirme sıfır
    Mesela İngilizce öğretmeni ne öğretiyor
    Neden uyuşturucu yaşı 12 ye indi

4
    0 Yorumla
  • _GerdekBasan_ u
    _GerdekBasan_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 35%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 851 cevap paylaştı.

3 ay tatili yok, geceden sabaha kadar sokaklarda geziyor. Canlarını ortaya koyuyor.
    Bırakın bir zahmet alsınlar.
    İnsanları da bir daha eğitim seviyesine göre ayırmayın.

4
    0 Yorumla
  • Emrepiqq
    Emrepiqq Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Arkadaşlar ben Komserim. Bekçi arkadaşların gece nelerle kimlerle uğraştığını kimse bilmiyor. Ne olaylar olduğunuzda. Bu maaş konusuna gelince 5bin küsur olan maaş brüt maaşı. Net maaş 4 bin civarında. Kesintiler hariç.
    Öğretmenlerimiz de yoruluyor çalışıyor hak veriyorum. Gece mesajları yok ogretmenlerimizin. Gece mesaisi olduğu için maaş farkı ordan kaynaklanıyor diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • akinkoccc
    akinkoccc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

işte adalet yerini bulmaya başlamış demekki ülkümizde az çalışıp çok kazanma sistemi değişiyor sabaha kadar it gibi sokakta canı tehlikede gezen bekçimi yan gelip yatma mesleği öğretmenlikmi ha şunuda unutmayın kimse allah rızası devlet aşkı için okumuyor kendi menfaati için esnaflıktata bir okul varçıraklık gibi zorlu süreçler

1
    0 Yorumla
  • ibrahimc
    ibrahimc Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Şimdi düz mantıkla bakmayın
    Bekçinin haftada 1 gün tatili olurken öğretmenin haftasonu tatili var
    Öğretmen günde 8 saat çalışırken bekçiler yeni çıkan yasayla birlikte güneşin batışından doğuşuna kadar görevde olacaklar
    Öğretmenin ara tatilleri ve yaz tatili varken bekçinin sadece yıllık izni var, yani 4 mevsim geceleri soğuk sıcak demeden görev üzerinde oluyorlar
    Olaya nötr yaklaşarak yorumlamaya çalıştım, öğretmen ya da bekçi değilim.

4
    4 Yorumla
    • Yeniuyenizz
      Yeniuyenizz
      +1 yıl

Öğretmenin öğretmen olmak için 4 ya da 5 yıllık emeği var bekçinin bekçi olmak için ne emeği ya 3+2 yi toplamışlar sınavda

Yorumla
    • ibrahimc
      ibrahimc
      +1 yıl

@Yeniuyenizz o kadar okuyup öğretmen olamayanlar ne olacak peki onların emeği tamamen karşılıksız kalıyor, ülkede işsizlik var diye yakınıyorsunuz iş olanağı sağlanınca da yok efendim okumayan okuyandan fazla maaş alıyor falan, üniversite okumak bekçi olmana mani değil ki maaşın az olduğunu düşünen varsa orda denesin şansını

Yorumla
    • Yeniuyenizz
      Yeniuyenizz
      +1 yıl

Asıl mesele de bu zaten. İnsanlar sevdikleri okudukları işi yapmak istiyor o olmadı bu olsun yapmak istemiyor. İlkokul lise mezunu cahil insanlar bunu asla anlayamaz tabii ki. Kendiniz okumadığınız için sizin hoşunuza bile gidiyor olabilir

Yorumla
    • ibrahimc
      ibrahimc
      +1 yıl

@Yeniuyenizz ben üniversiteden mezun olalı 6 sene oluyor, tabi muhtemelen ben üniversite okurken sen boyama kitabı ile oyalanıyorsundur. Örnek veriyorum bir dönemde 1000 tane öğretmen kontenjanı açılıyor ama bakıyorsun aynı alanda 5000 kişi giriyor sınava bunların 1000 tanesi sınavda baraj altı kalsa geriye kalıyor 4000 hadi diyelim 1000 kişi de alandan kalsa geriye kaldı 3000 bunların 2000 i gene mecbur elenecek, bu durumda ne yapılabilir, üniversiteler mi azaltılsın bölümler mi azaltılsın/çoğaltılsın?

