Evde sabun üretip satmak istiyorum sizce nasıl yapabilirim? Üretim maddelerini ögrendim diyelim ki kalıp kalıp hazırladım ama nereye nasıl satabilirim veya nerede satabilirim bunları bilgisi olan var mı acaba?
Cevabın nedir?
Bence tanıdık bir bakkal orta düzey marketle anlaş ya da bina kapıcılarıyla anlaş piyasanın da biraz aşasına güzelde karını koyarak dağıt. marketler bakkallarla anlaş anlaşabildiğin kadarıyla kapının önüne koysunlar gören kadınlar alır :D
Sonra başka temizlik yerlerine verirsin ucuzca iş yerleri falan ucuz sabun arıyorlar.. ;)010 Yorumla- +1 yıl
Bunda tanımana gerek yok ki.
elinde sabunlarla git bir bakkal market neyse işletmeye ben bunları üretiyorum isterseniz bir ay burada satışını yapın kar marjınız budur şu fiyata satacaksınız de bir ay deneyelim de her türlü kabul eder.
Böyle anlaşırsın işte 10 - 20 yer gezersin böyle tamamdır.
Tabi ön taraf koymasına ikna edeceksin biraz da kabiliyet işte herkesin göreceği bir yere koyduktan sonrası tamamdır düzenli olarak satışını yaparsın.
Ticaret bu çekinmene gerek yok.
Sabununu al git okul müdürüne anlaş ucuz fiyat ver kabul eder hemen.
Aylık temizlik için yeniler düzenli olarak böyle 4-5 de okul bul git işletmeler bul gez dolaş araştır parayı da bulunca bizi unutma :D - +1 yıl
hacı sende manyak pazarama kabiliyeti varmış ha aynen bu dedigini yapıcam bakalım ne sonuç alıcaz böyle bagcılar tarafında kalan ufak tefek marketleri gidip dolaşıcam bir 40 50 tane sabun üretiyim kalıpta paketlemesi var sadece hazırlıyım soruyum bakalım ne sonuç alıcaz bir de markada bulmak lazım okul müdürü derken direk odasına giripte mi görüşsem
- +1 yıl
Okul hademesiyle görüş anlat işte sabunu göster gerekirse ona da 3-5 ver :D.
Gerekmezse hiç söyleme.
Baktın kabul etmiyor ise onada kar vereceğini söyle biraz da laf yap kabul eder.
hademeyle beraber çıkarsın müdürün odasına tamamdır.
Bu devirde biraz aşağı çekersen fiyatı en zengin bile senden alır :D öyle bir devir.
Bence bir hedef koy önüne mesela başlangıç için de ki ben günlük 50 tane satacam.
Satana kadar reklamını yap sor herkese sonra düzenini sağladıktan sonra devamlı senden alanlarla zaten günlük düzenini tutarsın. Sonra 100 yaparsın sonra geliştirirsin. :)
Eğer bu temizlik falan hoşuna gitmişse sana temizlik ürünlerinin toptancısını gönderebilirim.
Kanalizasyon kokusunu giderecek kadar güçlü ilaç üreten yerler biliyorum toptancılığını yapabilirsin :D
Pazarlamacılık var birazda ;) - +1 yıl
toptancısı derken o nasıl oluyor ben şunu düşündüm ilk başta bir hedef koymak derken mesela günlük plan hazırlıcam ufak marketlere özellikle bagcılarda çok gördüm gidip pazarlamaya çalışıyım şu dedigin çok dogru bir söz fiyatı biraz ucuzdan verirsen en zengini bile senden alır ucuza pazarlamaya çalışıyım bakalım ne sonuç alıcam marka da yapmak gerek onu da yazıcıdan çıkartırım bir ingilizce isimle marka naylonu da ısıtır 12lik koliler halinde paketlerim diye düşünüyorum o zaman güvenme ihtimalleri daha yüksek olur sanki
- +1 yıl
6 'lı da yapabilirsin belki fazla bulabilirler.
Evet 6-12 yaparsan daha güzel olur mesela bir plan çıkartırsın ki günlük 12 lik paketten en az 10 tane satacağım gibi ki eğer güzel yaparsan çok daha fazla satılır.
Benden sana bir tavsiye hep garanti iş yap.
Yani dediğim gibi devamlı temizlik yapan yerlerle anlaş sürekli onlara satarsın devamlı senden alan en az 20-30 işletme bağlasan bir pazar ağı kursan
hiç uğraşmadan satabilirsin.
