Bu zaman da üniversite mi kaldı ki bir kaç bölüm hariç tamamen boş zaten asıl üniversiteye gidenle evlenilir mi orası var üniversiteler artık fuhuş yeri oldu
duruşu ve karekteri önemli, bunu okulda öğretmiyorlar. okul harici aile eğitimide önemli bence. yani mezuniyeti olsun ya da olmasın farketmez benim için.
Yani pek sanmıyorum.. Benimle aynı kültür seviyesinde olması benim için oldukça önemli bir kriter.. Velhasılkelam oturup aynı dilden konuşabilmek, bir şeyler paylaşabilmek değerli.. Genelde de bu birikime sahip insanlar üniversite mezunları arasından çıkıyor..
Bence ikisi aradaki bir farkı yok çünkü bazı insanlar lise mezunu çok zeki biridir bazılari da üniversite mezun olan hedefleri yok iş bulamayan çok insanlar var. Bunlar nedeniyle birbirlerini olduğu gibi kabul ederler. Bence iki tarafı birbirlerine sevgi saygı güven duygusu önem verilir. Karakter olarak eli ayağı düzgün bir insan olmak önemlidir.
Ben üni okuyorum tabiki de Dengim bir insanla evlenirim vasıflı olması gerekiyor ama ticari zekası vardır iyi para kazanıyor dur onu kabul edebilirim ama dengim olması tercihim..
Gerçekçi olalım. Üniversite mezunu bir erkeğin okumamış bir kadınla evlenmesi sorun olmayabilir ama bunun tam tersi bir sorundur. Her ne olursa olsun bir çok konuda erkek kadının yanında güçlü olmak ister. Kadın da kendisinin yanında kendisinden daha iyi konumda biri olsun ister. Eşitlik diye bir şey yoktur. Fıtrat vardır. Cinsiyet rolleri ve bakış açıları vardır. Bunlar da değişmez gerçeklerdir