Yorumla
  • hasan349
    hasan349 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Öğretmen ne yapıyor ki 3 ay tatil 15 gün haftasonu tatil bazen dersi boş öğretmen yılda 4 ay çalışıyor oda 8 saat yaptıklarıda bilineni öğretmek zor birşey değil fazla bile öğretmene 3.000 yeter bekçi soğukta geziyor

2
    2 Yorumla
    • Couchyyschwartz
      Couchyyschwartz
      +1 yıl

Bu mantikla milletvekillerine hic maas vermesinler o zaman

Yorumla
    • _-_ATADEVRİM_-_
      _-_ATADEVRİM_-_
      +1 yıl

@Couchyyschwartz adamsın :)

Yorumla
  • Aşık_biri
    Aşık_biri Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Yattığı yerden konusan milletvekillerinin aldığı parayı neden konusmadimizi merak ederken cumlelerime şöyle devam etmek istiyorum yababadu istersen eline bir silah veriyim ve tüm gece o ıssız sokaklarda sen yürü ne dersin?

2
    0 Yorumla
  • ANGAY
    ANGAY Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 502 cevap paylaştı.

bekçiler gece çalışırken siz uyuyorsunuz :) tabiri caizse it gibi geziyorlar
    öğretmenlerin işi kolay demiyorum ama onların tatili çok çalışma saatleri belli molaları var etkinlikleri var cart curt :) kısaca bekçilerin alması gereken o

2
    0 Yorumla
  • sessizz94
    sessizz94 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Kıyaslama yaparken de 5 dk mantıklı düşün bende üni mezuyum ama tercih hakkım olsa 4013 TL ile öğretmenlik olurdu. İkisinin çalışma şartları birmi tabiki fazla alacak bekçi

7
    22 Yorumla
    • merryıts
      merryıts
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • Laticarieun
      Laticarieun
      +1 yıl

Ne gibi farkları var? Bekçinin ayakta dikildiği saat kadar öğretmen de dikiliyor aynı zamanda öğrencilere laf anlatacağım diye nefesinin tüketiyor. Bekçi odasında otursun hele bir de rahat bir yere düştü mü kahvesini çayını yudumlasın lak lak yapsın. Bu yorumu yapmandan çevrende hiç öğretmen tanıdığın olmadığını anlıyorum.

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Yukarıdaki hatun doğru söylemiş

Yorumla
    • Laticarieun
      Laticarieun
      +1 yıl

Öğretmen çocuğuyum da sinirlendim biraz mdsmsn

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Kendim Öğretmenim. Boş yorum yapan o kadar çok ki. İleride bu arkadaşların çocukları olacak ve okula başladıklarında Hocam hangi yolu izleyelim bizim çocuk için diyecekler.

Yorumla
    • sessizz94
      sessizz94
      +1 yıl

Ne kadar konuya hakim olmadığın çok açık ve net ki bekçinin bir odası olduğunu belirli yerleri olduğunu sanıyorsun. Genelde gece görev alan bekçilerin sen rahat uyu diye her türlü sorumluluk tehlikeyi üstüne alarak hırsızı gaspçısı katili uyuşturucusu ile binbir türlü belayla uğraşmasını gözardı ederken gitmişin bunu öğretmenle kıyas yapıyorsun. Onu da geç biraz aç araştır tatil günleri vs haklarını öğretmenlerin bu konuda çok daha avantajlı olduklarını ayrıca abim de kuzenlerim den devlette öğretmen olanlar vsr korkma yani çevremde öğretmen çok biraz yorum yapmak yerine açmak araştırmak lazım

Yorumla
    • Laticarieun
      Laticarieun
      +1 yıl

Bahsettiklerin polis yalnız bekçi değil kardeşim bence sen biraz araştır.

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

Bu konu da genelleme yaparsak insanların hakkına girmiş oluruz. Mesela çay, kahvesiyle derse girip telefonla oynayan öğretmenlerde var çatır çatır ders işleyende, her işte çürük elmalar oluyor.

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

bir işine git kardeşim. Benim sahip olduğum bilginin çocuklar üzerindeki hakkımın değeri bir bekçiyle aynı olamaz. Ha her şey bu değil temelde insan olabilmek önemli. Bekçi diyorsun gel çıkalım hangisi napıyor? Bizim ülkemizde adalet yok o şerefsiz itleri bekçi arkadaşlarımız temizlemiyor bu dünyadan

Yorumla
    • sessizz94
      sessizz94
      +1 yıl

İnan bilgi cahilisin bekçi ne iş yapar Allah rızası için Google yaz

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Hiç bir boka yaramaz yazıyor. Siyasi partinin ortaklarıyla işe giren hak yiyen insanlar yazıyor

Yorumla
    • Laticarieun
      Laticarieun
      +1 yıl

@Kayıpadamm09 tebrik ediyorum

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

@SonOfTürk öğretmen olmuşsun ama hitap şekline bak, umarım çocuklara böyle öğretmiyorsundur.

Yorumla
    • sessizz94
      sessizz94
      +1 yıl

@Kayıpadamm09 adamsın kardeşim

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Hitap şeklim ve yaptığım işin bu olmadığını fikrimi söylediğim Ortada. Sen doktorsan doktorluğu senden daha iyi bilip bilmişlik taslayamam ben de bir öğretmensem öğretmenliğimi de senin ağzına düşürmem. Herkes kendi işini yapacak. Kendini gelişime açık tutacak. Ancak şu bekçilik işi kanıma dokunan bir nokta

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Şimdi kendi yaptığınız klavye kahramanlığına dönün. Boş dünyanızda ne kazandığınızı düşünün. Siyasi düşüncenizle gelmiş olduğunuz mevki size kalsın. İnsanlık için ne yaptığınızı sorun. Vicdanınız da varsa eğer bir çocuğun geleceği için çalışın. Hadi iyi geceler

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

Tamam işte, sen öğretmenliğini yap bekçi de bekçiliğini yapsın, he ben onlardan az para alıyorum diyorsan mesleğini bırakıp bekçi olabilirsin, insanlara imkan tanınmış olmuşlar sırf bu hakkı kullandı diye bekçilere ön yargılı olamazsınız. Mesela denizcilere de çok para veriyorlar niye o kanına dokunmuyor da bekçiler dokunuyor kanına?

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

Mesleğimi siyasi bir partiye yaranmak için bırakamam kusura bakma. Denizciler derken? Bir de ülkemizdeki askeri rütbeli paşalarımızın aldıkları fazladan paraya getirecek olursak de gidem deee.. ülkemizdeki şehitler sözleşmeli olanlar sen hiç gördün mü paşamız şehit düştü. Olan garibana olur bizim ülkemizde. Siyasi yandaşlar bu ülkede paşa olurlar. Aklını kullanmak parti seçip onların menfaatlerini yerine getirmekse kalsın

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

Bekçilerin için de gariban işsiz yok mu? Madem çok düşünüyorsun garibanı bırakın da çalışsın insanlar.

Yorumla
    • SonOfTürk
      SonOfTürk
      +1 yıl

İşe nasıl girdiklerini bir araştıralım mı? Bu adamlar üniversite okuyup KPSS ye girip atama bekleyip eğer ki atanamazsa kendini asan masum garip düşmüş insanlar değil mi? Kusura bakma ama madem gelir seviyesi yüksek olacak o insan kendini geliştirmiş olsun isterim kukla olmuş insanlar değil

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

Sanki bekçilerin için de üniversite okumuş yok dimi? Anadolu da çobana da 5 bin veriyorlar çobanlık yaparken kendini geliştirmekle ne alakası var bazen yaptığın işe göre para alırsın. Atanamadım diye kendi canına kıymak bana akıllıca gelmiyor kimse kusura bakmasın ben de üniversite okudum bölümümle ilgili bir işe giremedim daha ama ticaret yapıp para mı kazanabiliyorum.

Yorumla
    • Kayıpadamm09
      Kayıpadamm09
      +1 yıl

İşe nasıl girdiklerini araştırmama gerek yok biliyorum, belli sınavları var, komşum olmuştu anlattı. Evet her işte olduğu gibi torpil yok mudur vardır ama bu onlara ön yargılı olmanızı gerektirmez. Sanki ülke de her iş düzgün ve etik ilerliyormuş gibi tepki gösteriyorsunuz.

Yorumla
  • spedy6934
    spedy6934 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

Böyle kiyaslama yapilması bile alenen kurumlar ve insnalar arasi algi yaratip. provakasyona suruklemedir, yazik.
    Ögretmenlerimizde degerli kiymetli ve kutsal. gorev yapiyor ve yeni baslayan bir ogretmenderecesine gore yukseliyor, ya o bahsettiginiz Lise Mezunu Bekciler?
    12 saat gece dısarıda iti, kopugu, tinercisi ayyası ile. biz yatagimizda rahat uyuyalim. diye devriye atiyorlar ve bekciluk. gorevi tekrar basladigindan beridir asayiş olaylarinda belirgin azalmalarevcut.

0
    1 Yorumla
    • HelyumCanavarı
      HelyumCanavarı
      +1 yıl

Bunlardan yola çıkacaksan adam etmeye çalışırken bir karıncayı bile incitmeyen ama öğrencileri tarafından öldürülen öğretmenlerden de bahset.

Yorumla
  • Güneşgibii
    Güneşgibii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Bekçilik tehlikeli bence. Evet öğretmenlik de oldukça zor bir meslek. Doğuda hele hiç güvenliğin yok. Ama bekçisin soğukta, sıcakta.. saçma sapan insanlarla muhatap olmak zorundasın.

3
    0 Yorumla
  • Dragonle
    Dragonle Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Bekçilikle polislikle öğretmenliği bir tutan öğretmenlerim lütfen bir öğretmen olarak siz yapmayın bizler sabah işe güvenle gidip akşam güvenle eve geliyorsak bir polis memuru gibi akşam eve dönebilecekmiyiz diye çoğu zaman düşünmeden çıkıp gidiyorsak tabilki hakları helal olsun emniyet güçlerine tabiki hakları..
    Ayrıca polisin çalışma saati senelik 2950 ama ögretmenin 55 saat

0
    1 Yorumla
    • Dragonle
      Dragonle
      +1 yıl

555 saat

Yorumla
  • RealistPanda
    RealistPanda Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Yalnız göreve yeni başlayan öğretmen 4013 TL alacak. Bu arada bu kutsal mesleği kutsal gösterip ücretinden şikayetçi olanlardan bir halt olmaz onlar da bekçi olsun.

3
    3 Yorumla
    • Yeniuyenizz
      Yeniuyenizz
      +1 yıl

Toz pembe rüyanızdan kaldırdığım için günaydın ama bu devirde herkes geçinmeye çalışıyor. Hiçbir mesleğe kutsallık yükleyerek düşük maası kabul etmelerinı isteyemezsiniz. Kimse babasının hayrına yapmıyor. Yoksulluk sınırı 6k iken hele asla

Yorumla
    • RealistPanda
      RealistPanda
      +1 yıl

4 Bin lira ile yoksulluk sınırının ne ilgisi var ablacım?

Yorumla
    • Yeniuyenizz
      Yeniuyenizz
      +1 yıl

Kimse kutsal diye yapmıyor mesleği onu diyorum.

Yorumla
  • elgoooo
    elgoooo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Dört bin az mı asla değil. Asgari ücretle çalışan ne yapsın o zaman. Bekçi her gece nöbet tutuyor öğretmen sıcak sınıfta öğrencileri ile. Yapmayın lütfen bu kadar da ezmeyin

3
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yaklasım yanlıs
    Neden ogretmen maası düsük deseniz kabul ederim
    Ama fazla hos fazlada denmez bunada yukardakinin asagiya cekilme ya da hor gorme hic bir zaman bir cozum sunmaz.

3
    0 Yorumla
  • Pınar-Günce
    Pınar-Günce Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 63%
    +1 yıl

İkisininde neyine yetmiyor asgari ücretin üzerinde maaş almaları derim. Millet asgari ücret için kıçını yırtıyor gelip neyin polemiğini yapıyorsunuz burada.

3
    0 Yorumla
  • Myystic
    Myystic Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Öğretmenler ile bekçileri yaptığı işi karşılaştırdınız mı? Bekçilik rahat ve risksiz bir iş değil kıyaslanamazlar. Milletvekillerinin maaşlarının tartışılması gerekiyorken öğretmen-bekçi karşılaştırması hoş değil.

1
    0 Yorumla
  • Arjino
    Arjino Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Herkes yazmış canları pahasına bizleri koruyorlar bre amip beyinliler ülke savaşmamı cepheye mi gidiyorlar belli kişiler oy almak için böyle sistem yarattı EYT ye gelince ülkenin parası carcur ediliyor diyorsunuz bunuda konusun şerefsizler

1
    0 Yorumla
  • alinab
    alinab Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Saçmalık ve haksızlık. Hayır bekçi yine o maaşı alsın fakat Atatürk zamanında milletvekilleri ile aynı olan maaşları nasıl olur da bu kadar düştü öğretmenlerin. Devletimiz gerçekten hiçbir şeye değer vermiyor bu vekillerden başka

1
    1 Yorumla
    • Çılgın3131
      Çılgın3131
      +1 yıl

Almasin dagdaki askerle ayni maas mi alinir ne yapcak bekçi

Yorumla
  • furkn4141
    furkn4141 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 56%
    +1 yıl

İş tehlikesi yüzünden sanırım. Sanayide de bu böyledir. İşin tehlike sınıfında göre maaşın ve sigortan yüksekten yatar

4
    1 Yorumla
    • Öpsünseniamcan
      Öpsünseniamcan
      +1 yıl

Vinç operatörlüğü gibi mesela

Yorumla
  • Cananktss
    Cananktss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Niye sadece öğretmenlerle kıyaslıyorsunuz öğretmenler mi sadece ii maaşı hakediyo Coğu öğretmen yatıyor yılda 3 4 ay be memur olmak için bir tarafımızı yırtıyoruz bızde aynı maaşı alıyoruz devletın üniversiteüniversite okumayın deme şekli bence. d

1
    0 Yorumla
  • Kaan_001
    Kaan_001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Geceleri evde sıcak yatağında yat, yılda 120 gün tatil yap yazın soguk kışın sıcak sınıfta ders anlat birde kendini bekciyle polisle kıyasla. atanana kadar ne is olsa yaparım ataninca calismam yatarım mantığı...

2
    1 Yorumla
    • sekerparee95
      sekerparee95
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • mayıslarbizim
    mayıslarbizim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Öğretmenin işi neredeyse rahat diyebilirim. Sıcacık sınıfta otur ders anlat üstelik can güvenliği %100 bekçi gecenin kaçında o soğukta dışarıda milleti koruyor can güvenliği yok çünkü güvenliği o sağlamak zorunda bu maaşı hak eden bekçidir.

1
    0 Yorumla
  • komando_01_33
    komando_01_33 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl

gemici aliyorlar 12 bin 10 bin git ozaman sen de 😀 işin zorluguna gore o para veriliyor yipranma orani yuksek diye bilesin millet vekilleri neden 20 bin aliyor git onu sorgula bence bekci olan insanlar enazindan fakir ve o parayla evini yuvasini alip kurar

0
    0 Yorumla
  • ayüfsananebe
    ayüfsananebe Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Öğretmene bu maaş fazla bile!! bir halt öğretemiyolar yazıklar olsun

8
    0 Yorumla
  • Samuraysevo
    Samuraysevo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 52%
    +1 yıl

Öğretim seviyesi, diplomaya göre insan ayırmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? Önemli olan eğitimdir... Güvenlik güçlerinin fazla maaş almasını yanlış bulmuyorum. Ayrıca lise mezunu bekçiler en fazla 4.500 ₺ gibi bir ücret alıyor diye biliyorum 🤔