Düzenli satışını yapabileceğin ve kesin garanti satacağın garanti para alacağın yerleri bulup onları bağlarsan kendine çok daha hızlı yükselirsin tanınırsın geliştirirsin :) - +1 yıl
evet bu nokta en önemlisi temizlik işi yapan yerlerle anlaş işte bunu başardıgımda bu iş yürür üretimde sıkıntı yok paketleme marka sıkıntı yok bir tek kanuni mi kanuni olması için ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum bunu sonradanda hallederim tek başarmam gereken önemli nokta işte temizlik yapan yerlerle anlaşarak devamlı satabilicegim müşteri baglamak
- +1 yıl
Yapabilirsin gözünde büyütme sakın.
Gerçekten yaparsın eğer ciddi olur güzel diyaloglarla konuşman gerekiyor.
Bir de işletmeler aramalısın mesela sabun satışlarını bir araştır kimler ne kadar ne sıklıkta alıyor?
Senden başka sabun yapanlarda vardır ya da sabun fabrikalarında çalışanlar bilirler kimler alıyor devamlı. Sende onları bağlarsın kendine.
ALLAH kolaylık versin hayırlar versin :) . - +1 yıl
Bana ulasirmisin 0543 642 71 60 watsap yaz
dostum sn yap =) satarız sahıbınden.com =) parann anasını aglatırız sen yap ulas bana
04 Yorumla
+1 yılgörüntüleri güzelse internet üzerinden iyi bir reklamla satabilirsin. ya da İzmirde sığacık vardır biliyo musun bilmiyorum. İnsanlar evlerinde yaptıkları şeyleri satıyorlar. Turistik de bir yer olduğundan çok satar. O tarz bir yer bulursan en güzeli o olur :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla olduğunu sanmıyorum. İnsanlara destek amaçlı çünkü
+1 yılben görmüştüm böyle meyva şekli verilip boyanmış bir sepete konulmuş meyva sepeti gibi yapılmış satılıyodu çarşı da falan belki hediyelik eşya satan yerler alabilir vitrine koymaya ya da sipariş almaya ama tabi elden satmak gibi kar elde edemezsin
01 Yorumla- +1 yıl
çarşı derken nasıl mesela böyle pazar gibi yerler mi orda satsam ama geçende pazarta satılık yer gördüm sahibinden.com da 15 milyara adam sırf pazardaki yerini satıyor devlet herşeyi zengine göre ayarlamış fakir sürünsün hesabı bu durumdan kurtulmak için ücretsiz bir çarşı gibi bir yer lazım bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
aradaşım dene di tutmuyo öyle hemde hergün pazarlara falan gitti
011 Yorumlabence fight club izlemeyi bırak önce sonra git sigortalı bir işe gir
02 Yorumla
+1 yıldukkan ac dostum orda sat dukkanın adı da "kızlarsoruyorsabun" olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılel emeği ile üretilen ürünlerin satılacağı pazarlarda
01 YorumlaMerhaba benimle iletişime geçermisniz instamı yazıyorum atwa_07
00 Yorumla
+1 yılgittigidiyordan falan sat baya alıcın olur
02 Yorumla- +1 yıl
satar satar o gümüş altın rengi tül keselere kol kurdelele bide nazar boncuğu tak oh bütün orta yaşlı karılar üşüşür
zabıta görünce kaçabilirsin :))
00 Yorumla
+1 yılseyyar olarak satabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
internet üzerinden sat
Uzun ıs kanka patent ını falan alcsn hıc urasma
02 YorumlaFight Clup (Dövüş Kulubü filmini örnek al ;)
00 YorumlaTır parklarına uğra derim konaklama yerlerine :D
00 YorumlaBana bir ulaş başkan
00 Yorumla
+1 yılInternet üzerinden ;)
00 Yorumla
+1 yılİnternet uzerinden
04 Yorumla- +1 yıl
Renkli kokulu yapacaksin butik sabun culuk yani.. Arastir ne kadar yaygin olduğunu görürsün.. Hediyelik olmali hem uygun hem gösterişli hem de çekici olmali ki satabilesin
- +1 yıl
Piyasayi arastir karar ver insatgrmda birsuru butik sabuncu sayfasi var cekilislerle falan kendilerini buyuruyorlar ama hemen olmuyor tabi.. İnstgrmda çokttakipçisi olan yakinin faln varsa destek olsa daha kolay olablr
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evde sabun üretip satmak istiyorum ama ürettikten sonra nerede satabilirim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat