AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
yahu 2 gönül birbirini sevdiyse bunun yanında saygı da varsa isterseniz 2nizde zırcahil olun ne fark eder?
Hayır evlenirim ama mesela kendi işi varsa mesleği varsa yani şirket ya da küçük restaurant vs olmalı mutlaka 🤷♀️🤷♀️
Garson sa sa 4 bın m aaşı varsa?
Olmaz geçici bir iş o
Guvenlige geçse
Snede caliscaksn. Evde ev hanımı ol diye almiycak ya seni
Olmaz yukarda dediğim gibi ben bazen çalışırım bazen çalışmam
evlenmem ama benimki mezun olamıyor mq iki yıllık bitirdi anca
senin ben aşağılık kompleksini deee😅 neyse
2 yıllıkta hiç yoktan iyidir
Yok lan ilkokul daha iyidir mq
kendine yalan söyleme şimdi 😂 önemli olan sadece meslek değil. sen bide bilge birisini istiyorsun. ayrıca sıkıcı olmıycak falan
Ne alaka evlenirim aşık olurken yazılı kanun mu var 😂 sen lise ben üni mezunuyum olmaz aşk kanunlarının 46. Maddesi öyle diyor 😁
Diplomasıyla değil diplomanın sahibiyle evleniyorum.
Gördü, insanlık ve kültür, aynı zamanda dini inanç normal üniversitede öğretilmiyor maalesef..
Okuyup okumadığına bakmam ki ilk önce karakter önemli..!
Niye evlenmiyim ben üni mezunu değilim :D ha dediğin gibi ben olabilirdim bu sefer o olmazdı..
Evlenirim yeter ki karşımdaki insan dürüst, güvenilir, karakterli olsun paraya, okula vs bakmam
Asla 🙅 katti suretle evlenmem
Hatta flosrtlesmem bil
Bakmam bile
Fuzuli’nin dediği gibi diploma cehaleti alır hamurunda varsa eşeklik baki kalır tek önemli şey karakter ve uyumdur bence
Kültürel seviyesi benden yüksek olabilir ama düşük olmamalı. Evlenmem.
Evlenirim. Önemli olan kendini geliştirmesi, iyi bir işe sahip olması.
Seviyosam gerisi umrumda bile olmaz takılmam öyle şeylere isterse benden daha üst seviyelerde biri olsun.
En azindan bir yuksek okulu mezunu falan olsun.
Yoksa olmaz
Evlenmem için bir sebep yok ayrıca 10 sene okuyup işsiz kalan tek memeleketiz
Sevdiğim adam sırf üniversite mezunu değil diye sevgim ona bitecek değil. Okumuş veya okumamış hiç sorun değil her haliyle kabul ederim onu. Her şeyden önce bana uyması sadakati bağlılığı önemli.
Evlenmek için tahsil değil iki tane kocaman yürek gerek :)
Saçma bir takıntıdan ibaret ki üniversite mezunu bir insan okumuş bilgili her şeyin farkında olan insandır diploma sadece kağıttan ibaret ama çok bir şey olarak görülüyor uçmuyorsun üni mezunu olunca djdj
Evlenirim illa benle aynı düzeyde olmasına gerek yok ki önemli olan sevgi saygı huzur 😂
Kendini geliştirmiş, ekonomik bağımsızlığı olan biriyle evlenirim. Diploma çok da mühim değil
Üniversite mezunu hatta iyi bir mesleği olmasını dilerim ama şart degil kendını iyi yetiştirdiğini bilgili oldugunu anlarsam bu sorun olmaz
O kadar da daralmasın ya evlenilir tâbi niye olmasın. İşe mi alınıyor?