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Öğretmen rahat rahat sınıfında ders anlatırken onlar soğukta bekliyor hırsızı uğursuzu var.Öğretmenlik kadar rahat bir meslek yok rahatsz olan öğretmen varsa gitsin bekçi olsun

5
    3 Yorumla
    • Çılgın3131
      Çılgın3131
      +1 yıl

Bakalm bekçi kurtarack mi seni karakoldan o sıcak mekandan senin için cikacak mi 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Çılgın3131 öğretmen seni kurtaracak mı 😂 k. bakma ama öğretmenlerinde bu dünyayı kurtaracak MS gibi edebiyat yapmaları ve oturduklari yerden para kazanio begenmemeleri sinirimi bozuyor madem öyle öğretmen olmasaydn kardeşim

Yorumla
    • Çılgın3131
      Çılgın3131
      +1 yıl

Sende edebiyat yapiyorsun bak 😂😂

Yorumla
  • Subarusti
    Subarusti Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Sabahtan akşama kadar ağır işte çalışan biri 2000₺ alıyor
    oturduğu yerden ders anlatan öğretmen 4000 alıyor kime hak kazandığı para?

4
    12 Yorumla
    • ρlʋƚoɳ
      ρlʋƚoɳ
      +1 yıl

ourduğu yerdennn?
      öğrermen olmak ya da öğrermenlik yapmak çok mu kolay.
      Sen kaç çocukla kalabiliykrsun aynı prtamda e gazla?
      Ya da öğrermen hastalığı duymadın mı hiç

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@ρlʋƚoɳ 23 yılın 15 yılını rahat öğretmenlerin içinde geçirdim ayni zamanda son yıllarımı da ağır işte çalışan abilerimle geçirdim staj da dahil insanlar ne zorluklarla çalışıyor ben dünyanın her yüzünü gördüm ordan biliyorum

Yorumla
    • Gecenisyan
      Gecenisyan
      +1 yıl

Öğretmenler geleceği inşa ediyorlar geleceği inşa edecek bireyler yetiştiriyorlar. Asla basite alınabilecek bir meslek değil, sen öğretmene hakkını gerekli motivasyonu vermezsen o öğretmenlerde dediğün gibi sadece oturup iki kelam eder ve çeker gider. 2000 alan da normal almıyor ayrıca zaten kadrolu öğretmen sayısını 3 e 4 e katlıyor sözleşmeli öğretmen asgari bile alamıyorlar.

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@Gecenisyan

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

Günümüz öğretmenleri çoğu hiçbirşey inşaa edemiyor öğretmenlik mesleği de zor değil sonuçta çalışma ortamı iyi hava koşulları etkisi yok bırak da insanlara 3-5 birşey öğretsinler

Yorumla
    • Gecenisyan
      Gecenisyan
      +1 yıl

Neden acaba.. Öğretmenlik ayak altı bir meslek haline dönüştürüldüğünden olabilir mi? Verilen değer ortada. Onlar hayatlarını okumaya veriyorlar zaten kolay gelmiyorlar oralara. İşçinin hakkını koruyalım tabiyki ama birini yaparken birşni yıkmak doğru değil.

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@Gecenisyan her mesleğe saygım var a ancak öğretmen maaşı ve iş koşulları ile bir inşaat işçisi maaşı ve iş koşullarını bir karşılaştırmak gerek

Yorumla
    • Gecenisyan
      Gecenisyan
      +1 yıl

Bunun farkındayım benim babam da inşaat işçisi dediğim gibi hiç bir meslek hakettiği parayıda değeri de görmüyor ülkede.

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Biri öğretmen olmak için yıllarını veriyor okullarda diğeri belki okumuyor bile zahmet göstermiyor doktorla işçiyi kıyaslamak gibi bir şey senin yaptığın

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@Büşra_riri nerden biliyorsun onlarında olmak için çabalamadığını şu dünyada da kimler emeğenin karşılığını alabildi ki kendimden biliyorum

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Öğretmenleri küçümsüyorsun ama sen bn işçileri küçümsemedim ama ikisi de bir değil

Yorumla
    • Subarusti
      Subarusti
      +1 yıl

@Büşra_riri

Yorumla
  • Damlakatre
    Damlakatre Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 73%
    +1 yıl

Bundan ziyade milletvekillerinin , bakanların ve diğerlerinin maaşı ve bir vekilin görev süreci dolupta direkt emekli olmasını sorgulamak lazım... Adaletsizlik buradan başlıyor ve aşağı kadar gidiyor...

0
    0 Yorumla
  • sekerparee95
    sekerparee95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

öğretmen ne yapıyo ki 3 ay tatili ara tatili yarım günlük tatiller okumak değil işin zorluğuna göre olur maddi karşılığı

3
    0 Yorumla
  • Drmarco
    Drmarco Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

İsmet inönü: Paşam öğretmen maaşlarını nasıl yapalım
    Mustafa Kemal Atatürk: Öğretmen maaşlarını öyle bir yapın ki milletvekili maaşlarından az olmasın.
    Anlayana...

5
    0 Yorumla
  • Dipsizz
    Dipsizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Yooo gayet mantıklı öğretmenler çok izin yapıyor.. Adamlar sokakta it kopuk peşinde canınızı malınızı koruyor.. Gerekirse can verecekler

3
    0 Yorumla
  • güℓşαнѕυℓтαи_
    güℓşαнѕυℓтαи_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Günde sayılı saat oturatak ders anlat, 3 ay tatil yap, haftada bir gün iznin olsun.. dimi sayın öğretmenler : )
    Adamlar buz gibi Soğukta dışarıda geceleri çalışıyorlar bilmem farkında mısınız?

3
    0 Yorumla
  • ffırraatt
    ffırraatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Bu durumdan şikayetci bir öğretmen varsa demekki para için öğretmenlik yapıyor. Hiç yapmasın daha iyi! Bekçiliği, güvenliği küçümseyenlere göre güzel durum.

3
    0 Yorumla
  • Pegan
    Pegan Takip Et
    Bilge Yaş: 111
    +1 yıl

Bir şey söylemek için çok erken derdim ama çok geç kalındı. Neticesini 10 yıl sonra görünce anlarsınız. Öğretmenine değer vermeyen toplum mahvolur. Ayrıca müslüman bir nufusa sahip bir ülkede bekçiye ihtiyaç duyulması çok acınacaklı bir durum

1
    0 Yorumla
  • Dutcheland034
    Dutcheland034 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Ogretmenin herhangi bir tehlikesi yoktur ancak bir bekcinin nereden ne tur tehlike gekecegi bilinmez hic bir zaman. Orasi Turkiye. Mesela git dogudaki ogretmene o daha fazla alir git dogudaki savciya daha fazla alir diger savcilardan.

2
    4 Yorumla
    • mrt555
      mrt555
      +1 yıl

Dogudaki ogretmenle batidaki ogretmen ayni alir

Yorumla
    • Dutcheland034
      Dutcheland034
      +1 yıl

Sanmam

Yorumla
    • mrt555
      mrt555
      +1 yıl

20 yillik ogretmenim dogudada gorev yaptim

Yorumla
    • Dutcheland034
      Dutcheland034
      +1 yıl

Olabilir ama benim tanidigim var ondan biliyorum he yalan diyebilir bilemem

Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

ataturke soruyorlar pasam reısı cumhur maasınız ne kadar olsun.. dıyorkı ogretmen maası kadar! ıste adalet oıste kalkınma.. cunku bılgı ogretecek ınsan lazım degıl onlara sılahlı bır guc lazım!!!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

My name is Smith.
    How are you.
    He she it.
    12 yılda bunları öğreten ingilizce öğretmenine 4 bin veriyorlar bence asgari ücret ble fazla.

6
    0 Yorumla
  • KasiKesh u
    KasiKesh Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı.

O bekçi kuru ayazı ve canı ortaya koyuyor şimdi devlet zorunlu gbt getirirse daha zor olacak onlar için bak bugün iki bekçi bıçaklanmis

4
    0 Yorumla
  • kesşovu
    kesşovu Takip Et
    Yoda Yaş: 25
    +1 yıl

İyi tamam üniversite okumuş ama o bekçi de sem üniversite okuyunca çoktan çalışmaya başlamış oluyodu bekçinin daha yüksek maaş alması bekçinin sorunu değil öğretmene düşük maaş verenin sorunu

2
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.

