Ya herkes bilip bilmeden atmış sanarsin msb çalışıyorsunuz. Bak kardeşim uzman cavusluk yaptım sözleşmeli hangi rütbe olursan ol hem sözleşmelisi hemde kadrolusu var. Kadrolu olmak istiyorsan harp okullarından milli savunma üniversitesinden mezun olman gerek bu kadar basit. Sadece uzman kadroya geçemez dangalaklar bilip bilmeden yorum yapmış herkes sanki albay
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim bahsettiğim bayan astsubay 2017 mezunu kara kuvvetlerine bağlı bir de üniversite okuduktan sonra astsubay oldu normalde BESYO mezunu
Soran+1 yılBen astsubay değilim zaten komşunun kızı oldu kadroluyum dedi ben de nasıl kadrolu sözleşmeli olduğunu öğrenebilirim diye sordum
Soran+1 yılbir polisler kadrolu o zaman
- +1 yıl
Kardesim. bak ya askeri liseyi kazanmış olcak ya da okulu milli savunma üniversitesinden mezun olacak kadro alması için. Yalan söylüyor sana kimse olamaz ben uzman cavusluk yaptım. Sozlesmeli başlar BESYO mezunu bı bayan asla ve asla muvazzaf olamazzzzzz bukadar basittt. Polislerin çoğu kadrolu zaten sözleşmeli bekçiler var sadece
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol aydınlattığın için bir de uzman jandarmalar kadrolu mu bunların okulları kapatılmış gerçi bir de astsubayın sözleşmesi feshettirilebilir mi
- +1 yıl
Kardeşim uzmanlara kadro yok. Sozlesmeli uzman vardır tüm kuvvetler için geçerli bu hava kara deniz jandarma. Meclisten geçmedi uzmanlara kadro vermiyorlar hala tartışma konusu benim dönemimde bile mecliste çok tartisildi. Uzman çavuşun kadrolusu yoktur en başta dedim sana. Feto ve terör bağlantısı varsa sözleşme feshedilir aksi takdirde edilmez ancak kendi isteğiyle fesheder kişi. Askeri ceza kanunları var onları işlerse de eder ama kolay kolay meslekten atılmazlar emekli olana kadar kadrolu gibi hayat sürer
+1 yılIkiside var diye biliyorum ama genel olarak muvazzaf
07 Yorumla
Soran+1 yılMuvazzaf ne 2017 yılında mezun olan kadrolu mudur
Soran+1 yılbir de uzman jandarma ne oluyor onlar kadrolu mu
- +1 yıl
Uzmanlar sözleşmeli ama kadroya alınma durumu oluyor
- +1 yıl
Ne başvurusu yaptığına bağlı kara kuvvetleri mı jandarma astsubay mı
Soran+1 yıl2017 yılında astsubay sözleşmeli midir kadrolu mu nerden öğrenebilirim
Soran+1 yılBenim bahsettiğim kişi bayan astsubay
- +1 yıl
Işte soruyorum sana , jandarma astsubay mı kara kuvvetleri mi
+1 yılUzman çavuşlar bir tek sözleşmeli olur astsubay kadrolu
02 Yorumla
Soran+1 yılAstsubay da sözleşmeli
- +1 yıl
Cevabını bildiği soruyu Soran da ne derece zekalı onu da bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Detaylı bilgi