Bu sene sonunda üniversiteye devam etmeyecegim. E ticaret ile ugrasacagim ve sermayem var. Üniversiteden mezun oldugum alanda calismak istersem buyuksehirlere gitmem gerekecek, memleketimde is imkani yok. Acikcasi memleketimde kalmak istiyorum. Bazi durumlari da goz onune aldigim zaman universiteyi bitirmenin bana faydasi olacagini dusunmuyorum. Belki diplomatik islerde yardimci olabilir diploma sahibi olmak ama 2 senemi daha üniversite icin harcamak istemiyorum.
Bunun yansimasi ise evlilik konusunda oluyor, görüş konusunda. 'Kimse kiz vermez diplomasiz adama' diyenler cok oldu ama umrumda degil. Kotu aliskanligi olmayan, oturmayi kalkmayi bilen, parasini hakkiyla kazanan, iyi bir insanım. Diploma bunlardan onemli mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayır, diploma bir insanın değerini ya da iyi bir eş olma potansiyelini belirlemez. 💕 Bazı insanlar için eğitim önemli olabilir, ama bu herkes için geçerli değil. İnsanların kalbi, karakteri ve yaşama yönelik sorumluluk bilinci her şeyden önce gelir. Senin ticaretteki kararlılığın, memleketine olan bağlılığın ve hayatındaki dürüst duruşun bir sürü insan için çok kıymetlidir. 🏡 Herkesin ölçüsü farklıdır, seni anlayacak biri illa ki karşına çıkacaktır. Eğitime değil, insana bakan biriyle yolların kesişir, merak etme. 😊