Hiçbir baltaya sap olamayan bir grup insanı bekçi yaptılar. Yolda kimlik sormanın verdiği egoyla dolaşıyorlar. Bundan rahatsız olanları yere yatırıp darp ediyorlar, kelepçeliyorlar.

1
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl

evde üşüdüğümüz havalarda gecenin ayazında sabaha kadar sokaklarda gezmek 5000 liraya yapılacak iş değil

2
    0 Yorumla
  • ozanemr
    ozanemr Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Para ögretmenlik de degil bekçiliktedir eger ögretmenlerin zoruna gidiyorsa hemen bekçi olsunlar hemde ilk sırada alınırlar peki ögretmen yaz tatilleri ara tatili yaparken bekçi yapıyormu bunu

2
    0 Yorumla
  • ILIKSÜTT
    ILIKSÜTT Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

o adamların ölüm tehlikesi var o adamlar geceleri gezerken o öğretmen dediğin kişiler gündüzler oturuyor 2 ders anlatıyor. anlattığı dersler de SADECE EZBER

1
    3 Yorumla
    • Kadir580000
      Kadir580000
      +1 yıl

Bunu anlamıyorlar işte kime ne anlatıyonki

Yorumla
    • ILIKSÜTT
      ILIKSÜTT
      +1 yıl

@Kadir580000 İşlerine gelince yobazız kendileri sıcacık sınıflar da popolarını büyütürken o adamlar geziyor isterse 10 k verseler POLİSE ASKERE VE BEKÇİYE YAKIŞIR.

Yorumla
    • Kadir580000
      Kadir580000
      +1 yıl

👍👍

Yorumla
  • Ponkitonki
    Ponkitonki Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Öğretmen haftada 15 derse girerse o kadar alıyor bu günde 3 saat çalışmak demek bunun üstüne alacağı her ders için 17 lira alıyor 25 ders alsa yani normal bir memur kadar çalışsa 1700 lira alacak

0
    0 Yorumla
  • Mckingkedi
    Mckingkedi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

Hem gece uykusundan mahrum olup hem normal yaşantıda uzak arti belali tiplerle ugras hırsızlıklari onle bide aldığın maaşa laf etsinler sanki eğitim sistemi cok iyimis gibi para konusinu kiyasliyolar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (360)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Öğretmen 4013 tl maaş alırken lise mezunu bekçi ise 5071 tl maaş alıyor. Ne söylemek istersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Temel lisede öğretmen maaşı ne kadar bir bakarmisiniz? 4 cevap verildi
Öğretmen maaşı 26.800 TL olmuş, ne düşünüyorsunuz? 8 cevap verildi
"Öğretmenler sayfası" Öğretmen maaşı en az 30 bin TL paylaşımı yaptı! Sizce öğretmen maaşı 30... 64 cevap verildi
Arkadaşlar öğretmenin asgari ücretten 500 tl fazla alması normal mi? 6 cevap verildi
Öğretmen maaşları hakkında ne düşünüyor sunuz? 19 cevap verildi
Öğretmen maaşı şu an ne kadar ve yeterli mi sizce? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siz güne nasıl başlıyorsunuz, sabah rutinleriniz ve küçük mutluluklarınız neler?
  • Feminist biriyle çıkar, aşık olur, evlenir misiniz?
  • Yüzme biliyor musunuz, denizde yüzmeye başladınız mı bu sezon?
  • Menemene peynir yakışır mı? Deneyenler oldu mu?
  • Duvar kağıdınız ne?
  • Memleketiniz ile gurur duyuyor musunuz?
  • Sizce Taksilerde su, kolonya ve lokum ikramı kalıcı bir hale gelmeli mi?
  • Bilin baqalım bugün kimin doğum günüsü 🎂✨️🎈🎈?
  • Herkesten herşeyden çok çabuk sıkılır mısınız?
  • Sizin için saygı duruşunu hak eden, unutulmaz ama az bilinen filmler hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