Kültür eğitimle tamamlanmamıştır ne üni mezunu var başkenti sorsan bilmez
Is konusunda bir şey diyemeyeceğim ama akıl, zeka konusunda okuyupta adam olamayanlarda var
Seçimimi iyi yaparsam neden olmasın
Neden evlenkiyeceksin tabikide evlenirim hersey okumak degil oyle yobazlar var okuyan oylede nesiler var okumayip kulturlu olan...
hAYIR EVLENİRSEM OKUMUŞ BİR İNSANLA EVLENİRİM HAYATIM DÜZENDE GİTSİN DİYE
ben üniversite mezunuyum isterim tabiama seversin başka yönleri güzel olabilir o zaman pek bakmazsın
senin mesleğinin ne olduğu önemli? onu bilmeden bir şey diyemeyiz
davul bile dengi dengine mi? hahaha bu lafa çok tavım şöyle söyleyim üniversitede hocaya sen bana eğitim verebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip değilsin diyerek bıraktım yani çokta şey yapmayın en iyiyim diyenle bilgimi ve becerimi yarıştırırım
Evet nolcakki insanlık arayanlardanım, diploma değil
uni den ziyade kendini gelistirmismi isi var mi ona bakin uni okumus is bulamamis bu zor
Serdar kuzuloğlu da üniversite mezunu değil ama eminim bir çok kişi onunla evlenmek isterdi.
Çok yönlü bir soru biraz denk olması lazım ama sadece üniversiteye bakarak kesinlikle buna karar veremezsin
Ben şu an üniversite 3. Sınıfım nişanlım var ve 28 yaşında asker ama üniversite mezunu değil çok yakında düğünümüz olacak ve çok mutluyum çok saçma insan ayrımı yapmak
öyle bişi yok ya ne davulu seviyorsam isterse kağıt toplayıcısı olsun aşk bu başka bişiye benzemex
Her şeyde bir kıstas arayanlarda bugün :D sen eflenmezsin.
Erkekler belki kabul eder kızlar etmez kızlar her bokuu kabul etmiyor zannedersen kızlar ülkenin mezunu ne böyle kompleks
üniversite mezunu olup olmaması önemli değil aynı seviyede olmak önemli ama, fark sonradan çıkıyor gerçekten.
21. yüzyıldayız ama herkes aynı şartlara doğmuyor. adam olsun yeter. kendini bilen insan kendini geliştirmenin yollarını bulur diploma meslek içindir
Bence olmamalı, eğitim derken dört duvar içindeki kağıt kalem ile olan şey değildir. İnsanın kendini eğitip yetiştirmesidir.
Haklısınız... 😎
(Allah'tan üniversite mezunuyum polemiğe girmeyeyim yırttık çok şükür 🙄)
Bir insanın kişiliği Beni etkikedikden sonra ilk okul mevzunu olsa da problem olmaz.
Okuyup okumaması önemli değil. Kafa yapımız uyuyorsa ve sevgi varsa herşey olur.
Güncelleme e hiç katılmıyorum. Ben şahsen bende fazla para kazanan sevgili isterim. 😁
Evlenirim unv3 mezunu olsa ne olacak iki soru sorsam bilememezki 😁😁
vallah okudumu okumadimi ben oyle seylere bakmam. adam olsun karakterli olsun bana sahip cikabilsin yeter
Üniversite mezunu ile yaşadım bunu okumakla alakası yok. Ne demişler eğitim cehaleti alır eşşeklik baki kalır.
Uni mezunu olup, ilkogretim mezunu insanlarin yaninda calisan universite mezunlarindan mi?
Ilkogretim tercih sebebim🥰
Torpil olursa öyle olur tabi!!!
Sorun para değil ama kafa yapıları çok değişik oluyor iatisnalarda vr ama kafa dengi deilse zor
Alakası yok bence, yargılamak hoş değil. Üni mezunu olanları görüyoruz. Evde oturuyor hepsi.
Essege altın semer vursan yine essektir kafa yapısı mantelitesi düşünce yapısı önemlidir insanın ambalajı değil
Neden olmasın yani Üniversite okumadı diye cahil olmuyo
Evlenirim neden evlenmeyeyim en az lise mezunu olsun o da yeterli bende lise mezunuyum.
Helal kiz
🙏🙏
Egitim cok onemlidir yobaz gorgusuz biriyle yasanmaz
Evlenirim
Aşağılık kompleksinde haklısın
👍👍
kendi ekonomik özgürlüğünü sağlayabiliyorsa neden olmasın
Evlenirim çocukta yaparım çocukları uni yebgonderirim.
beni ne okuduğu değil eylemleri davranışı ilgilendiriyor
Bazen o işler öyle olmuyor. Evlenebilirim.